boyu 1.77 falan mini giyiyor rahatsız oluyorum bakıyorlar birine dalacam en sonunda. kısa şort falan da giyiyor. giyme dediğimde de kendime bakmayı giyinmeyi seviyorum kendimi böyle beğeniyorum diyor yani karışmamı pek istemiyor. ne yapacağım?
Cevabın nedir?
Kız istediğini giymekte özgürdür. Bırakın şu tutucu erkek tavırlarını. Birbirinize güvenmeniz yeterli. Sen ona güveniyorsan o sana güveniyorsa gerisi boş.
13 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılbakmaları bir şey değiştirmez sonuçta senin kız arkadaşın.
53 Yorumla- +1 yıl
İstedikleri kadar baksınlar benim kontrolümde ve benim olduktan sonra hiçkimseden korkmam. Tabi sevgilinin gözü dışardaysa o zaman baskının kralını yaparım. Sevgilin eğer gözü dışarda biri değilse sorun yok.
- +1 yıl
Sakın insanlar bakıyor diye kızla küseyim deme. Senden soğuya bilir. Birde baskı yaparsan eğer ters teper. Kadınlar rahatsız oldukları zaman zaten karşı tarafa belli ederler. Ki zaten sen onun yanındasın diye kendisini rahat hissediyordur yani bir de sen o erkeklerin zihniyetinde gibi davranırsan kıza yazık
Asıl marifet giydirmemekte değil baktırmamakta kardeşim yanındayken bakıyorsa dalıcam edicem demeyeceksin dalacaksın net.
141 Yorumla
- Moda & Stil konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılayrılacan o zaman evlenince de aynısını yapar şimdiden ayrıl kurtul
144 Yorumla- +1 yıl
ayrıl boşver uğraşmaya değmez evlenileceklere yazık edersin
- +1 yıl
seçim senin kardeş yaşayarak gör o zaman
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
19
Cevap
11Cevap
Knk yavaş yavaş yap aynı dertle bende uğraşıyorum ilişkini bitirmiycek bi seviyede bikere baktiklarinda kavga cikar baknalara dal ya cidden seviyosan yap bunu sonra kavga falan dağalıncada al karşına konuş deki bak sevgilim seni çok seviyorum sana başka gözlerin iğenc bi şekilde bakmasına tahamül edemiyorum bu güvensizlik falan değil ama dayanamıyorum lütfen bak giyimine biraz daha dikkat et ben sana gel türbana gir demiyorum etek gime demiyorum daha uygun daha az kısa giy mesela eğer derse saygi göstermek zorundasin ben böyle iyi hisediyorum derse aşkım bir ilişkimiz var ve bunu yürütmek istiyom ama böyle yaparak illaki eninde sonunda bu bizi bitirecek de dahada bise deme ben gidicem canım sıkıkdı de çık git ordan onu fazla dinleme o an git evine yat uyu sabırlı ol eğer arar veya sana yazarsa aşkım tamam dikkat edicem gibisinden falan ozaman çok doğru bir kişiyi sevmişsin mutluluklar dilerim ama yazmaz ise çok üzgünüm ama ilişkinizin ömrü uzun değil kendini çok yıpratmasın umarım
300 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen kendini ifade etmezsen oda istediğini yap iş sende bitiyor işine gelmezse zaten yanında durmaz eger sen susarsan hersey müştehaktır
Bu sorun ciddidir sevgi bagını biter
İşine gelmiyor ayrıl bence tercih senin60 Yorumlainin olduğu gibi kabul etmem lazım.
yoksa ona saygısızlık etmiş olursun20 Yorumla
+1 yılHerkes konuşmuş biz güzel kardeşim değiliz benim olan benimdir doğru kişi sizi gerçekten seven kişi siz söylemeden rahatsız olacağınız şeyleri yapmaktan kaçınır kızlar bakıyorlar ama sonuçta senin kız arkadaşın demiş ben kız arkadaşımı yanımda baksınlar diye gezdirmem veya her erkek bakıyo ne kadar şanslıyım demem bu güzel kardeşim seven kıskanır
40 YorumlaKız haklı diyenler zaten öyle giyiniyor yani kendilerini savunuyor. Adam haklı birseyi giymesinde rahtsiz oluyorsa söyler zaten cocuk normal yiyinmesinden şikayetçi değil yani mağra adamı felan değil kızlar olrak siz erkeklerin ne gözle baktığını asla bilemezsiniz okadar mini mini giyinmekten se biraz daha uzun giye bilir tabi sevgilisinin gorüşüne saygı duyuyorsa yoksa yol ver gitsin abi hic kafana takma demek ki evlenilecek kız değilmiş
260 YorumlaSeven kıskanır başka erkeklerin bakmasından da rahatsız olur. Sonuç olarak sevdiği kadın belki de yuva kuracak günün birinde çözüm yolu olarak da bu şekilde giymen beni rahatsız ediyor sana bakmaları beni sinirlendiriyor kavga etmek zorunda kalırım bu yüzden bu şekilde giyinmeni istemiyorum dedikten sonra anlayışla karşılanırsın haa bu dediklerine rağmen devam ediyosa senin onun için kavgalara girmen pek umurunda değildir yol ver o vakit Dünya da güzel kardeşim mı yok
31 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSana birsey diyimmi benimde boyum uzun sevgilimle ayni sorunu yasadim yuruyoruz Bana bakiyolar o yokkende. Bir kac kez pantolon giydim gittim o zaman anladi sortla bir ilgisi olmadigini
05 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılYani okuz Adamlar herseye bakiyor
Cevap sahibi+1 yılEvet kadinlar erkeklere kotu gozle bakmazlar
Cevap sahibi+1 yılHayir insanlari takma bakisinlar sonucta o senin sevgilin bir gün onlarin da sevgilisi ne baktiklrnda anlarlar
niye tayt ya da pantolon giyen kizlar bakimsiz mi oluyomus
04 YorumlaBu konu da haklısın. Dinlemiyosa ayrıl. Buluruz sana birini ya 😄
46 Yorumla
+1 yılOyleysen bastan beri niye yanaştın
Bırak gitsin10 Yorumla
+1 yılErkek dediğin sözünü geçirecek
410 Yorumla- +1 yıl
@hagsaeng tecavüz tamamen bambaşka bir olay. Ama erkek olarak en azından baskı değil bak söz geçirmek tamamen farklı. Öyle bir şey yapmalı ki kız kendisi giymemeli anlamında bunun dozunu ayarlamalı. Ayrıca bence kız da çok abartıyor
- +1 yıl
@hagsaeng öğrenci :)
- +1 yıl
@hagsaeng kore fanısın :)
- +1 yıl
@soran şöyle diyebilirsin. Baskı değil bu istediğin şeyleri birlikte yapabiliriz. ya da senin güvende olacağın çerçevede sen yapabilirsin. Ama bu şekilde giyinmeni istemiyorum. Çünkü başka bir erkeğin sana herhangi bir şekilde bakmasını istemiyorum. Bu benim hem sevdiğime olan saygımdan sevgimden hemde erkeklik gururumdandır. Haa sen benim erkeklik gururumu sana duyduğum sevgiyi umursamıyorsan önem vermiyorsan senin bileceğin iş. Diyerek kendisinin yapmasını sağla. Ona onun güvende olmasını istediğini hissettir
- +1 yıl
Rica ederim
- Moda & Stil konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılKız böyle büyümüşse değiştiremezsin. Böyle kendisini özgür hissediyor. Allah sabır versin
20 Yorumla istediğini giyebilir bunu göze alarak birlikte olmadın mı zaten
01 Yorumla
+1 yılsevgiline de acik giyinmek illa guzel gorunmek anlamina gelmez de
26 Yorumla- +1 yıl
eger seni dinlemiyorsa niye asik olmuski asik olan sevgilisnin her dedigini yapar
- +1 yıl
parana asik olabilir
- +1 yıl
neyse isin zor
+1 yılBence gurur duymalısın :)))
08 Yorumla- +1 yıl
Sevgilin seni seviyor ve seninle birlikte. Kıskandığına göre çekici olmalı. Ona sahip olma Şeref'ine Nail olmuşsun :)
- +1 yıl
Sana çirkin demedim. Karşılıklı sonuçta :)) oda öyle hissediyordur muhakkak
- +1 yıl
O bakanlar çarşaf giyenlere de bakıyor zihniyetle alakalı yapacak bir şey Yok.
- +1 yıl
O yüzden sen sevgilini üzüp yıpratma :)
+1 yılmadem senin tarzin değil ayril ne kasiyorsun 😂
06 Yorumla- +1 yıl
ohooo hem hosuna gidecek hem bakmalarindan rahatsız olacaksın karar ver 😂
- +1 yıl
Kardeş at gozlukleriyle olmaz o is valla ben olsam. güzel hatunsa bende bakarim 😂
- +1 yıl
evet
+1 yılöyle sevdin sen onu bide o açıdan bak
01 Yorumla- Moda & Stil konusunda 17,2b cevap paylaştı.
+1 yılGeçmiş olsun
Hala sevgilim diyosun14 Yorumla- +1 yıl
La gardaşım öyle kız başa bela
Yol ver gitsin ya - +1 yıl
Oo zaman kolay gele
+1 yılamaan sana kiz mi yok
03 Yorumla- +1 yıl
baksana altta talibin cikti
+1 yılkarışıcaksın giydirmiceksin bu kadar basit
212 Yorumla- +1 yıl
kızarak
- +1 yıl
Nasıl kadınsın sen ya
- +1 yıl
nasıl?
- +1 yıl
sana istemediğin bişeyi zorla yaptırmak isteseler hoşuna gider mi
- +1 yıl
ben sevgilimin istediklerini yaparım çünkü benim için kötü olan bişeyi istemez
- +1 yıl
sen karar veremiyo musun senin için iyi ya da kötü olan şeye
- +1 yıl
benim görmediğim gözden kaçırdığım anlamadığım şeyler olabiliyo. o da benim açığımı kapatıyo
- +1 yıl
Gerizkali mısın sen 😂😂😂😂
- +1 yıl
bunu mu çıkardın bundan?
- +1 yıl
canım anladık tamam
- +1 yıl
Yani malsın
+1 yılİstediği gibi giyinir
00 YorumlaModa & Stil konusunda 1,6b cevap paylaştı. Ayrılacaksın kardesim
35 Yorumla
+1 yılya kabul edicen ya o diyardan gidicen
00 Yorumlakapatalım kardeş açık olan yerleri
04 YorumlaKarışmayacaksın🙄
03 Yorumlagiyer giyer. sana hesap mı verecek.
08 Yorumla
+1 yılAyrıl
01 YorumlaModa & Stil konusunda 1,4b cevap paylaştı. Ayrıl.
04 YorumlaModa & Stil konusunda 11,5b cevap paylaştı. kız haklı
00 Yorumla
+1 yılYol ver benle evlen
06 Yorumla- +1 yıl
Şaka lan şaka hdakkdgadknsjxnand
- +1 yıl
Ben ciddiydim
- +1 yıl
Tamam
Devamını Gör(15)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz