Terazi erkekleri kıskanç olmadığınız doğru mudur? illa süslü kızları mı beğenirsiniz? ikizler kadınıyla deneyimlerinizi öğrensek?

ben biraz maskulenim açıkçası salaş ve spor giymeyi severim. genelde makyajsız dolanırım cildimin güzel olduğunu düşünüyorum. elim yüzüm düzgün bana göre ama o tarz benim tadında değilim olmamda mümkün değil yani. doğallığı ve rahatlığı çok seviyorum aşırı makyaj maşalı saçlar vs çok yapay bence. beğendiğim adam çok bakımlı işi gereği de görsel olarak öyle olmak zorunda. gerçi çok seviyor iyi ve güzel giyinmeyi. sosyal medyada bazen görüyorum frapan kadınları beğeniyor. yüksek topuklular giyen fit kadınlar. ben pijamlarla bile sokağa çıkarım kimseye de aldırmam. uçarı bir düşünce yapısına sahibim. gezip tozmaya görmeye bayılırım. tüm gün sokakta bırak beni gıkım çıkmaz. biraz agresif bir yanımda var. terazi erkekleri illa süslü püslü mü olsun istersiniz partneriniz? ikizler burcu partneriniz oldu mu hiç anlatın bakim ablanıza:D
Terazi erkekleri kıskanç olmadığınız doğru mudur? illa süslü kızları mı beğenirsiniz? ikizler kadınıyla deneyimlerinizi öğrensek?