Sevgilimi nasıl daha iyi tanıyabilirim?

3 aydır birlikteyiz bana karşı iyi ilgili bir sorun yok.. ama son buluşmamızda bıseyler sezmeye başladım mesela onun maddı durumu ıyı degıl basından berı bılıyordum ben mesela ay ne guzel ev sahılde ya da luks bısey gostersem onemlı olan huzur saglık vs. diyordu.. son buluşmamızda yenıköyde bulustuk sureklı evler harıka boyle yasamak vardı off arabaya bak keşke benım olsa falan dedı bende cok yorum yapmadım.. ben isteyınce onemlı olan oara degıl huzur flan kendınde olmadıgı ıcın ama kendınınde gözü var lüks yasamda..( yanlıs anlasılmasın benım tek istediğim ıyı kotu bır evı ve arabası olmasydı en azından ) cunku aılem evsız bırıne kız vermek ıstemıyor bende bunu ona acıkca basında soylemıstım ozzmn bana kırada oturalım nolcak mutlu olalım yeterkı dıyordu ama bılmıyorum sımdı he bırde dedı kı cantam cızılmıstı sana yanı bı canta alalım dedı bende yok gerek benim var zaten dedım sen annemı gorsen vakko takıyor dedı ee yanı dedım bn bı cantaya 500 tl veremem dedım ozmn ben oyle dıyınce sen 500 degıl 500.000 tl çanta hakedıyorsun dedı... keşke deseydım anan kendıne 500 tl çanta alıcana oğluna düğün parası bırıktırsın :) ... şimdi bu ne amaç yanı birdaha yaparsa nasıl davranayım?
Sevgilimi nasıl daha iyi tanıyabilirim?