Neden engellemedi rahatsiz olduysa , anlayamiyorum.
Aşık gibi oldum, engelle dedim engellemedi de?
Neden engellemedi rahatsiz olduysa , anlayamiyorum.
İstemiyor üstad, gitme daha fazla üstüne.
Yanlış anlama, kıza yazdıkların ile yaptıkların çelişiyor.
engellerse yazamam bu kadar basit :( engellemiyorsa yaziyorum tutamiyorum kendimi.
Saplantı yapmışsın gerek yok..
Rahatsız edici birisi değilim diyerek mesaj atıp, sürekli devam ediyorsun. Kadınlar saplantılı tiplerden hoşlanmazlar, yapma..
Sabret ve bekle, niyeti varsa yazacaktır ki kız "ilgilenmiyorum" demiş..
kolay pes etmiş gibi olmaz miyim? gercekten engellese karşisina bile cikmam rahatsiz edici bir tip degilim. yapabilecegim bir seyler olmali. :(
Yapabileceğin en doğru şey bu tavıra devam etmemek, üzgünüm ki durum bu.
Kızın erkek arkadaşı olabilir, seni beğenmemiş olabilir, hayatına birisini sokmak istemiyor olabilir, öncelikleri olabilir, evli olabilir.
Tüm bunları düşün ve üstüne gitme, ilgilenmiyorum demiş bak..
Görüldü 22:43 , elim ayagim titriyor. engellemesini de istemiyorum :( hiç böyle olmamiştim hiç...
Engelle demenin mantığı nedir ve 32 yaşında.. enteresan
iletişimi kesmek istese rahatsiz olsa engeller diye düşünmüştüm.
o kadar vahim yani :( ne cezam vardi ki karşima cikti...
Gurursuz musun arkadaşım yazma başka kadın yok sanki
hiç böyle hissetmemiştim. Ben de anlam veremiyorum.
Cevap
0Cevap
Sürekli yazarsan rahtsiz ola bilir
Sürekli yazdim, sadece bir kere cevap verdi. Engellerse salona gelmeyecegimi asla onu rahatsiz etmeyecegimi söyledim. Engellemedi, mesajı gördü :( Neden ki?
Benim sucum yok ki :(
sence n yapmaliyim, gücüm neye yetiyorsa yapmaya hazirim...
bende ekli degil, tipsi birisi de degilim, aklima geldi aslinda. Mesaj olarak da foto atmak cok itici bence. sanirim yapabilecegim cok sey yok.
size yazdıklarımın ekran görüntüsünü attıgımı 22:43de gördü. cevap yok. sürekli yazarak rahatsiz etmeyi kendime yakistiramıyorum. yazmayacagım o da yazmayacak :( n yapabilirim aklım durdu bilemiyorum.
seni gale almıyor belli ki
engellemedi ama :(
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar