1.5 yıl sevgili olduğum kişiyi terkedip başkasıyla çıktım oda benden ayrıldı eski sevgilimi şu an çok seviyorum ama o beni istemiyor ne yapmalıyım?
Cevabın nedir?
Çok büyük hata yapmıssın onun kalbinde bıraktıgın etkyi hasarı hissedebiliyorum çünkü yaşadım. O iş zor bence onun hayatını daha fazla zindana çevirme duygularının ayarıyla oynama derim ben
015 Yorumla- Soran+1 yıl
Oda beni seviyor ama istemiyor ve ben gittiğin kişiyle cinsel ilişki yaşadım. Şu anki sevdiğimde öğrendi ama onunlada yasamistim
- +1 yıl
Seni zaten cinsel ihtiyaclarını karsılıcak biri oalrak gorse sevmezdi böyle bir insanı neden bırakıp gittin anlamıs değilim dogrusu. Ayrıca ikinci gittigin kişiyle cinsel ilişki yasamanın bence anlamı yoktu sebep neydi bilmiyorum ama eski sevgilin seni affetmezse haklı bence yani onda suc aramamalısın. Soruna gelirsek yeniden eskisi gibi olmak istiyorsn ama gelmiosa eski anıları hatrlat neler planladıklarınız neler yaptıgınızı bidaha olmucagını affetmesini soyle
- Soran+1 yıl
Çok söyledim ona daha önce manevi değeri çok büyük hediyeler almıştım. Onunla eskisi gibi olmaya çalışıyorum aslında okuyorumda ama beni affet dedigimde geri adım atıyor yapamam artık diyo
- +1 yıl
Sen onu terk ettiğinde hiç beklemiyordu belkide şoka girdi ve yanında sen yoktun en güvendigi kişi sensindir eminim sende ona bunu yapıcan ustune baskasıyla cinsel iliskini duyunca affetmemesi cok dogal. Gönül isterdiki hiç gitmeseydin o hataya dusmeseydin belki yeni heycan aradın belki baska bisey ama bazı olayların geri dönüsü malesef yok ölüm gibi düşün cocuk sevgisini ölüme dönüştürdüyse işin çok zor malesef. Anladıgım kadarıylada seni cok seviyor herseye ragmen yanına gelmesi affetmemesi ama yanında durması hersyi acıklıo aslında. Sen dogru kişiyi yanlıs kisiyle değiştirmissin malesef. Ne yap et gönlünü al ama olmazsa acını gömüp gitmen gerekir
- Soran+1 yıl
Evet gerçekten yanlış kişiye gittim. Şu an sevdiğim kişiye beni seviyor musun diyorum bilmiyorum ama istemiyorum artık diyo ama istediğim zamanlarda yanıma geliyor öpüyor dün kendisi sinemaya gitmek istedi aramanız çok iyiydi beni affet diyince hemen geri adım attı olmaz dedi. Bir de ailesi benim başkasıyla oldugumu öğrendi o yüzdende evlenemeyiz diyo
- Soran+1 yıl
Evet akışına bırakırsam hemen gidecek. O yuzden bende böyle bisey yapmak istemiyorum. Sevip sevmediğini anlayamıyorum sadece ben uzulmeyim diye yanıma geliyor. Ama sarılıp opebiliyorda sonra sevmiyorum ya da bilmiyorum diyor nasıl anlayabilirim ben sevgisini
- Soran+1 yıl
O beni affetse aile sorununu birlikte asariz diye dusunuyorum
- Soran+1 yıl
1 ay ayrı kaldık ama o süre zarfında konuşmalarımız olmuştu kavgalı felan konuşmadığımız süre 1 hafta
- Soran+1 yıl
Ama daha önce onunlada birliktelik yasamistim o beni seviyor ama istemiyor işte ne yapabilirim ben bunun için
- +1 yıl
Ben seninim senin kalıcam o iliski duygusuzdu ben senle olmak istiyorum baskası olamaz o buyuk bir hataydı baska hata olmucak bana güven, güvenmesende güvenini kazanmama izin ver görüceksin kendimi sana ispatlıcam de. O cinsel iliskinin sende yeri olmadıgını onu dünyalara değişmeyecegini soyle. Eger boylede affetmiorsa yapcak bisey yoktur. Ha bide affederse bir sekilde üzme bidaha aynı hatalara dusmemelisn
- Soran+1 yıl
Affetse zaten onunla ölümüne giderim birdaha hata yapmam ona bir sans vermesini istiyorum sadece yapamam sana başkası dokundu ben dokunamam diyo bende ben seninim korkma bana dokunmaya diyorum yine geri adım atiyor
En İyi Cevaplar
her seyin bedeli vardir. bedelini ödeyeceksin. umarim affetmez.
00 Yorumla
affeder. ama biraz zaman gerekir ve zor. beni affetmisti onu aldatmama ragmen.
03 Yorumla- Soran+1 yıl
Hiç affedecek gibi durmuyor. Ama her gün yanıma geliyor sevgili gibiyiz sadece yapamam artık diyo
- Soran+1 yıl
Gittiğim kişiyle cinsel ilişki yaşadığım için bana dokunmazmış eskisi gibi olamazmış. Ama onunlada bir ilişki yasamistim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
8Cevap
- +1 yıl
yeömek yemesi lazim hurrag bencesi b kardeşim benim
00 Yorumla normalde evet ama bu sefer gurur söz konusu kısacası unut onu aslan gurur demektir
01 Yorumla- Soran+1 yıl
Hiç affetmez mi yani
- +1 yıl
O ittiğin insana karşı sarılmak için aglayacaksınıZ
00 Yorumla - +1 yıl
Bok affeder ya. ak affeder tamam :)
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 11,2b cevap paylaştı. Hakkını vermiş.. sevsen ne sevmesem ne..
00 Yorumlaaffetmek allaha mahsustur
00 YorumlaBoşa çabalama
01 Yorumla- Soran+1 yıl
Ya aslında ben o kişiyi bırakıp başka bir erkekle cinsel ilişki yaşadım ama 1 5 yıl çıktığım kişiyede yaşamıştım o bunu öğrendi ve şu an beni istemiyor ama oda seviyor
Çıkarsa adam demem
00 Yorumla
Devamını Gör(3)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
En İyi Cevaplar