Binghamton University ve University College London araştırmacıları, başkası için terk edilmenin başka bir boyutunu gözler önüne seriyor. Araştırma için internet üzerinden anonim bir şekilde 96 farklı ülkeden 5705 insana anket uyguladı. Araştırmada elde edilen bulgulara göre, başka bir kadın için terk edilmek, kadınları olgunlaştırıyor. Aynı zamanda bir sonraki partner tercihinin daha iyi olmasına zemin hazırladığı internette yayınlanan bir yazıda yazıyor. Birisi için terk edilmiş olsanız tepkiniz ne olurdu? #minnnak
Başka bir kadın için terk edilmek, kadınları olgunlaştırıyor! Birisi için terk edilmiş olsanız tepkiniz ne olurdu?
Terk edildim zaten. Bir şey yapmamıştım. Aralarından çekilmiştim ama belli bir süre tabi gözümün önünde olduklarından ve gözüme soktuklarından özellik ile o kız gözüme sokuyordu... biraz tabi burukluk oluyordu filan kıskançlık vs. ama geçti ya hepsi. Öyle kin nefret duymadım sadece kızmıştım o kadar. Mutlular ise sorun yok terk etmiş ki benim ile aradığı mutluluk tam değildi.
0
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
başka biri için terk edildim, daha güçlü olduğumu hissediyorum. bence bunun sebebi, terk edene değil, kendisi için terk edildiğin hemcinsine karşı güçlü pozu kesmek isterken gerçekten güçlü olmak.
Mesaj atmıştı ve cevap yazmadım. Tekrar dönene kadar asla onu ne aradım ne de yazdım. Bu merak etmesini sağladı. Sonuçta da döndü. Ve hatırlıyorum şunu söyledi ben senin arayıp yazmanı çok uzun süre bekledim ama hiç sesin çıkmayınca başına bir şey geldi sandım demişti. Bende ona şöyle söyledim sen hayatımdan çıkmak istedin ve ben her türlü fikre saygılı olduğum için senin ayrılık fikrine de saygılı oldum ve seni rahatsız etmedim yoluma baktım demiştim. Bu onu çok etkilemişti gözünde daha farklı ve oldun bir kadın olmuştum artık.
Zamanında terkedilmedim aldatıldım öğrenince ben terkettim ama netice aynı adam gitti onla evlendi 🙄 birisi için terkedilirseniz asla arkanıza bakmayın ne kadar üzülsenizde yapmanız gereken şey sadece bu
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Başka bir kadın için terk edilmek, kadınları olgunlaştırıyor! Birisi için terk edilmiş olsanız tepkiniz ne olurdu?
En İyi Cevaplar