burdan ayrılma zamanı geldi hesabı silicem hakkınızı helal edin
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar Ne Diyor
tanımıyorum ama helal olsunn sende helal et 👋👋
tanımak ya da mesafe önemli değil gönüller bir olsun helal hoş olsun
aynen öyle kardo sen niye gidiyosun
buralarda yeniyim amaç sohbet etmek dertleşmek ama o kadar yeteriz tutarsız insanlar var ki Hele ki sorulan soruları gördükçe dayanılacak gibi değil edep edep
orası öyle de iyi insanlarda var burada onlarla konusabilirsin öyle edepsiz olan paylasimlari ben görmüyorum bile bak
burda bayan arkadaşımız bir soru sorunca ne kadar abaza insan varsa yapışır sülük gibi ayıp ya
evet öyle oluyor ama sitede takılmak vakit cekirmekte güzel be mavi gitme kal 🙈
tanımadan görmezden uzaktanda olsa sevenlerimin olması ricada bulunulması beni mutlu ediyor eksik olmayin🙂
mutlu ol mutsuz olmak için sebep yok mavi 😄
zaten mutsuzluk benim yapımda yok mutluluk benim yoldaşım 😉
ooo iyimis tamam sen seçilmiş kisisin sitede kalmalı ayrilmamalisin 😄
teşekkür ederim o güzel dileklerin için 🙂
ben ısrar ettim mi ettim kalmani isterim yok gidicem diyorsan yolun açık olsun kendine cici bak emi :)
çok teşekkür ederim eksik olmayın sizde kendinize iyi bakın az da olsa sizi tanımak güzeldi 🙂
kendim diye demem iyi insanimdir (!) sizi de tanımak güzeldi mavi :)
yo siz demeseniz bile insan sarafiyım anlarım iyi ya da kötü biri olduğunuzu ama azda olsa tanıdım sizi Allah gönlünüze göre versin her zaman 🙂
amin sağol :) senindee
🙂🙂
son sözü ben söylemek istiyorum sonra yazıyorsun ben yazicam hoşçakalın :)
hoşça muhabbetle esenle kalın 🙂
sizde sizde sizde 😇
Gitme ya
öyle gerekli yüreği güzel insan 🙂
Gerekli degilki lutfrn ya ben kadam karisinca kime sorucam ya gitme 😣
burada benden daya iyi bilgili insanlar vardır elbet onlar sana yardımcı olurlar yüreği güzel insan dert etme 🙂
Ibrahim abi niye gidiyorsun bir kusurumuzmu oldu uf ya
estağfurullah canım ne kusuru aksine sizinle muhabbet etmek dertleşmek güzeldi burda sorulan soruları gördükçe içim bir tuhaf oluyor ya ben neredeyim nasıl bir sitenin içine düşmüşüm diyorum kendi kendime 😊
Puf
hiç bir şeyin seni üzmesine müsade etme dik dur asla pes etme iyi doğru bildiğin şeyin peşinden sürekli koş elbet amacına ulaşacaksın. buda abinden sana kardeş tavsiyesi ;yüzünden gülümseme eksik olmasın 🙂
Tesekurler allah her zman hayatinda mutlluk huzur neseyi daim etsin
Allah razı olsun teşekkür ederim o güzel dileklerin için 🙂
Abi niye ya?
canım kardeşim bende istemezdim ama öyle gerekli burda o kadar tutarsız yersiz insanlar var ki Hele ki sorulan soruları gördükçe herşey kifayetsiz kalıyor
Pislik insanlar var evet ama abi onlar için bizi niye yakıyorsun ki şahsen ben seni seviyorum.. Pislikler her yerde var sana ithafen mi bir şey oldu evet çok iğrenç insanlar var gerçekten haklısın sonuna kadar
abaza insanlar yüzünden kimsenin kimseye güveni itibari kalmamış bu sitenin bir amacı olmalı oda bilgi edinme faydalanmak ama gel görki faydasız amaçsız bir sürü şey var şahsım buna müsaade etmiyor
Öyle haklısın ki abi diyecek bir şey bulamıyorum
ama burda daha iyi bilgili insanlar vardır elbet onlarla irtibatını kesme bir sorunun olursa onlarla paylaşırsın
Abi ben zaten 2 3 kişiyi seviyordum sende gidiyorum diyorsun
hiç bir şeyin seni üzmesine müsade etme dik dur asla pes etme iyi doğru bildiğin şeyin peşinden sürekli koş elbet amacına ulaşacaksın. buda abinden sana kardeş tavsiyesi ;yüzünden gülümseme eksik olmasın 🙂
Sağol abim ama gerçekten çok uzuldum ya
hiçbir zaman üzülme uzak olsada görmesek de bir yerlerde birbirimize değer veren önemseyen insanların olduğunu her zaman hatırlayacağız
Evet abi.. Kendine iyi bak.. Allah'a emanet ol.. Iyi birisin
Allah seninle olsun herşey gönlünce olsun hoşçakal
Amin abi 😢 seninde