Sevgilime öpüşmek istemediğimi nasıl söyleyebilirim?

Sevgilimle 2 yıldır süren bir birlikteliğimiz var bundan birkaç hafta önce ilk defa öptü beni benim için ilk olan birşeydi ve tepki gösterdim tepkim utangaçlığımdan kaynaklıydı özür falan diledi , istemezsen birdaha yapmam falan filan ondan sonra öpüşmeye başladık. Her yanlız kaldığımızda dudaklarıma yineliyor. Küçük bir buse kondurması hoşuma gidiyor fakat uzun süren öpüşmelerden rahatsız oluyorum biraz sevgili arasında olan normal şeyler bunlar yadırgamıyor ve ya kınamıyorum iğrenmiyorum da rahatsız olduğum durum aklından farklı düşüncelerin geçebilecek olduğu bunu istemiyorum ilk uzun süren öpüşmemizde geri çekilmiştim ve iğrendiğimi düşündü bugün sinemaya gittik baya öpüştük benden öpmeden önce izin istiyor bende igrendigimi düşünmesini istemediğim için hayır diyemiyorum. sinemadan çıkınca biraz dolaşmak istedim, bana acilen eve gitmesi gerektiğini tuvaletinin olduğunu söyledi fakat sinemadan çıkınca avm de girmişti tuvalete sanırım kalktığı için öyle söyledi böyle bir durum olmasını istemiyorum onu kırmadan öpmemesini nasıl söyleyebilirim?
Sevgilime öpüşmek istemediğimi nasıl söyleyebilirim?