Geçenlerde bir turist grubuyla karşılaştık ( turistik bir yerde yaşıyorum). Oturup muhabbet ederken konu buraya geldi, kızları çok hoş ve farklı bulduklarını zaten kızların da onları beğendiğini duyduklarını söylediler 😁 bunun üzerine internet üzerinden bir araştırma yapayım dedim ve Romeo ve Juliet müzikali için İstanbul a gelen İtalyanlar (onlar oynuyorlar) yine, gelen turistlerin aynısını söylemişler ve "Türk kızlar ve İtalyan erkekler çok yakışırlar" demişler. Merak eden baksın kendisi. Bu denli duyulmasına şaşırdım 😁
Cevabın nedir?
görüntü tamamda asıl içi önemli Allah göstermesin yarın öbür gün bir kaza geçirirsin terkeder giderse nabayım ben öyle insanı evlencek insanı iyi seçmeli dini dili ırkı farketmez...
01 Yorumla
Soran+1 yılÇok doğru
En İyi Cevaplar
+1 yılİtalyanlar değilde almanlar çok evleniyorlar türk kızlarıyla.
03 Yorumla
Soran+1 yılEvet orda Türk nüfus bayağı fazla
- +1 yıl
Yok hani sadece o değil. Türkiye'de yaşayan bir kız da Alman bulup evlenebiliyor.
Soran+1 yılEvet, İngilizler de evleniyor. Yakın bir tanıdığımız İngiliz bir adamla evli
- Aşk İlişkileri konusunda 6,1b cevap paylaştı.
+1 yılKızlar italyanlara, erkekler ruslara gitsin, hepimiz rahat edelim. Erkeği kızını kızı erkeğini bu kadar istemeyen başka bir ülke var mı merak ediyorum.
03 Yorumla
Soran+1 yılHayır aslında o amaçla yazmadım. Ve aslında bakarsan en acımasız şeyleri erkekler söylüyor. Ben de böyle bir durum olduğundan dile getirdim
- +1 yıl
Yok kız lafı sana etmedim zaten💜😹
Aynen erkekler çok acımasız konuşuyorlar, ilk onlardan başlamış olay bence:d
Soran+1 yılEvet bence de 😁
+1 yılBizim erkekleri rusyaya gönderelim ya da italyaya onların erkeklerin buraya alalım. 😂
16 Yorumla
Soran+1 yılValla Türkler direk saldırdılar bana 😁 iyi bir öneri bence 😁
- +1 yıl
italyan erkekleride mis gibi uzun boylu , zarif ve güzel italyan kızlarını bırakıp size bakacaklardı değil mi? :D
- +1 yıl
@Hakanguner1907 ya bir git Allah’ın kekoları 😂
Soran+1 yılKudurdu bunlar 😁 kendileri bir halt değiller ya 😂
- +1 yıl
Ahahaha maganda işte salla. 😂😂
- +1 yıl
Teşekkürler 😂
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
14Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılTürk kızları dünyanın hiçbir ülkesinde bu kadar değer görmez :D İtalyan erkekleri veya başka erkekler sizin egonuzu, kaprisinizi, nazınızı, saçma sapan triplerinizi, Kısa boylu ve bakımsız oluşunuzu, saçma sapan hareketlerinizi, cahil ve kültürsüz oluşunuzu, çirkin oluşunuzu çekmez
232 Yorumla
Soran+1 yılHahaha hiç üzerime alınmıyorum, neden kendi özelliklerini yazdın? 😁 belki de sen öylesin diye çevrendeki kızlar öyledir? 😁 boş belkiler sizi bir kere de kompleksinize yenilmeden konuşun 😁
Cevap sahibi+1 yılulan neyiniz var bir söylesene? türkiye genelinde bir anket yapılsa, anketin konusuda türk kızları hakkında ne düşünüyorsunuz gibi bir soru olsa emin ol cevap veren erkeklerin % 90ı sizin hakkınızda kötü yorumlar yapacaktır. Çünkü bıktırdınız. 1,65 hobbit boyunuz var ama egonuz 1,90. Beklentileriniz hep yüksek, kendinizi en iyilerine layık görüyorsunuz. ya sizin kötü özelliklerinizi sabaha kadar sayarımda işin gerçeği bunu sen kabullenmezsin :D Çünkü senin gibi ke-zolar asla ve asla gerçekleri kabullenemzler ve herşeyi işlerine gelecek şekilde yorumlarlar
Soran+1 yılYa hahahaha sen sağlam bir kazık yemişsin sana laf yetiştirmicem bir bardak soğuk su iç hararet alır 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁
Cevap sahibi+1 yılkimseden kazık yemedim bir tarafınız sıkışınca hemen aynı klişe cevabı veriyorsunuz. türk kızlarının ne mal olduğunu herkes çok iyi biliyor ilerle şimdi yürüyen ego
Soran+1 yılHehe aynen öyledir, sen su olayını iyi düşün ama 😁 😁 😉😂
Cevap sahibi+1 yıl21 yaşında evlendim evlendiğim kız eskişehirliydi. Tam tamına 2 sene katlanabildim. Türk kızları asla ve asla çekilmezler, istekleri bitmez, doyumsuzlardır . asla anlaşamazsın laf anlatamazsın. burunlarının diklerine giderler. Ha bu arada 1,84 boy 76 kilo esmer biriyim çok yakışıklı olduğum söylenemez ama çirkin yüzüne bakılmayacak biride değilim. Ama emin ol senin gibi bir kezoyu sağ cebimden çıkartırım
Soran+1 yılYa arkadaşım yürü git özgğveni zayıf insan burda beni eleştirmezsin görmeden nasıl biri olduğumu bilmeden. Sayfa sayfa kendini anlatıyor bir de ne kadar gülünçsünüz. Bu bile kötü birşey yaşadığının göstergesi artı senin gibi ucuz zihniyetli bir erkeği ne yapayım ben bir de bana egoist diyor Allahın hanzo su 😁
Cevap sahibi+1 yılkendimi sayfa sayfa anlatmadım sadece bir kaç kelime ile anlattım bayan fasulye beyinli. Ayrıca özgüveni zayıfta nereden çıktı? gerçektende aptal bir kızmışsın :) çocuksun daha işine bak
Soran+1 yılYa hadi yürü git kim sıkıştı acaba yok şöyleyim, böyleyim. Bana fasulye beyinli demeden önce aptl bir kızın yaptıklarını bütün kızlara maletme. Zira sende fasulye kadar kadar beyin bile yok 😁
Soran+1 yılBirkaç kelime? Paragraf yazdın be! Ama boş şeyler tabi ki 😉
Cevap sahibi+1 yılGit önce kendi ve hemcinslerinin özeleştrisini yap , kendinizi mükemmel görüyorsunuz. İtalyan erkekleri türk kızlarını çok hoş bulmuşlarmışta bilmem ne. Hikayeye bak :D ulan % 90 nıız 1,75 in altında kısa boylu ve makyaj güzelisiniz neyinizi hoş bulcaklar? spor yapmazsınız kendinize bakmazsını sadece makyaj yapıp parfüm sıkmayı bilirsiniz :D ya kızım hadi bir yol al ya. Size anca bizim abazan kürt erkekleri ve arap yarım adasın da yaşayan erkekler bakar :D
Cevap sahibi+1 yılya sen ne kadar aptalsın. kendime dair bir kaç birşey yazdım. önce bir oku ondan sonra yorum yap. paragraflarda hep sizi eleştirdim kendie dair birşey yazmadım gözünle oku şunları
Soran+1 yılHanzo seni hanzo okumuyorum bile kuyruğuna basmışlar senin git başka yerlerde havla kıllı çirkin ve ter kokulu seni 😁 😁 😁 😁 😁
Soran+1 yılYazdıkça yazıyor komedisin sen ya miniğim kendine gel bu ego fazla sana hahaha 😂 😂 😂 😂 😂
Cevap sahibi+1 yılyürü la yer cücesi eminim bacağın kadar boyun yoktur :D
Soran+1 yılAdamlar bile sizi suçluyor danilo zanna nın türk Erkekleriyle ilgili söylediği şeylere bak sen hahahaha
Cevap sahibi+1 yılayrıca ne yazık ki köseyim :D kıllı olan sizlersiniz :D gidin şu kol kıllarınızı bide bıyıklarınızı kesin. iğrençsiniz :D
Cevap sahibi+1 yılsende aç Türk kızları hakkında ne düşünüyorsunuz sorusunu arattır. karşına onlarca sosyal deney çıkacak ve birçok yabancı türk kızlarının çok havalı ve çirkin olduğunu söylemişler iyi seyirler
Soran+1 yılHep sizin işiniz bunlar. Boyla birşey olsaydı senden de olurdu demi? 😁 h a pardon daha elin kızı sana tahammül edememiş 😁 😁 😁 😁. Bir de Alman erkeklere türk kızlarını soruyoruz u izle istersen 😁 o sosyal deney de bir grup vizyonsuz un kanalı zaten neden ciddiye alayım bilerek yapılan birşey 😁 kızların kılları yok ha sen kız diye erkeklerle takılıyorsan yanlışlıkla bilemem 😁
Soran+1 yılSosyal deney derken sarı mikrofon kanalını kastediyorum özellikle ve kötü şeyler söyleyen erkekler hep hanzo 😁
Soran+1 yılYabancı kızlar daha koltukaltkarını almıyor, sana iyi seyirler ahahaha
Cevap sahibi+1 yılsarı mikrofon değil. bizzat almanya'da yapılan bir sosyal deney var alman erkeklerine sorulmuş git izle kezo.
Soran+1 yılSalak asıl orda çok güzel şeyler demişler chaya diye isim takmışlar kendileri söylüyorlar çekici kız demekmiş hahaha 😂 ne boş adamsın ya bence sen içini doldur, hayatın düzelir kamilim 😁
Soran+1 yılSalı sıl orda çok güzel şeyler demişler chaya diye isim takmışlar kendileri söylüyorlar çekici kız demekmiş 😁 😁 ne boş adamsın ya bence sen içini doldur, hayatın düzelir kamilim
Cevap sahibi+1 yılya şimdi küfür ettirceksin bana :D izlememişsin boş boş yorum yapıyorsun. Alman çirkin erkekler türk kızlarına kötü birşey dememiş ama iyi birşeyde dememiş yakışıklı olanları yerden yere vurmuş. kıllılar, çirkinler, burunları havada. Videoyu izle öyle yorum yap , bahsettiğin video değil
Soran+1 yılO videonun neresini izledin? Videodaki en yakışıklı adam chaya diyor zaten ve aksine yakışıklı olanları güzel şeyler diyor yorumlara bakarsan izleyenler de öyle demiş. Kıllı diyen de Alman krosu problem yok ayrıca orda türk olmayan bazı ırklar da türküm diyor bilgine
Cevap sahibi+1 yılulan şu izlediğin videonun linkini atsana bana. sadece 1 tane mi çekilmiş?
Soran+1 yılEvet başka yok zaten kanalın ismi Fellow Tv, girip bak. Siz kötülemek için yalan söylediğin bile burdan belli
Cevap sahibi+1 yılgizliden çık link atayım seni canım
Cevap sahibi+1 yılayrıca bununla ilgili onlarca çekilmiş video da var hepsinde de çoğunluklu olarak sizi kötülüyorlar. gotunden element uydurma
Soran+1 yılYa hadi yürü git kamil sıktın artık başka yerde havla
Soran+1 yılKızlar sana gtüyle bile bakmıyor diye iyi insanları suistimal etme
+1 yılTürk erkeklerini diğer ülkelere tercih etmem😂 Ama aşk bu tabi😂 Ülkeye bakmaz.
Mutlu günler😊02 Yorumla
Soran+1 yılElbette kalp bu 😁
- +1 yıl
Aynen öyle 😂
+1 yılne guzel biz erkeklerde burbirimizle sevisiriz bok var italyan olunca adi cikmis bir🐼😝😒
011 Yorumla
Soran+1 yılHahaha 😂 😂. Bütün dünyada ünleri var ama adamların 😁
- +1 yıl
sahin k var bizdede olmazmi🤔 aman vallaha biktim iyi biri olmaya calistikca facali kezban bile bakmio biktim 🐼😒
Soran+1 yılBirşey anlamadım düzgün yaz 😁
- +1 yıl
onemi varmiki olelim biz uzatmayalim panda gibi soyumuz tukensin🐼😢
Soran+1 yılHayır tabiki de 😁
- +1 yıl
komikmi😒😤
Soran+1 yılHayır :(
- +1 yıl
bunalimdayim kuzu affet kafayi yedim🤢
Soran+1 yılHiçbir şey senden önemli değil, sıkma canını neye üzülğyorsan
- +1 yıl
eyv sagol yasayip gidicez iste👍
Soran+1 yıl😇😇
+1 yılİtalyan erkekleri ve Türk erkekleri benziyo aslında
04 Yorumla
Soran+1 yılKendileri alakası yok dediler ama illaki benzeyen çıkar Akdeniz insanları sonuçta
- +1 yıl
Ya bak şimdi o kadar insan çeşiti var mesela bak beni kimse turke benzetmez😂😂😂 ondan yani e bide eskiden Osmanlı orada da vardı ondan illaki Türklük vardır 😂😂😂😂😂
Soran+1 yılTürkler ve yunanllar benzer, italyanlar da türklük yok onlar Latin gen
- +1 yıl
Karışmıştır 😂😂😂
- Aşk İlişkileri konusunda 29,3b cevap paylaştı.
+1 yıltürk kızlarının yatmayacagını bilseler koşarak uzaklaşırlar
011 Yorumla
Soran+1 yılYatan da var yatmayan da 😁 hem adamlar ilişkilerini sizin sandığınız kadar cinsellik üzerine kurmamışlar, kadına da kadın bedenine de, seçimlerine de saygı duyuyorlar
- +1 yıl
arkadaşım o adamlar sevgilisiyle seks yapan adamlar sadece italyanlara mahsus da değil
Soran+1 yılSeks yaptıktan sonra kaşar, o.., veya sevgide azalma da yok o adamlarda yalnız veya zar partizanlığı da yok
- +1 yıl
iyide sanki kızlarında hepsi yatıcakmı?
ayrıca o. kaşşar diyenlere aşık olup onlarla sevişen kızlar değilmi? kızlarla yatıp sonra bakire arıyan erkeklerle evlenen kim?
Soran+1 yılBunda bile kızları suçladınız ya pes.
- +1 yıl
erkeğin suçu zaten sabit ona lafım yok ama silah zoruyla aşık olmadınız o adamlara sonucta
ben bu sitede neleri gördüm ne kızları gördüm
Soran+1 yılE ülkenin %90 bu bağnaz zihniyette olunca yapacak birşey yok taşa mı aşık olsunlar?
Soran+1 yılKendi adıma konuşayım sevgilimi bu kafadan olmayan insanlardan seçmek için çabaladım hep
- +1 yıl
sana şunu söylim birine taviz vermezsen onlar gitgide azalır ama cok taviz verirsen diğerleride ona özenir ben bakıyorum kızlar o erkeklere aşık olucaksa bende mi şerefsiz olayım? sonra dersinki ülke yüzde 90 böyle. e bizim sucumuz ne?
Soran+1 yıl%10 luk güruhtansan kendin gibi biri bulur zaten seni. Bu kafada olan da bunu kabul eden de suçludur benim gözümde
- +1 yıl
burdaki sorulardan anladıgım kendim biri hep seks meraklısı erkeklere aşık oluyor hemde sevilmiceğini kullanılcagını bile bile
- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılTürk kızıyla evlenmiyeceğim için sıkıntı yok istediklerini begensinler
012 Yorumla
Soran+1 yılMutluluklar, evet beğensinler muhtemelen ben de onlardan biriyle hayatımı birleştireceğim
- +1 yıl
İtalyan mı buldun yoksam 😂
Soran+1 yılBir sürü arkadaşım var bulmama gerek kalmadı zaten 😁
- +1 yıl
dini açıdan müslüman bir kızın hristiyan erkekle evlenmesi doğru değil ama bilgin olsun
Soran+1 yılErkeğin de değil, harama yakın senin bilgin olsun yani evlensen bile hayatın boyunca kısmen haram yapacaksın eğer müslğman olmazsa 😁
- +1 yıl
kızı müslüman yapmak kolayda sen italyanı nası sünnet ettirecen 😂😂
Soran+1 yılMüslüman olduktan sonra sünnet şart değil diye biliyorum, ha olması şartsa da ortada bir sevgi varsa olur diye düşünüyorum 😁
- +1 yıl
peki tamam mutluluklar 😁
Soran+1 yılEvleneceğin kız eğer Rus ise onlarda da çok koyu katolikler var veya Yahudi, dikkat 😁
- +1 yıl
rus takıntım yok 😃 Afrikalı siyahiler hoşuma gidiyo
Soran+1 yılO da güzel, mutluluklar 😁
- +1 yıl
saolun sizede yakında türk ırkı kalmıyacak başka milletlerden evlenmekle 😂😂
+1 yılTürk kızlarının para köpeği Zengin köpeği olduğunu öğrenmişler.. para için her boku yiyeceklerini öğrenmisler.
00 Yorumlaiyi fitne sokmussun. Boyle yaziyorsunuz sonra otururken yaninizda osuracak ne bileyim coraplari saga sola atacak odayi daginik birakacak biriyle evleneksiniz. Neyse hayal kurun iyidir
01 Yorumla
Soran+1 yılÇevremde her ülkeden insan var çok da şey yapma 😁 ha sendeki türk erkeği tiplemesi de buysa daha vahim hajhahajsj 😁 😁 😁 😁
Türk kızının abazalığı ülke dışına taşmış helal 👍 biz daha o etkiye çıkamadık
16 Yorumla
Soran+1 yılEmin misin 😁 tam tersi olmasın? 😁 Kadınlar tr ye gelmeden önce bile başımıza bir iş gelir mi diye soruyorlar azıcık ingilizcen varsa anlarsın 😉
Soran+1 yılOnlarda öyle bir kavram yok cinsel şeyler doğal karşılandığı için. Saçmalıyorsun. Kızlar erkekler kadar sapıtamazlar. Ve şu ana kadar ne fransızların ne almanların türk kızlarına o.. Dediğine ne şahit oldum ne de duydum
- +1 yıl
https://ibb.co/gQWW1Q
yukardaki resim sadece bir örnek. kısaca özetlersek
-evleneceğimizi sanıyor gerizekalıı türk kızı
-kekimi yiyip s*kip gidiyorum
-bana takıntılı resmen korkuyorum
-sırf kızıl saçlıyım diye benle evleneceğini söylüyor tipim 2/10 anca
-bana 2. mesajı bir daha başka kızlara mesaj atmayacaksın oldu, ya sıkıntılı ya da çaresizlikten ölüyor.
-türk kızları manyak sikip bırak
-bu kızların bir standartı yok, en iyi günümde 5/10'um. renkli saçlı ve gözlü olmanız yeter utanmanıza gerek yok kimse türk kızı s*ktiniz diye dalga geçmez.
Ne hallere düşmüşsünüz haberiniz yok 😄 isminiz takıntılılık, manyaklık ve or*spulukla anılıyor.
Soran+1 yılSizdeki nasıl bir nefret ya? Memnun memnun bunu gösteriyorsun bir de. Beyler sizin namınız kimseyi geçemez, barış için yürüyen bir kadına tecavüz edip öldürülen bir ülke burası. Kadın ölmeden önce tr ti önermiş bir de arkadaşlarına. ve daha niceleri. Artı böyle bir sayfayı ilk defa görüyorum çok inandırıcı gelmedi ama illaki hafif meşrep kızlar vardır. Her ülkenin var.
Soran+1 yılArtı okuyamadım bile fotoğraf çok küçüktü, ingilizce versiyonunu okumak istiyorum
+1 yılNe güzel iste evde kalmayacaksiniz ecnebide olsa bir koca bulursunuz bizden de uzak durursunuz
212 Yorumla
Soran+1 yılTürk erkeğine yergi olarak yazmamıştım ama sizin kafanızda biriyle evleneceğim bir yabancı (ki ecnebi iğrenç bir kelime bence) ile evlenirim veya evde kalırım daha iyi
- +1 yıl
Zaten yabancı bulamazsan evde kalican orası belli bende siz türk kızlarına bayilmiyorum varsa yoksa rus Ukrayna kızları gidinde kadınlık dersleri alin onlardan
Soran+1 yılYa yarası olan gocunuyor yine 😁 bak bakalım türk erkeğiyle ilgili birşey yazmış mıyım? 😁 kadınlık dersi? Paranı yiyip bir tarafına tekme yediğinde veya başka biriyle yatakta yakaladığında da kadın dersin 😁 Bizim kadınlığımızı siz mi yargılıyorsunuz? İşte buna gülerim 😁 😁 😁 😁
- +1 yıl
Ergen kız çok güzel sinirleniyosun bayiliyorum sizi kizdirmaya
Soran+1 yılValla ergen olan ve sinirlenen sensin nasıl da gocundun 😉
- +1 yıl
Puhuhahaha kizdirdim biraz ama istemeden kalbini de kirdiysam özür dilerim
Soran+1 yılYok kimse kıramaz benim kalbimi 😁
- +1 yıl
O kadar tas kalplisin yani ;)
Soran+1 yılHayır taş kalpli değilim, saçma sözcüklere kafamı da kalbimi de yormam 😉
- +1 yıl
Oooo küçük hanim aslında ergen değilmiş gayet yaşıtlarından farkının olması güzel
Soran+1 yılKüçük hanım?
- +1 yıl
Olgunluğa adim atmış genç kız anlamında yazdım
+1 yılDogru soylemis. Turk erkeklerine de Rus kizlar yakisiyor.
13 Yorumla
Soran+1 yılYa merak ettiğim İsveç ve Norveç kızları da sarı ve ruslardan kat be kat daha güzeller siz niye elde etmesi kolay Rus kadınlara bu kadar bayılıyorsunuz? 😁 😁 yoksa diğerlerinin tavlayamıyor musunuz ya da ruslar mı size kolay lokma gözüyle bakıyor para vs 😁
- +1 yıl
En yakin yer Rusya simdi obur taraflar uzak😂
Soran+1 yılHıhı aynen ondandır 😁
Aşk İlişkileri konusunda 31,8b cevap paylaştı. İyi bari genler düzelir biraz evlensinler
01 Yorumla
Soran+1 yıl😂 😂 😁 😁
+1 yıltanisalar arkalarina bakmadan kacarlar
02 Yorumla
Soran+1 yılYa arkadaşım kendi çevrenizden yola çıkarak genelleme yapmanız o kadar mantıksız ki
- +1 yıl
ya he he
+1 yıltürk kızlarının canı cehenneme
01 Yorumla
Soran+1 yılOrada siz yoksanız, neden olmasın 😁 😁
- Aşk İlişkileri konusunda 302 cevap paylaştı.
+1 yılAbaza her yerde abaza ırk i rengi yok
18 Yorumla
Soran+1 yılAslında Türk erkeğine yergi için yazmamıştım. Bu abazalık olayı sizin için geçerli. Sonuçta kahkahadan tahrik olan erkeklerin yaşadığı bir ülkeyiz
- +1 yıl
Ülkeyi begenmiyorsan Afrikaya gidebilirsin. Oralara bak bakalım yaşam şartları ve kadının statüsü nasıl
Soran+1 yılNeden kötüye bakıp kendinizi avutacağınıza, iyiye bakıp kendinizi geliştirmiyorsunuz? Bu şekilde ne bu kültür ne bu ülke gelişir
- +1 yıl
İyiye? Kime göre neye göre iyi?
Soran+1 yılBirşey demiyorum, şu at gözlüğünü çıkarın
- +1 yıl
Ya şunları engellesene 😂
- +1 yıl
gizli engellenmiyor
Soran+1 yılCanım boşver gülüyorum zaten 😁
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > İtalyanlar Türk Kızlarının kendilerine ilgisini öğrenmişler galiba? 😁?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler