Tam yolunda gitmeyen ilişkilerin sonu genelde ayrılıkla tamamlanır. Aşkın iki farklı cinsin bir arada tutamadığı anlarda oluşan ayrılık kişiyi üzer ve psikolojik sorunlar oluşturur. Sizce biten bir sevgililik dönemini ne kadar sürede unutup yeni ilişkiye kendinizi hazırlarsınız? #EvinLevin#Bitenİlişki#Unutmak ,
Aşkı bahaneler bitirir! Biten bir ilişkiyi ne kadar sürede unutursunuz?
fazla sürmez.. gidiyorum elveda diyene güle güle demek çok da zor olmaz.. bunda mantık ve duygumun dengede olmasının faydası büyük. şu zamana kadar bu dengeyi bozacak birinin çıkmaması da etkili. bu sürenin değişebilir dinamik bir şey olduğunu düşünürüm.. bu süre bence herkeste yaptığı paylaşımlara, ona karşı beslediği duygulara göre değişir..
Bazen yıllarca sürer unutma evresi bazen günlerce ama net olan bir şey var sen ne zaman unutmak istersen o zaman unutuyorsun ne zaman sevmek istersen o zaman seviyorsun. Her şey kafada bitiyor.
Hiç bir sevgi aşk değildir, ya da hiç bir ihtiyaç durumu da aşk değildir aşk hiç bişey dır aslında anlayana ama, benim için biten bir ilişkiden sonra si ne zaman karşıma doğru insan çıkarsa o zaman başlarım yeni ilişkiye
Arkadaşlar maalesef ki herşey aşk, para ve güzellik unsurları üzerinde kurulmuş durumda. Dünyaya biraz daha geniş bakın diyecem. Ama maalesef ki bu olgunluk derecesi ki dünyada insanların sadece çok azı bu seviye de. Arkadaşım madem bir sevgilin vardı. Madem onu çok sevmiştin. Kalbinde güzel bir yer edinmişti. SİL KARDESİM. BEN BUYUM DE. MADEN SEN BENİ BİRAKİP GİDİYORSUN. BEN DE HIZLA GELİP GECEN ZAMANİMİ SENİN GİBİ BASİT BİR İNSANLAMİ HARCAYACAM. Ama kardeşlerim dünyadaki tek dert sizin askiniz değil. Ülkeler arası savaşlar değil. Yoksul ve açlıktan ölen insanlar bile değil. Mesele herşeye dar goruslulugumuz. Adım gibi eminimki soylediklerimden hiçbirşey anlamayacaksiniz. Ama sadece şunu bilim. OLGUN DUSUNUN.
aradaki bağ kuvvetine göre değişir. iki türlüdür seri ve paralel. seri ise akım tek bir yol izler ve bağ kuvvetli olur. paralel ise akımın izleyeceği yol sayısı artar , bu durumda akım kafasına göre hareket edebilir. 😂😂 aşk da böyledir.
yooo 😒 aşkı elektrik akımına benzettim diye fizikçi mi olmam gerekiyor. bakış açısı bu ve sanırım böyle bakan ilk insanım. kendimi keşfettim. yaşasın ben 😏
1.5 yıl oldu hala aklımda ama hayatıma devam ediyorum saplantı yapmadım arkadaşlarım dostlarım var arkadaşlarımla haftada bir veya iki kere yaptığımız aktivitelerimiz var beyin meşgul gün içinde ama tek kalınca yine aklına geliyor ne yazzıkki
Yaşanmışlıklara bağlı bir durum bu. 1 sene boyunca her gününü birlikte geçirdiğin insan ile, 2 ay haftada bir görüştüğün insanın bırakacağı etki aynı olmayacaktır. Ne kadar anı varsa, alışması o kadar zordur. Unutmak diye bir şey yoktur.
Sonuç= Seven unutamaz. Sevmeyen için iki günlüktür unutmak. Sonra sevenin önüne farklı biri çıkar ona aşık olur. Sevmeyen ise bin pişman olur kimsede mutluluk bulamaz geri dönmek ister.
Bu durum karşı tarafın karakterine, aranızdakı elektiriğe ve samimiyetinize göre degişir, ama ortada aldatma veya yalan yoksa sure uzayabılır. Benim fikrim ise ne sebeple olursa olsun biten bir ilişkiden sonra insan kalbini nadasa bırakmalıdır bir süre çünkü her giden veya gittiklerimiz yüregimizden bişeyleri eksiktir, miden dolu iken yemek yemeye çalışmak gibi bişey olabilir dinlenmezsek dolayısıyla yeni yemeğin hem tadını alamayız hemde midenizi bozarız.
çok değişken bir soru. insan gururluysa ve kendine değer veriyorsa unutmasına bile gerek kalmaz aslında en değerlisinin kendisi olduğu fikri hep aklında olduğundan onunla yaşamaya alışır.
Aile danışmanı bir arkadaşımın dediğine göre bir ilişkiyi sağlıklı unutma süresi 7 ay civarı bir süreymiş. Daha uzun sürmesi sağlıksız bir psikolojiye işaretmiş.
cok takintili bir insandi surekli onu aldattigimi zannederdi hic. oyle birsey yapmadim bir kez bile gozumle bile aldatmadim ayri sehirlerdeydik biz guven sorunu surekli kavga etmemize sebep oldu gitti ve bir daha gelmedi
En İyi Cevaplar