cila alsın da boynuzlarım uzamıştır 100 bin bakımını yapar cilalarım :D :D :D valla açık konuşayım giderse de umrumda olmaz gitmezse de artık kazık yemeye fazla alıştım hiç umrumda olmuyo ilk hatasında silerim gram üzülmem çünkü dayanabileceğim kaldırabileceğimden çok daha fazlasını yaşadım ;) :) :D
neden konsere ya da festivale gitmesi=seks yapıcak oluyo? Senden ayrıyken ilk fırsatta seni aldatıcaksa bırak gitsin olmaz olsun öyle sevgili zaten. Neden hayatını benim eksenimde şekillendirsin ki benden başka kimsesi olmasın mı bu çocuğun? O an ben şehirdışında olabilirim, ya da arkadaşlarıyla erkek erkeğe planlanmış bişey olabilir. Heryere benimle gitmek herşeyi benimle yapmak zorunda değil.
Gidebilir ben zaten sevgilime cinsel obje olarak bakarım bu devirde baba evinden çıkmamış kızlar dışındakiler ortam kızıdır ve aldatma potansiyelindedir
İsterse birlikte gideriz hani millet yavşar falan -___- Malum bu zamanda kızlarda erkeklerden aşağı kalmıyor :P He giderse de alnına sahibim var uzak dur falan yazarım sdfghjk
Benim gitme ihtimalim olursa birlikte gitmek isterim ama yoksa gidebilir. Aklım onda kalır sebebi ise o mutkuyken eğlenirken yanında olmayı isterim keşke benimle eğlense derim o kadar
Ya şimdi gidebilir derim de sevgilim olursa bunu o zaman düşünürüz zamanın şartlarına göre ki bu şartlar hangi şehir de ne festivali veya ne konseri olduğuna göre değişir...
En İyi Cevaplar