Sevgiliniz ya da sevdiğinizin bir hatasını gördüğünüzde ondan soğur musunuz? Yoksa ne yaparsa yapsın sevginizden ödün vermez misiniz?
#AhİrisVahİris
#İrisKırık
#AhİrisVahİris
#İrisKırık
Sogumaz, sogur gibi yapar sadece. Karsisindakinin hatasinin farkindadir, kizmak ister ama kizamaz sevgisinden. Ama yine de kizarmis gibi yapar ki, hatasindan donsun. Kirilir belki, gururu incinir, buna ragmen onu deli gibi sevdigi icin kendini sorgular, ama soguyamaz.
çok kolay oluyor iris..
çünkü en çok sevdiğine kırılırsın..
Abi insan kırılır tabi de soğumak çok başka değil mi? Hani çok severken nasıl tek yanlışa tüm sevgi söner aklım almıyor
Biriktirir biriktirir de bir yerden sonra tahammül sınırlarını aşar işte o vakit ister istemez soğumaya başlar.
Hoşgörü bir yere kadar.
Kolay kolay soğumaz da bir soğursa tekrar ısınmaz
Cevap
16Cevap
Kolay kolay soğumam tabii. Ama mutlaka soğumaya başlarım bir yanlışını görürsem. Ve o soğuma azalmaz. Artarak devam eder. Her hatada ilerler.
kişiye karaktere bağlı birşey ama soğuyabilir bana sorarsan 2defa uzaktan aşık oldum hiç soğumadım ilk günki halimle seviyodum
Başlığı görünce aklıma şu söz geldi direk;
+ Seven adam soğur mu sevdiğinden?
- Seven adamsa soğur mu sevdiğinden?
:)
hatasina bagli aldatir veya buna benzer birsey yaparsa tek kalemde silerim askindan olsem bile
Soğur abi
İnsandır nefsine yenik düşmüştür
Mesele soğumak değil
Mesele soğuduktan sonra o külü yakmak
ilişkilirde bence en önemli şey güven bunun dışındakiler bir şekilde aşılır.
Sogur bir kelime bazen sana gore ufak ona gore büyük bisey bile herseyi bitirir.
Onuncu ayımız da soğumuştu benden. O soğuduktan sonra bende hayatımdan soğudum zaten. Kaç ay geçti bidaha da ısınamadım kimseye..
Seven insan kusurları görmezden gelebilir ama o kusurun ne olduğuda önemli.
Öyle bir soğur ki pinçik, bir kelime söyler nefret edersin
Başkasına sarılırken görmekse evet 8 ayım havaya giitti.
Kolay kolay soğumaz..
Çok büyük hataysa soğurum
soğur..
kendimden biliyorum..
Sevdiğim yok.
Sevmek başka bir eylem sogumaz
Soğur... Net
Kolay soğumuyor
soğur
Soğur tabikide
Soğur.
Olur mu öyle şey