Anneler kötü şeyleri hisseder mi hep haklılar mi?

4 senelik bir sevgilim var deli gibi seviyoruz birbirimizi eminim annem 3 senedir bişey demezken bu sene yaşananlardan sonra onu istemediğini söylemeye başladı, sevgilimle telde konuşurken bana bagirmalarini ve ettiği küfürleri duydu bunları duyunca kadın delirdi sonra onun çok cimri olduğunu söyledi dört senedir bir kere bile yemeğe çıkarmadı seni sizi hiç onla gezerken bilmiyorum dedi eli cimri olanın gönlü de cimridir dedi , ve sanırım haklı sevgilim beni ya bir kafeye çay içemeye götürüyor ki hesabida hiç ısmarlamaz ya da parka götürüyor bunu annem fark edince çok sinirlendi, bir kere de konsere gidelim demistim ki kendi biletimi kendim odicektim hayır dedi ağladım bana acgozlusun cok masraflisin dedi , onun yüzünden elbise sort vs giyemiyorum annem bu senin bedenin diyor yine ona sinirleniyor , senin yaptığın fedakarlıkla onun ki bir değil seni hak etmiyor diyor son bir aydır hergun ayrılmam için konuşma yapıyor benle cok seviyorum cok aşığım yıprandım annem haklı sanırım biraz ama aşk da kolay bulunmuyor pişman olurum ayrikmaktan diyorum ama anneler haklı midir hep
Anneler kötü şeyleri hisseder mi hep haklılar mi?