SEVDİĞİM ÇOCUK ONU SEVDİĞİMİ ANLADI NE YAPMALIYIM SİZCE?

Şimdi benim hoşlandığım bir çocuk var. çocuğu nasıl olduysa bilmiyorum. Okulun ikinci gününden beri beğeniyorum. hatta yaptığı hatalara rağmen çok seviyorum. bana karşı değil ama arkadaşlarına karşı. yani onu sevdiğim zamanlardaki gibi değil daha kaba ve sert bir insan. neyse çocuk ama benim daha adımı bile bilmiyor. ortak arkadaşlarımız var ve ben onu sürekli takip ediyorum. onun beni görmediği bir gün bile yok. benimde aynı şekilde velhasılkelam şöyle ki; benim üst katımda bir tane arkadaşım var. ona çocuktan bahsettiğimde oda merak edip çocuğu instagramdan takip etmeye başladı. tabi ki bu durumda bir yerde benim işime geldi. biz bu kızla çocuğa mesaj attık. pardon sen kimsin? gibisinden seni tanıyor muyum diye sonra bu da hemen cevap verdi işte adım... gibisinden sonra nerde okuyorsun? gibi sorular sorduk. ve bu galatasaray lisesi diye bir cevap verdi. ehh tabi ki yalan neyse sonra biz sohbeti biraz ilerlettik. sonra çocuğa sorduk dedikki sizin okulda bağlama çalan bir kız var onu tanıyor musun? diye oda evet... da oturanmı dedi. yani beni tanıyormuş kısacası ondan sonra evet filan fistan dedik. sonra tabi bu okuduğu okulun yalan olduğunu söylemek için binbirtürlü şey söyledi yok o kız galatsarayda okumuyor şurda okuyor dedi bizde dedikki onu sıkıştırmak amacıyla o kız eğer galatsarayda okumuyorsa sen nerden tanıyosun diye sonra bu yine bir kaç yalan attı. ondan sonra kızla konuşmuşluğun var mı? dedik o hayır diye cevap verdi. sonra adımıda söyledik tabiki işte kızın adının... olması lazım diye. sonra bu hemen görüşürüz sonra kursa gidicem diye yalan söyledi çıktı. kısacası çocuk büyük ihtimalle anladı. arkadaşlarımla durumu paylaştığımda ben olsam anlardım.. gibi ifadeler kullandılar. yani YÜZDE YÜZ tahmin ediyor onunla ilgilendiiğimi. sizce bundan sonra ne yapmalıyım? aynı şekilde hiçbirşey olmamış gibi devam mı etmeliyim? yoksa konuşmalı mıyım? lütfen yardımcı olun. TEŞEKKÜRLER...
SEVDİĞİM ÇOCUK ONU SEVDİĞİMİ ANLADI NE YAPMALIYIM SİZCE?