Burdan tanıştığım biri var 3 gün oldu tanışalı bu 3 günde çok fena bağlandım ona...
Ne yapmalıyım? ben hasta mıyım sizce?
Ne yapmalıyım? ben hasta mıyım sizce?
Bn 1 saniyede aşık oldum 1 ay sonrada evlilik teklifinde bulundum ömemli olan sen bunu ne sıklıkla yaşyorsun ben 27 senede 1 kere bunu yaşadım ne öncesivardi nede sonrası oldu ayrılalı 3 sene oldu yinede seviyorum kızı yapacak birşey yok
Kız güzrlmiydi
hayatımda gördügüm en güzel gözlere ve gülümsemeye sahipti gerçi bn hayatımda birtek ona baktım öyle o duygularla bir kere sarıldım hala o misgibi kokusunu unatamıyorum ama 3 sene geçti hala cüzdanımdaki resmini bakıp aglıyorum nedeyim umarım mutludur tek temennim bu
markette kasiyerdi bn marketin bir ucunda o bir ucundaydı bir anda fark ettim ve zamanda bir yavaşlama oldu ardından herşey patlayarak yok oldu onca insan onca reyon var gözüm sadece onun gülümsemesini görüyor ama 1 saniyelik birşeydi belki ama bana 1 saat gibi geldi o gülümseme 😭😭😭
Neden ayrildiniz peki
mesaj atarsaniz özelden yazayım burda herkesin okumasını istemiyorum çok cins insanlar var lafı olmadık yerlere çeke biliyorlar
3 günde reelde bile aşk olmazken burda 3 günde neyine aşık oldun? gercekmi sahtemi belli bile değil Allah bilir tipinemi mesleğine mi komik yani
Ama görüntülü olarak konuştuk
Tipi fena değil mesleği de fena değil ama huyu çok hoşuma gitti karakteri falan çok farklı
biz sesli konusmak için 40 takla atarız milletteki şansa bak
ne olursa olsun 3 gün aşık olmak sacma ne biliyon ne amacının oldugunu
Yok daha neler.
Biz yanimizda ki kisiye asik olamiyoruz sitede tanistigin kisiye mi 3 gunde asik oluyorsun? Hele de Ksde?
Bence askin ne oldugunu bilmiyorsun, o hoslantidir.
kusura bakma ama hastasın...3günü 5günü her şeyi geçtim internetten tanışmışsın yüzünü bile görmemişsin canlı canlı
Canlı canlı gördüm yüzünü
ya kızım saçmalama. kaptırma sakın kendini. canlı canlı bile oynuyor bazı erkekler. çok iyi sanırken bk gibi çıkıyorlar. buradan huyunu nasıl anlayacaksın
Cevap
14Cevap
İlgileye ihtiyacin vardi seninle ilgilendi bunu askla karistirma bence
Hoşlantıdır o, aşk olsa duramazsın
Nasıl duramam yani
Olabilir 3 gün iyi bir süre.
😃😃😃
Aşktan çok bir etkilenme bir çekim veya güzel bir enerji yakalanmış olabilir şans ver istersen.
Aşk öyle bişey değil bir anlayın la şunu 😂
Nasıl yani
Baglanmayi ask mi saniyorsun :/
ruh hastası olabilirsin
Ben de onu düşünüyorum
3 gün fazla 1e indir onu 😂😂
Yok artık 😃😃😃
3 günde aşk nedir m... k yaa nasıl bir yokluk
Yokluk değil bu farklıydı bnim için
inanma sen. altından kim bilir ne pislik çıkar
O da var
ben burda ne dindar takılanları gördüm ohooo. faki hesaplar aç başka. xperin yükselnce sanal seks teklf et konuş o zman görürsün. ummadığı anda yap
Vay bee ozmn kimse güvenilir değilmi srnce?🙄
değil tabi. üzülürsün sana o kadar söylüyorum. inanma güvenme sen kimseye. ya da zamanla tanı. öyle üç günde olmaz
aşırı yokluktan böyle olur
Ama etrafımda baya yakışıklı erkeklet var
sonuçta şuanki kişiyle çıkmaya başladın.
Daha çıkmadık
çıkma derken tanışma işte. niye kabul etmiyorsun yokluğu
Çünkü yokluktan değil
peki inatçı kız
inat etmiyorum bunun karakteri çok farklı geldi bana kendim de şaşırdım gitti yaaaa okadar bana teklif edip benvredederken bunu gerçekten sevdim
üç günlük tanışma yeterli değil. yanılma oranı çok fazla belki iyii rol yapiyordur
aynen hastasın pisikomanyak
😂😂😂😂😂
bence iyi düşün meni isterim
Hayır
3 gundemi cuus?
siz ne içiyorsunuz?
Bira
ben bira değil viski ve rakı içiyorum bu kadar kafa yapmıyor:)
Ben dozundan fazla içiyorum
Hastasın bence
Boşluktasin
Olur neden olmasin.
Olunur
Sanmam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar