Olanak yüksek midir?
Yüksektir.
Onlara bağlı isterse rahat olur.
Değildir.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Avukat ve asker olunca ne degisiyor ki :) sadece su olabilir avukatim hakim savci sinaviyla memurluga gecmesi mantikli olur yoksa askerin her tayininde avukat yeni yerde yeni ise baslayacak ve bir buro acmasi cok uzun yillar alabilir o yuzden belki bir zorlugu olabilir ama sevgi ve saygi birazda fedakarlik cozecekdir
Tabur komutanım Binbaşı eşi Hakim ve daha çok örneği var Subayla avukat evliliğinin
Ama gerçekten Hukukçu ile Asker evliliği uyumu bence çok hoş oluyor:) İyi akşamlar.
Yani en çok Avukat ve Subay evliliği gördünüz?
En çok demeyelim de çevremde örnekleri var,
Avukat mısın? 😄
Hukuk ikinci sınıfım. Bir askerle evlenmek istiyorum sadece. Sağ ol yardımın için
Cefa çekmeye hazır ol şimdiden
Ya neden ki? 😆😆
Özele gel
İşimiz zor
Bazen ayrı yaşamak zorunda kalırsın
Yol yakınken dön bu hevesten bul kendin gibi hukukçu mu diyorsun😂 sağ ol. En iyi görüşe şimdiden karar verdim
Öyle demiyorum da evlenin tabiki askerlik saygın bir meslek ve her kadın asker eşi olamaz!
Yeri geldiğinde bir süre ayrı kalmayı göze almalısın.
Askerler bekar kalmasın 😄
Yoksa sen de mi askersin😊😂
Evet bizi de alın evde kalmayalım 😂
Yaa Özür dilerim yanlışım olduysa😊 yeni jeton düştü bende😊 peki bir de askerlerin agzindan dinleyelim. Ya sen ve tahminince çevrenizdeki asker arkadaşlariniz avukat ile evlenmek ister miydi? 😊
Sevdikten sonra avukat veya ev hanımı fark etmiyor.
İsterdim tabiki neden olmasın savcıyla ve kaymakamla beraber çalışıyoruz mesleklerimiz yakın sayılır, sevgilisi avukat olan arkadaşım var 😄
Savcı olan var mı peki sevgilisi😊 sizinde hepinizde tüm askerlerimizinde gönlüne göre olsun. Cansınız hepiniz.
Sağol teşekkür ederim.
Ankaradayken eşi savcı olan biriyle tanışmıştım
Süper. Ya bir de benim bir sorum olacaktı... Özellikle askerlerle aynı ortam istiyorum yurdumuzun değerli evlatları ile. Doğu da hangi şehirleri bana avukatlık için önerirsiniz? Allah sizden razi olsun...
Gizlisin mesaj at ayrıntıları anlatırım
Rica etsem soruyu burada cevaplıya bilirmisiniz acaba
Olur neden olmasın
Cevap
9Cevap
aga ben onu bilir onu söylerim askerlerden uzak duracaksın, hatta asker kızları ve çocuklarından da uzak duracaksın böyle bir disiplin despotizm bu nedir ya
yaptıkları meslek önemli değil. önemli olan kalpler örtüşüyormu? aynı heyecan varmı?
Asker yargiya müdahale ederse sorun 😕
Yüksektir bence ya 😊
Rütbesine göre değişir:)
Mesela hangi rütbe ile evlenmesi yüksektir sizce
En az yüzbaşı olması lazım...
meslekler evlenmiyo siz evleniosunz
gerek yok evlenmeyin :)
Sevince her şey mümkün..
düşük ve saçma
Neresi saçma
alakasız meslekler alakasız insanlar
Belki de birbirlerini en çok gören meslek gruplaridir. Bunlar.
kafa yapısından bahsediyorum ben
Yaa senin düşünceler derinmis kusura bakma dusunemedim:)
kötü olur
Neden kötü olsun ki
olabilir hanımefendi
yüksek
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar