Herkes cvp versin
Birine, onu sevdiğini söylemek mi
Yoksa 4 ay boyunca hatta belki sonsuza dek birdaha onu göremeyip söylememek mi
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Söylemek. Neden mi? Çünkü: “Aslında insanı en çok acıtan şey, hayal kırıklıkları değil. Yaşanması mümkünken, yaşayamadığı mutluluklardır.” Dostoyevski
Hayatınızı yaşayın... Yarın, çok geç olabilir...
Söylemek tabi ki ben daha önce söyledim cevabım olumsuzdu belki ama yinede insan yapmadığı şeyler için pişman olur yaptığı şeyler için değil soru işaretlerin olcağına acı veya güzel cevapların olsun
Ya beni terslerse
Eğer karşındaki insansa öyle birşey olmaz kendinden hayal et birisi sana gelse sen kabul etmek istemesen bile bunu uygun bir dille söylersin bu insanlıktır eğer terslerse vs. zaten senin sevgini hiç haketmemiştir üzme canını boşuna
Ya mesela biri var ona çok aşık bana dedi ben ondan nefret ediyorum çok tipsiz vs. Onu seven kızda hep eline falan sevdiğimin ismini yazıyo ama banada dedi sen okuldaki en çirkin kızsın ama ciddi söylemedi beni sinirlendirmek için dedi yoksa herkes bana çok güzelsin vs. Diyor yani ne yapcam
Eğer sevdiği biri olduğunu biliyorsan o iş pek güzellikle ilgili olmuyor artık ve şunu kabul etmelisin ki güzellik görecelidir o sevdiğin kişi onda sende olmayan bişey görmüş ki ona aşık sana değil bence hislerini git açıkla ama eğer kabul etmezse anlayış göstermelisin yine kendi yerine koy sen o çocuğu severken başka biri gelse teklif etse sana sende kabul etmezdin büyük ihtimalle
Tabii bende kabul etmezdim etmiyorum da nerdeyse hergün teklif geliyo ama çocuğun bir sevdiği yok ben dedim sende seni seven kızı seviyosun falan filan birkaç kız ismi saydım dedi Yok dedi bu yaşta ne sevgilisi ben yinede en iyisi bir erkek kankama söyliyeyim onla arkadaş olsun sevdiğini öğrensin eğer sevdiği varsa bende unutmaya çalışırım
Bencede bir şeyler yapmadan önce edinebildiğin bilgiyi edinmek en iyisi 18 yaş sevgili için çokta genç bir yaş değil aslıda ya üniversitede ya da lise son sınıfta olmanız lazım ama bilmiyorum belki farklı düşünüyordur
Bilmem ki bir de geçen sene birini seviyodum x kişisi diyelim sonra o da öğrenmiş sevdiğimi bana diyor ki seni x kişisinin kucağına atayım mı
Msjsmksksks
😃😃😃
Jsjsjsjjsjsjmsjsjjsjsjsjjwksmjxusıwısmmxmsjsjksjxmjsjsjmsmxmxjısksmsmmsmsjjxjskkxkdkkskmskxısmkekekdmmsmsmmss
Kskskksksjjsjsjksjmsmskksjjs
Ksjsjsjksksksjjsjsjskk
Jxjxjjsjsjjsjsjkskskjs
Sonuç olumsuz olursa, sonunda pişman olursun ama elinde sonsuza dek taşıyacağın bir ukte, bir acaba olmaz. Demem o ki, içinden ne geliyorsa onu yap. Sevmek ayıp değil. Ne mutlu sana!
Yani karsi taraftan da bir elektrik aldigini hissediyorsan hele ki söyle. O 4 ayda hersey olabilir, simdi bir şansın var onu kullan derim.
Teşekkür ederim bende söyliyecem 😃
Cevap
14Cevap
İçimde yaşayacağıma direk söylerim ya kabul eder duble mutlu olurum ya da yine içimde tek başıma yaşarım
Soyle tabikiii eger soylemezsen hayatin boyunca pisman olacan, hayatına girecek insanlarda hep ondan biseyler arayacan, her seferinde keske diyecen, en buyuk pismanligin olacak
söylemek kaybedecek zaman yok hayallerimi başkası alamaz ben vazgeçene kadar
Ölümlü dünya. Sevdiğinizi söyleyin bir sabah uyandığınız da söyleyecek birini bulamayabilirsiniz.
Kesinlikle soyle, derdini soylemeyen derman bulamazmis
Onun sendeki izlenimleleri de önemli ilk onu düşünmek ondan Sonra söylemeyi tercih ederim
6snfta aşık oldum 8de söyledim yok dedi üni oldu hala seviyorum ben onu layn seviyorum
Bende
Ben de soylemek istiyorum ama co utaniyorum dilim tutuluyor onu gorunce
Söyle demesi kolay başına gelince anlarsın
şöyle içinde kalmasın
söyle kesinlikle çok geç olmadan
Ya bir daha yüzüme bakmazsa
keşke demek istemiyosan söyle
söylemzsen karşıdaki bilemez ki söyleyeceksin
söylememek
söyleyince pişman ediyolar
Hiçbiri. En iyisi unut gitsin
keske dememek icin soylemek bence
ilk önce o açılsın size hanımefendi
Söyle dedim ya 🐒
Ya bir daha benimle konuşmazsa? AA şimdi aklıma geldi seneye bir daha onu göremem 😪 dersler değişiyor belki bizim okuldan da gider inanamıyorum ya 😰
Çok erken olmaz mı? Hem sabah söyleyemem hiç sosyal medya kullanmıyor ona ulaşamam ancak pazartesi ya da 1 hafta sonra söyleyebilirim
Tamam söyliyeyim hem belki o da beni seviyordur çünkü hep bana bakıyor bana bulaşıyor bana sınıfımı falan hep soruyo
Tm çok teşekkür ederim iyi geceler
keske demek istemiyosan soyle
söylemek sonuna dek
ben soyleyemezdim
Neden söyleyemezdin ki
utanirdim
bir kağıda yazabilirdin
onu sevdiğimi öğrenmesi bile, beni çok utandırırdı , karşılıksız olduğunu bilsem
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar