Kız Arkadaşım Başkasını Öptü?

Arkadaşlar Merhabalar yaşım 21 nasıl başlıcağımı bilemiyorum ama aklımdan çıkmayan ve beni rahatsız eden ve yardıma gerek duyduğum bir şey aslında 3 yıllık bir ilişkim var ve halan devam ediyor 1 ay 5 gün ayrı kaldık bundan 3 ay önce ve geri çıkmaya başladığımızda bir gariplik olduğunu hissetmiştik bir çocuğun varlığını ayrıyken zaten hissetmiştim ve defalarca sordum aranızda birşey geçtimi diye ve hayır demişti sonradan öğrendimki bir çocukla çıkmış ve öpüşmüş öğreneli 2 ay oluyor ve hergün uyumadan önce aklıma geliyor ve buna ondan söz etmiyorum pişmanım felan dedi bana ama ben o 1 ay 5 gün içinde yemek sosyal hayat vs. hiçbirşey yapamadım insanlıktan çıkmış gibiydim hep üzüntü stres günlük 2 paket sigara içiyordum şu zamanlar kız arkadaşımın sınav zamanı ygs-lys yani benim üzerimede çok geliyor kırıyor hakaret ediyor susuyorum bitirmemek için direniyorum ve o öpüştüğü çocugun hesabına girip ara ara bakıyorum neyim eksik diye yani nasıl olucak bilmiyorum ama bırakmak istiyorum bıraktığımda acı cekicem diye bırakamıyorum ve bu yaptığını unutamıyorum en azından ben bunu haketmemiştim siz benim yerimde olsanız ne yapardınız bu arada 1.5 yıl önce beraber olduk ve o artık bir kız değil
Güncellemeler
+1 yıl
ne yapabilirm
Kız Arkadaşım Başkasını Öptü?