Ben izin veriyorum aslında hoşuma gidiyor ama korkuyorum sevgilim sapık olabilir mi diye
Sevgilin sapık
Sevgilin seni sevdiği için masaj yapıyor
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Seni arzulamasi ve bu sekilde yaklasimi garipsenecek bir durum degil aksine iyi birsey yorumlarda ne sallamislar sapik filan..:)
Hayir saadece sevsiginden bir keresinde bende yapiodum
C sevgilin işin ehli yavaş yavaş merak etme korkutmadan olacak her şey canın acımayacak 😂
Canımı acıtmasın sakın
İlk biraz acır sonra geçer merak etme
Hayır sadece masum bir ayak fetişisti
Sapık değil yani
Yok canım ama sor ona ayak fetişin mi var anlayışla karşılarım de
Ama ben sevmem fetiş bir sevgilim iğrenç
İğrenç değil bu , düşünsene erkekler kadında göğüs bel ve popo sever seninki ise hem göğüs hem popo hem bel hem de ayak seviyor, yani daha cok ilgisi var sana , bence süper ya. Öyle erkekler daha hassas ve anlayışlı oluyor
Benim de biraz hoşuma gidiyor bu durum, ayrıca sevgilim bir dediğimi 2 etmiyor
Cevap
10Cevap
ayak fetişi sapık değildir, ben değilim ama sapık denmez onlara
Yok bee ne sapığı ayaklarını seviyo demek ki. Ne mutlu sana. :)
@Heiran ayak seven adam sapık falan değildir. yanlış düşünüyosun bu konuda.
@Heiran Ayak fetişizmin sapıklılk olarak yorumluyosan bunun bilimsel açıklamasını yapmaya uğraşmam sana. Ama fetişizmin sapıklık olmadığını kabul ediyo bilim. sevgilimin ayakları güzelse şahsen ben masajla da bırakmam işi ;)
@Heiran Yok ya ağız payı vermek ya da ukalalık yapmak değildi amacım. Neden öyle algıladığını anlamadım. Belki ayak fetişizmine olan önyargıya karşı otomatik bir savunma mekanizması gelişmiştir. Ama kalp kırmak gibi bir kastım yoktu. :)
@Heiran Zorakiyse hiç gülmesen de olur. senin büyük önyargın var fetişistlere karşı. Ya da ayakların çok çirkin.
@Heiran Tabi ki ısrarcı olmak yanlış. Ama eğer sevgiliysek beni mutlu etmek için biraz özveride bulunmalı diye düşünüyorum. Kaldı ki önceleri tereddütlü olan bazı kız arkadaşlarım sonrasında çok memnun kalıp kendileri uzatmaya başladılar ayaklarını kucağıma. Denemeden bilemezsin. :)
Benim de ikici günüm ama şu nickinin solundaki çan işaretinin üzerinde yanan rakamlardan mı bahsediyosun?
Ondan bahsediyosan ya facebooktaki gibi tümünü okudu işaretleye tıklaman gerek ya da hepsinin üzerine ayrı ayrı tıklaman gerek. Ama burada görüş ya da yorumlarını silme şansın yok.
Rica ederim!!!
Aslında alışılacak yer değil ergen dolu. Her an bırakabilirim ben. Öylesine takılıyorum şu an. Çok küçük çocuk dolu burası. Böyle olduğunu tahmin etmedim hiç ben.
Yok be ya. Olgun falan değiller. Paylaşılan sorulara bakıp kalıyorum çoğu zaman. Bu soruyu sorma amacı ne, gerçekten sorunun cevabını bilmiyo mu, dalga mı geçiyo, like almak için mi yazıyo anlayamıyorum. Misal; kadın '' kocamı aldatıyorum, ya da evli bir adamla birlikteyim ne yapmalıyım? '' falan tarzında soru soruyo. Sanki yapması ya da yapmaması gereken şeyleri bilmez gibi. anlayamıyorum, bakıp kalıyorum çoğu zaman soruların saçmalığına :)
Senin kaydolma amacın neydi buraya?
Zavallı kadın:) var evet bilmiyorum bende konuşacak kimse yok diye rasgele girdim aklımda yoktu. Belki senden önce terkederim bende bilmiyorum. Mesela biraz once bir kiza kaş rimelinin kaş kaleminden daha iyi olduğunu anlattım:) diğer türlü konuları görmemezlikten gelirim inşallah
İnşallah :)
Asılma amacım falan yok emin ol. Ama merak ettim seni. face kullanıyosan görebilir miyim seni?
Allahaşkına soruya bak, yazan 22 yaşında altına cevap yazanlar bebeler de aynı. Git doktora danış kardeşim. Bu ne ki böyle :) ''Erken regl gelmesi hamilelik belirtisi midir? ''
Ben sadece yaşıma yakın birisi olduğun için ilk kez sana böyle bişey sordum. Sebebini anlamadım ama sen bilirsin. Hoşçakal.
Anlayamadım.
E arkadaşım sen bana beni görmeni istemiyorum demedin mi? Beni istemeyen bir kişiye ısrarcı mı olmam gerekiyodu yani? Ben hakkaten bişey anlamadım. Israr etmemi mi bekliyodun?
Sen de.
Ulan ne ayak manyağı çıktınız mk ne hayalperest sorular lan bu
Simdi insanin ayaklarina yapilan masaj gibisi yoktur rahatlatir bilimsel aciklamasina gerek yok fazla cocuk kiyamamis ayaciklarina masaj yapivermis 😴
Feşist, sapık sayılır
memelerine masaj yaptır ayaklarını unutur (:
Teşekkür ederim
Öpmeye çalışıyor mu :)))
Bazen
Teşekkür ederim
müjde hanımefendi sevgiliniz sapik
sapık
parafili olabilir
O ne demek
Çok ilginç
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?