merhaba arkadaşlar evlenince sevgi aşk heyecan neden bitiyor iki normal arkadaş gibi olmaya başlıyor herşey..
Cevabın nedir?
Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Aslında bitmez, sadece gerçeklerin acı yüzüyle karşılaşınca afallama olur. Evlilik öncesi çiftler birbirini etkilemek adına en iyi halleri ile birbirlerinin karşısına çıkar. Evlenene kadar makyajsız, parfümsüz, tıraşsız vs. gerçek ev halleri ile hiç karşılaşılmaz. Dahası aşık olduğu insanın bir takım kusurlarını görmezden gelir, bunları beynine kabul ettiremez. Ayakları kokmaz, ağzı kokmaz, göbeğini kaşımaz, osurmaz, tuvalete gitmez, ellerini yıkamamazlık etmez, tıraşını geciktirmez, teri kokmaz, saçı başı dağılıp makyajı çıkınca korku filminden fırlama biri gibi görünmez vs vs vs... Ve evlenince aynı çatı altında aynı yastığa baş konunca, o hep görmezden gelinen o tüm kusurlar ya da daha önce hiç akla bile gelmeyen gerçekler ile karşılaşınca, aslında biten aşk değildir. Aşık için maşukunun sembolleştiği o kusursuzluğudur biten... Eh sonrası memnuniyetsizlik, mükemmeli arama arzusu falandır filandır...
31 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılİlk günkü heyecanı kalmaz tabii. Karşı cinsten birisini sevmeye başlarsın ve o zamanlar senin için çok heyecanlı geçer. Tanışırsınız ve bir süre sonra heyecan kalmaz. Evlenirsiniz o heyecan biter. Sanki doğuştan beridir onu tanıyormuş gibi hissedersiniz. Ortada heyecan kalmaz çünkü keşfedilmeyi bekleyen her şeyi keşfetmişsinizdir.
Fakat aşkın yerini sevdi ve sadakat alır. Eşi ölenin canından bir parça gider. Yatağını, mutluluğunu, hüznünü paylaştığın insan artık hayatında yoktur. Bu insanı çok çaresiz bırakır. Eğer sevgi olmasaydı bu söz konusu bile olmazdı.
Kavgalı günler de olsa onlar birbirlerine bağlıdır. Eşini kaybeden yalnızlığı sadece evinde değil, yüreğinde de hisseder. Aşk biter ama sevgi ve sadakat bitmez.11 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılkişilerle alakalı belkide... yani önce herkes güzel yanlarını gösteriyor, olmadıkları gibi davranıyorlar ve hayaller fazla oluyor.
sonra evlenince salıyorlar kendilerini ve karşı taraftan beklentiler artıyor. Evlilik sıkıcı hale geliyor.
Birbirlerini daha fazla tanıyarak sevip evlendikten sonra mutlu kalanlar var.00 Yorumla
Öyle bişey olmak zorunda değil. Evlendıgın kişiyle sadece sevgılı degıl ıyı bırer arkadas olursanız böyle bişey yasamazsınız.
03 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
16
Cevap
45Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 65,1b cevap paylaştı. Hep aynı şeyler
farklılık katılmıyor10 YorumlaÇiftler evliliğe heycan katacak yeni atraksiyonlar yapmadığı müddetçe hep aynı şeylerde artık kardeş gibi oluyorlar.
Kadın eşine güzel görününmek yerine sadece dışarı çıkarken süsleniyor.
Erkek ise dışarda işyerinde ve arkadaş ortamında olduğu kadar evde uyumlu ve anlayışlı olmayınca zamanla heyecan da aşkda bitiyor06 Yorumla- +1 yıl
İki tarafdada hata var. Hem kadında hem erkekde
Bizim kadınlarımız evlenince kendini bırakıyor birde çocuk olursa tamamen çocuğa odaklı olarak eş unutuluyor veya eski ilgiyi göstermiyor.
Bir kadın eşi için süslenmeli haftada birde olsa o akşamı özel gün haline getirmeli sürprizler yapmalı.
Bir erkekde eşine karşı anlayışlı olmalı. gezmeye gidilmeli farklı birşeyler yapılmalı yoksa olmuyor yürümüyor
+1 yılAslında bitmiyor sadece form değiştiriyor. İki kişinin elinde olan bir durum sonuçta. İsterlerse aşk heyecanlarını devam ettirebilirler. Yaş ilerledikçe aşk yerini sevgi ve saygıya bırakıyor. Aşk bitiyor mu hayır ama önceki gibi şehvetle de değil.
11 Yorumladerler ki. Aşk biter Sadakat başlar. Bunun sebebi ise bana göre her iki çiftin de sabırsızlıkla bekledikleri birliktelik 🤓 aynı şeylerin bir süre sonra sıkması. Gereken ise rutin olan şeylere değişiklik yaparak biraz yenilik katmak.
13 Yorumla
+1 yılÇünkü evlenirken önceliğimiz güzellik para soy hayat şartları oluyor yani hep bu dünyalık meseleler ancak bir müslüman olarak ahirettede devam edecek bir evlilik düsüncesiyle Allah rızası için evlenirsek her iki dunyamızı da cennete çevirebiliriz
11 Yorumla
+1 yılsanırım hızlı giden at misalı. herşey çabuk tükeniyor. aslında ben de merak etmiyor değilim bu sorunun cevabını daha hala evlenmemiş birisi olarak. herşey bitiyor ise evlenmesek mi hayat böyle de güzel ;)
03 Yorumla- +1 yıl
aynı şekilde bende. ama bir yerde sorun var belli ki ve bu çoğu kişide var sanırım. ama sevgi denen şey ortada var ise hala bence sorunlar çözülür. iletişim eksikliğinden ne istediğimizi tam olarak anlatamamaktan da olabilir sanırım karşı taraf yanlış anlıycak diye
aşk bitiyor ama sevgi kalıyor heyecan bitmesi normal 24 saat beraber olunuyor ilişki yön değiştiriyor
15 Yorumla
+1 yılBazı tabular ve gizlilikler sebebiyle kişiler tam olarak biribirini tanıyamaz. 2 yabancının belli bir süre sonunda sıkılmaları normal. Halbuki kişiler birbirlerine karşı şeffaf olsa tanışma kaynaşma heyecan bir ömür sürer.
00 Yorumla
+1 yılÇünkü ev işleri geçim sıkıntısı gibi sorumluluklar girince eski sevgi kalmıyor ya da insanın kötü yönlerinide görüyorsun malesef eski heycan kalmıyor
00 YorumlaTüm kirliler döküldüğü için, göte parmak şeftali oynadiklari için, sen bana kufret ben sümüğümle oynayayim, ayaklarım koksun, sevgi olmasın, bilmem ne, Heyecan mı kalir böyle
011 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı.
+1 yılbitmeyebilir.
canlı tutun.
sürekli heyecan da çekilmez ayrıca.
renklendirin hayatı..03 Yorumla- +1 yıl
olmaz diyorsanız olmaz zaten. kimse zorla dışarıdan sizin hayatınızı renklendiremez.
evlilikle alakası yok, belli bir zaman geçtikten sonra her ilişki bitmeye mahkum
01 Yorumla
+1 yılKaçınılmaz son herhalde..
Yinede sevgi saygı varsa gerisi teferruattır..07 Yorumla- +1 yıl
Öyledir mutlaka birazda kişilerin kendi elinde mesela çocukları bırakacak yer varsa biraz başbaşa kalınabilir küçük bir tatil yemek gezmeler olabilir..
- +1 yıl
Hmm..
O zaman bişey diyemem tabi bu konuda erkekler daha iyi cevap verecektir..
Umarım herşey istediğin gibi olur.. - +1 yıl
Rica ederim..
- +1 yıl
Teşekkürler
+1 yılÇünkü insanoğlu için herşeyin ilkleri, güzel ve caziptir.
04 Yorumla- +1 yıl
Sıkılma konusu evlendiğin kişiye bakar. Sadece ten uyumu değildir mutluluk, aslında çok küçük ve basit şeylerdir iki insanı mutlu eden. En basitinden gün boyu yapmak istenilen aktivitelerin bir birini tutması, aynı yemek ve damak zevkleri, benzer filimleri ve müzikleri sevmek, gidip gezme konularında benzer isteklere sahip olmaktır. Bunlar olduğu zaman sıkılma olmaz ve heyecanda bitmez, o nedenle evlenilecek kişi çok dikkatli seçilmelidir. Karşındaki kişi seni mutlu etmeli, sende onu. İki taraftan birisi ortak bazı yaşam özelliklerine ve beklentilere hiçbir şekilde sahip değilse zaten bir birini tanımadan evlenmiş çifttir, hüsrandır, onun yapmak istedikleri seni mutlu etmez, senin yapmak istediklerin onu mutlu etmez, ozamanda heyecan ve aşk kalmaz ortada.
- +1 yıl
Rica ederim.
+1 yılcunku ask gecici bir duygu sevgiyi saygiyi aramaya bakin
01 Yorumlaİnsan nankördür. Elde ettiği şeyin kıymetini bilmez. Hep daha fazlasını ister. Sonunda da hüsrana uğrar. Uğrasın da..
11 YorumlaÇiftte sıkıntı vardır bence ben evli olsam sevdigime ilk günkü gibi asık olurum ve öyle gider
02 YorumlaBence sadece evlilikte değil çok uzun süreli sevgili olanlarda bile azalıyor aşk sevgi heyecan kalmıyor insan oğlu sıkılgan demekki
01 Yorumla
+1 yılBitmez bence iki tarafta birbirini gerçekten seviyorsa
01 Yorumla
+1 yılSürekli tekrarlanan şeylerin eski heyecanı kalması mümkün değil..
04 Yorumla- +1 yıl
İlgi ayrı bir şey
- +1 yıl
Zor..
+1 yılGenelde uzun süre sevgililik yaşayanlarda oluyor bu sorun
01 Yorumla
+1 yıl2 tarafra istedigini aldigi icin pek onemsemez. oda arada bir sogukluk yaratir.
01 Yorumlakim demiş evliliği görev gibi görerseniz tabi monoton olur. her şeyşb zevkini çıkarmayı bikicen
07 Yorumlaozaman evlenmeyelim evlenmeyince o iş olmuyo evlenince aşk bitio erkeklerin işi çok zor
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılgenelde kadınlar sağlıyor bunu be . türk kızı pişmanlıktır ..
02 Yorumla- +1 yıl
Rus kızlar kollarını açmış seni bekliyor 😃 geç kalma
Cevap sahibi+1 yıl@kirişlerdörtgeni gerçekler öyle..
aski tutsaklığa çevirdikleri icin
11 Yorumlaİlişkiden ilişkiye değişir bu söylediğin
01 YorumlaHergün birlikte oldugun için
01 Yorumla
+1 yılEvet tatlım biter çünkü evlilik kötü bir şeydir
01 Yorumladaha cok sorumluluklar ön plana girer 😀
02 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 8,6b cevap paylaştı. Helalin gerçek yüzü. d
01 Yorumlaaşk sevgiye dönüştüğü için
03 Yorumla
+1 yılE sıkılıyo insan bir yerden sonra
13 Yorumla- +1 yıl
O yüzden evlilik çok saçma gereksiz
+1 yılÇünkü aşk daha evlenmeden önce bitmiştir!
00 YorumlaKişilere göre değişir o.
01 Yorumla
+1 yılbitirmek isterlerse biter
00 Yorumla
+1 yılBasitleşiyor belkde herşey
06 Yorumla- +1 yıl
Başına geldi sanırım seninde
- +1 yıl
Benimde başıma geldi şimdi senin sorunun aynı tarzında bende soru sormuşum bu konuda mesaj atsam konuşabilir miyix
- +1 yıl
Mesajı ilk sizin atmanız gerekiyor sanırım atabilir misinz
+1 yılHiçbir şey ilk gün ki gibi kalmadığından
00 Yorumla
+1 yıltutku bitiyor çünkü..
00 YorumlaAz ayrı kalmak tek çare
00 Yorumla
+1 yılbitiyor evet cunku goz disari kayiyor
02 Yorumla- +1 yıl
aynen oyle
Heves biter sahip olduktan sonra
03 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı.
+1 yılYo yo kişilerin sorunu bu
00 Yorumla Evliliğin yan etkisi bu
01 Yorumla
+1 yılkim dedi bitiyor diye
02 Yorumla- +1 yıl
peykalaaaa
yeni heyacan mı arıyorsun?
03 Yorumla
+1 yılduyguları tukettikleri için
06 Yorumla- +1 yıl
iste çok yoğun yaşamanın sonucu uzun flört nişanlılık sonrası olması aşikar
- +1 yıl
faydası yadsinmaz
- +1 yıl
görücü usulünün faydasindan bahsediyorum
- Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı.
+1 yılAlışkanlık haline gelir rutin
00 Yorumla
+1 yılbitmez bence bu bize bagalı birsey
00 YorumlaYoo bitmiyor
05 Yorumla- +1 yıl
en büyük hata birbirine alışmakla başlıyor zaten hedef evililk oluyor evlenmeden önce sonra bitiyor herşey hedef evlilik değil birlikte bir ömür mutu olabilmek bir çok insan var eşiyle el ele ölen fark ne sence? bu işin para ile pulla alakası yok sıkıntıyla hayatın zorluğu ile alakası yok
kötü😒
01 Yorumla
+1 yılSürekli görmektendir
00 Yorumlabitmemeli aslında
01 Yorumla
+1 yılBitmez
00 Yorumla
+1 yılÇünkü sıkılıyorsun
00 YorumlaKanunu bu
00 Yorumla
+1 yılKişilere nağlı bence
06 Yorumla- +1 yıl
Aşın yanında olsun sevgi saygı da
- +1 yıl
Olmalı ama yaa. Hayallerim suya düşüyor böyle söyleyince insanlar
- +1 yıl
Kadına daha çok bağlı renklendirsin evi:)
Gizli Üye(36-45)+1 yılHerşey biter bence
016 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBitmez diyen yalan söyler bitiyor
- +1 yıl
Hmm evlilikten soğudum ya sayenizde
Cevap sahibi+1 yıl@yakısıkliaslan19 doğru ama bitiyor valla
- +1 yıl
neden bitiyor ki ya yanında sıcak biri varken
Cevap sahibi+1 yıl@yakısıkliaslan19 bu kadar hayal kurmayn
- +1 yıl
sen tecrübelisin sanırım
- +1 yıl
Hmm gizli yorum yapan kisiye sormuştum ama ben 😀
Cevap sahibi+1 yıl@yakısıkliaslan19 yok kız bende cok sahit oldum hep evlenip ne yapcm bn benim kendime faydam yok :D
- +1 yıl
herşeyi anladım da kız derken 😀😀
Cevap sahibi+1 yıl@yakısıkliaslan19 ağızm alışms kız :D
- +1 yıl
bak ya sabah sabah sinir ettin beni 😀
Cevap sahibi+1 yıl@yakısıkliaslan19 tamam demem kızma :D
- +1 yıl
sohbet güzel olcak gibi istersen özelden mesaj atabilirsin😀
- Aşk İlişkileri konusunda 64,5b cevap paylaştı.
+1 yılher şey sonuçlanıyor
00 Yorumla
+1 yılHayat zorluklari
00 Yorumla- Devamını Gör (1)
Devamını Gör(46)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?