sizceeeeeeeeeeeeeeeeee
erken
geç
normal
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
18 yaşında y.. ak sevdasına düşüp, evleniyorsunuz.
19 yaşına gelince " yok kocam böyle yaptı, yok şunu dedi, ayırlmalımıyım" diye sorular soruyorsunuz.
beyin gelişiminizi ve olgunluğunuzu tam manasıyla kazandıktan sonra evlenin. Ya... klar kaçmıyor merak etmeyin
hayatının baharında hayatını karartmak denir buna ne var bu evlilikte çok merak ettim hep. insanlar bu kadar özeniyorlar hollywood effect falan mı bilmiyorum ki.
Önce bir mutlu hayatını yaşa kıyametin vara gelir zaten sana evlenip ne yapacaksın zaten :) Anca ev temizliği yemek para iş önce eğlen yasa hayatı sonra bulursun zaten :)
Daha yaşayacak o kadar çok güzel şey varken neden sorumluluk almak istiyorsun ki..
Cevap
13Cevap
Evliligi yürüyebilecek olgunluk tabiki kişiden kişiye değişir genel olarak bayan da 25 erkekte 30u buluyor 18 erken bence
erken. daha çocukluktan yeni çıkmış sayılırsın. evlilik hem seni o yaşta çok yoracaktır hem de çok büyük bir sorumluluk. altından kalkmak zor.
Ben erkek olmama rağmen halen kafam darmadağın sen evlende gör ebenin...
Tabiki de erken. Düşünceler daha oturmamış olur, ayrıca 21 yaşından sonra yetişkinlik başlıyor.
18 de evlenilmez manyak misin sen acil bir durum mu var acaba?🤔
Ben aptalık diyorum. Çok erken ya belanı bulursun öyle birşey yaparsan
Normal bence sımdıkı devır onu gerektırıyo imunasıp bırı varsa evlen bence yoksa yok olup gıdcek kızlarımız
Ben kendi oğlumu 15 yaşında evlendirmeyi planlıyorum. Kendim 30 yaşında evlendiğim için bekarligin ne pis bir dünya olduğunu çok iyi biliyor um.
kızda 10 yasindami olacak yani gelin
Tabiki de erken. Düşünceler daha oturmamış olur, ayrıca 21 yaşından sonra yetişkinlik başlıyor.
Erken ya hayatin boyunca zaten bir adama katlancaksin bari biraz gemcligini yasa
ne işin var 18 evlenipte 30 bir hayatını yaşa önce
Geç şıkkı nedir yahu?
ahahahahaahah :D
Baya erken, bence.
Salakmısın olum sen nesi normal lan
18 yaşında evlenmek ne ya
Geç kalmışsın ergenliğe girer girmez evlenseydin
Kendini hazır hissediyorsan neden erken olsun
Çoookk erken tabikide
Gec diyenler trol mu ciddi mi acaba
aday olsa bır dakıka beklemem :)
Cok azmissin