madem çirkin değilsiniz niye makyaja ihtiyaç duyuyosunuz :D

Vâr olan güzelliği birazcık daha ortaya çıkartmak vurgu yapmak istiyorlar. Kusurları kapatayım derken yayıyorlar aslında tedâvi etmeleri gerek oysa ki. Hoşlarına gidiyor özgüvenleri canlanıyor belli ki...
modom corkon dogolsonoz noyo mokyojo ohtoyoc doyoyorsonoz kadın makyaj yapınca laf ediyorsunuz makyaj yapmayıncada bakımsız çirkin diye laf ediyorsunuz
sende makyajlılardansın anlaşılan
Sende o beyinsizlerdensin galiba ayrıca makyaj yapmayan kadın varsa bana da haber ver
Ooo vurdu vurdu gol oldu
Aslanım koş, kızlar geliyor penaltıdan
Kolla götü.
tam tersi kızlar da var ,
güzelliklerini o makyajlar ile heba ediyorlar..
Cevap
4Cevap
Bazı kızlar var ki, yüzüne sürdüğüyle 3+1 evin badanası yapılır. Ama ona sorsan. Doğol gozollok 😒 he doğal güzellik. bakımlı olmak demek makyaj yapmaktan ibaret değil. kaşını bıyığını alırsın sivilceleri varsa tedavi olsun makyaj yapmaya gerek yok zaten. makyajı abartmamak lazım. ruju dudağına sürecek burnuna kadar sürüp oy dodoklorom çok dolgon demekle olmuyor. bazı kızlar var ki makyajsız güzel bazı kızlar var ki makyajla kendini palyaçoya döndürüyor 😒😒
Esmer olan makyajsiz daha guzelmis valla. dogal guzelligi var
neresi güzel be :D
makyaji abarti sevmem. gozlerime vurgu yapmak adina azcik likit rimel kullanirim.
ama bunlar da evrimin a. ina koymus😂😂😂
helal be konuş :D
vaybe erkek olmakta zor Şu an anladim bir evleniyosun kadin makyaji silince lanet bişey allahtan erkekler makyaj yapmiyo sansliyim 😀
ben makyaj yapıyom :D
sevgilim yapmiyo sansliyim 😉
Tamm doğru da kim bu kadar profesyonel makyaj yapiyo gündelik hayatta yapmayn lütfen o kadar da yapmiyoz yani istesekte yapamiyoz
İlk resimdeki kız makyajla o hale nasıl gelmiş ben şok :/
Ben makyaj yapmıyorum hafif makyaj severim ben o kadar fazlasına karşıyım
Makyaj yapıyorum sıva değil
bunlar resmen sıva geçmiş yüzlerine 😂
boyacı küpü :D
Simdi kardeşim herkes ayni değil kimi boya güzeli kimi de doğal güzeli
Onlar makyaj yapa yapa
çirkinleştiriyorlar kendilerini
Allah var makyajsız olup makyajlı halinden kat kat güzel kızlar var.
makyajsiz da güzel olan cok kiz taniyorum. ayriyeten cogunlukla cirkin olmamak icin degil, kendini daha güzel göstermek icin yaparlar makyaji
Doğal güzelliğe sahip olan bir çok kız var, fakat çoğu böyle makyaj olmasa sıkıntılı iş.. 😄
Yok artık üstteki evrim değiştirmiş yaa 😱😱😱
onu alacak koca yandı :D
sen hic adelenin makyajsiz halini gordnmu
görmedim kötü mü :D
bakma.. bakma seni buyuk bir huzun kaplar..
bakcam
hayaller hayatlar temsili.
Şu an adele dinliyorm aklima geldikce huzunleniyorm sarkiyi duydukca daha cok huzunleniyorm.. way *q diyesim geliyo
adele gibi sevgilim olsun çamurdan olsun :D sesi yeter
demi kadin cok iyi soyluyor. Bence en iyi sarkici.
yav bu makyajları nası yapıyolar
bir gün öncesinden zeytinyağına yatıyolar :D
yo ben makyajlıda aynıyım
Valla ben çirkinim diğerlerini bilmiyorum
Değil doğal çok güzel insanlar var.
kişisine göre değişir
Bunlar çok profesyonel işi :)
peki :)
Makyajsız, guzel ve çirkin ayırt edilebilir.
Değildir
Hayr
Öyle sayılır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar