Benim onu stalkladığımı anladıktan sonra bazı bilgileri sosyal medyadan neden kaldırdı?

Arkadaşlar konu şöyle. Geçmişte bir çocukla muhabbetimiz olmuştu. Ama uzun süre görüşmeyip izlerimizi kaybetmiştik. Neyse ben tesadüfen sosyal medyada buldum ve stalk yaptım uzun süre. Neyse bu çocuk bu durumu anladı nasıl diye sormayın ben de anlamadım ama beni bir şekilde onu takip ettiğimi anladı. Bazı hileler var. Esas olay şurda başlıyor Beni farkettikten sonra 1. Netteki bazı paylaşımlarını silmiş. 2. Sevgilisiyle olan resmi ertesi kaldırmış. 3. Bulınduğum yere kadar geldiğinden de şüpheliyim kesin değil ama konuşmadık. (Emin değilim.) Uzaktan baktı.
Şimdi ben uzun süre çözemedi ama sanırım ben facete önerilenlere düşmüşüm ve beni hacklemiş bir şekilde. Benim olayın bu aşamalara geleceğini hiç düşünmedim. Beni neden hackladi. Niye sevgilisi olan biri böyle bişey yapar ki. Öncesinde paylaşımlar yapan da birisin üstelik. Kötü de bir durum ya herkesin başına gelebilir. Bu kişinin amacı benden kaçıyor mu yoksa tanımak mı istiyo?
Benim onu stalkladığımı anladıktan sonra bazı bilgileri sosyal medyadan neden kaldırdı?