Ne diyeceğim 'Az bekle, öpesim geldi tabure alıp geliyorum' mu ya da 'Az kaldırsana beni' mi.. Şöyle omuzlarından rahat rahat da sarılamazsın : / Aşk olduğunda çoğu şey sorun olarak gözükmüyor da.. Şu an aşık değilim bu sebeple rahatlıkla istemem diyebiliyorum, kötü de gözüküyorlar.
Sitede her Allah'ın günü boy sorusu görmekten bıktım. Siz engel deseniz de engel olmuyor zaten 1.85 altı olmaz deyip 1.65 e aşık olan kızlar, sarışın seviyorum deyip esmere aşık olan erkekler gördüm. Yani hiç bir şey kafanızdaki gibi olmuyor, önemli olan gönüller bir olsun.
yani bunlarda baya bir fark var 35-40 belki daha fazlasida olabilir bence 20 santim ideal ama 30'a kadar yolu var topukluyla halledebilirsin bir yere kadar ama 30dan fazlasini topuk bile kurtaramaz
Değildir. Aynı zamanda, hep erkek uzun olacak diye bir şey de yoktur. Sevgi bunlara bakmaz. Ama yaş farkı 5-6'yı geçmesin, tercihim. 20 yaş büyüklerle evlenmesin kızlarımız.
Aşkın olduğu yerde engel falan olmaz çünkü insan sevdiğini o olduğu için sever, sayar, hürmet eder ve hem gönül gözüyle hemde gözüyle benimseyip onun için nefes alır ki niye boyu sorun edilsin ki.
1.50 boyum var benim için sıkıntı olmazda fazla uzun boylu biriyle çıksaydım onun problemi olurdu herhalde :D Neyse ki erkek arkadaşımın boyu fazla uzun değil :DD
turkiyedeki kizlarin boy ortalamalari malum. uzun boylu erkeklerde bir sekilde sevgili bulacak. ayrica uzun erkekler kisa kizlardan daha cok hoslanabiliyor
Of boy ne allah askina insan sevince dunyadaki en guzel insan o geliyor boy da neymis ki
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Bazen sempatik bir görüntü oluşturuyor boy farkı. Lâkin insanların dış görünüşlerine bakarak sevgi eleştirisi yapamayız. Aşkta engel yok diyoruz. Neden boy farkını eleştiriyoruz? 😏
Bizim aramızda 25 cm var. Kızlara değil de erkeklere çok baskı yapıldığını gözlemledim. Kızların daha uzun olmasında bir sorun görmüyorum. İnsanoğlu sayılara çok önem veriyor.
Hayır sorun değil benim erkek arkadaşımın boyu benden kısa kim me derse desin aşk hiçbir fiziksel özelliğe bakmaz. Kalbi olsun bide mantığı olsun yeter.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Var benden uzun olmamali ayni boyda olmaliyiz kisa da olabilir ayi gibi olmasindan iyidir
En İyi Cevaplar