Samimi dediğim öyle fazla değil tabi orta derece yarın buluşuyoruz sarılasım öpesim falan var aslında görür görmez sarlırım dudağından öpesim yok değil kararsızlık var pek oturacağımı sanmıyorum büyük ihtimalle dolaşırız sakin bir yer olur direk konuşunca çok daha tatlısın deyip utanınca mı öpmeliyim yoksa gözlerine falan bakıp birden kendime çekip hızlıca mı öpmelim ne yapayım sizce?
Peki şöyle diyeyim sen kızı opunce kiz sana tokat atsa aglasa ben kamera kayıtlarını alir suç duyurusunda bulunurdum ki kız sana sadece tokat attı gitti diyelim gorusebilecek misin sonra? Hayır dese de gorusemeyeceksin demek ki o zaman niye kızı taciz ediyorsun yoktan yere
Bak bende sana şunu söyleyeyim karakter meselesi o birini sevip öpmek var şerefsizliğine öpmek var birine o hissi aldığında öpmek sarılmak yanında olmak istersin zaten karakterim direk öpmeyi de almaz zaten sanmıyorum sorardım ben kendimi bildim bileli maksat sormak kendi bildiğimi yapar ilerlerim yine de bura da taciz ettiğim falan da yok zaten (:
En İyi Cevaplar