FAZLASIYLA YAVŞAK Bİ ÇOCUĞU SEVİYORUM TAKTİKK sevdiğim çocuğu bir sitede gördüm zaten daha önce farklı?

ortamlardan tanışıyoduk ama sadece ismen tanıyodum ben o da öyleydi neyse snra ilk gördü beni baya baktı kafasını kaldırıp sonra biz olduğumuz yerden kalktık peşimizden geldiler sahaların oraya gittik onlarda geldi basket oynamaya başladılar ve sürekli bana bakıyo ben de ona bakınca tişörtünü falan kaldırıyor gülüyo ediyo dikkatimizi çekmek için sahanın yanındaki ve bizim dibimizdeki banklardan birini alıp sahanın içine taşıdılar ve sırf bana bakıyo gülüyo işte gittik biz markete onlar da dışındaydılar ben çıkana kadar beklediler sonra biz gittik takip ettiler biara arkadaşım tuvalete gitmişti bende ileride bekliyodum onu sonra arkadaşımın yanından geçerken (2 kişiydik biz) hoşlandığım çocuk "bu benimki değilmiş" demiş arkadaşımı kastederek bende ilerideydim beni gördüler sonra arkadaşımın yanına giderken yine takip ettiler ben tuvalete girdim hala peşimdeler sonra onların sesini duyduk kapıdan. bunun arkadaşları "girme girme" diyip gülüşüyolardı sevdiğim çocuk da "giricem" diyodu bizde ilk anlamadık noluyo sonra buraya geldiklerini anladık ben tuvaletin kabinine girdim arkadaşım kapının ordaydı sonra sevdiğim çocuk kapıyı açmaya çalışmış arkadaşım da itince gittiler (sanırım benim tuvalette tek olduğumu sanıyolardı) neyse sonra başka bir gün bunlar futbol oynarken sahada karşı kaldırımdan beni gördüler arkadaşlarına gösterdi parmakla beni sonra bir tane arkadaşı "ayayyayaya" diye bağırdı falan sonra biz bunların oraya gittik arkadaşımla futbol oynuyolardı oturduk biz sonra sürekli bizim olduğumuz yerin dibine gelip gidiyo bakıyo falan neyse sonra maç bitti yanımıza geldi ama yanımda onun da tanıdığı bir kız vardı ortak arkadaşımız yani sonea geldi konuştuk sohbet muhabbet falan arada bakıyor ama çok bakmıyodu yani uzaktayken daha fazla bakıyodu VE BU ÇOCUK AŞIRI kardeşim KAŞAR Bİ ÇOCUK yani kime sorsam aynı şeyi söylüyo ve ben bu çocuğu seviyorum çıkmak da istiyorum ama uzun süreli olsun istiyorum SİZCE SEVİYO MUDUR ya da HOŞLANMIŞ MIDIR VE NASIL KENDİME BAĞLAYABİLİRİM?
FAZLASIYLA YAVŞAK Bİ ÇOCUĞU SEVİYORUM TAKTİKK sevdiğim çocuğu bir sitede gördüm zaten daha önce farklı?