Lezbiyen olarak acilmak?

19 yasinda bir lezbiyenim. Hassas ve duygusal yapim sayesinde, cok kucuk yaslardan itibaren ne oldugumun farkindaydim. Her ne kadar duzgun gorunumde olan erkekleri estetik olarak cekici bulsamda, herhangi bir duygusal, romantik veya cinsel istegim hic olmadi erkeklere karsi. Bu durumu etkileyecek veya halk arasinda cehalet kokulu bir yaklasim olan "geylestirme" gibi bir olay soz konusu olmadi. Ne bir trajik travmam ne de nefretim var erkeklere karsi. Oldukca feminenim ve feminen yapidan hoslaniyorum o yuzden azinligin icinde azinlik gibi birsey oluyorum sanirim. Hic kimse gay oldugumu aklindan bile gecirmiyor, her zaman hetero zannediliyorum. Surekli olarak erkekler tarafindan flort edilmek, ne oldugumu sanki kotu birseymisim gibi saklamak, herkese yalan soylemek oldukca can sikici. Neyse, uzun lafin kisasi su ki artik meshur "come out of the closet" islemini gerceklestirmek ve ozgur olmak istiyorum. Yaklasik 3 senedir escinsel evliligin yasal oldugu bir ulkede okuyorum ve burada olmaya devam edecegim, bu amaca yonelik olarak yaklasik 1 ay once LGBT dernegine katildim. Yavas yavas alismaya basliyorum ancak bu olayin hayatimin her acisini etkileyecegini biliyorum ve yazlari TR ye geliyorum bu yuzden tepkiden biraz cekinmiyor degilim acikcasi cunku acildigimda tam acilmis olacagim. Sizce ne sekilde acilmaliyim?

Lezbiyen olarak acilmak?