Sevgilimi aldattım ne yapmalıyım?

1 senelik 1 ilişkim var. Uzun zamandır hayatımda kimse olmamıştı ve bu ilişkim aniden başlamıştı. Sevgilim oldukça olgun, anlayışlı güven dolu 1'i. Birlikte çok güzel vakit geçiriyorduk. Sonra işten atıldı ve para biriktirip, iş kurmak için şehir dışına çalışmaya gitti. Yurt dışında yaşamak planım olduğu ve o da Türkiye'den ayrılmak istemediği için zaten 1 gün ayrılacağız düşüncesi olmasına rağmen, birbirimizi sevdiğimiz için ilişkimize nokta koymadık. Yaklaşık 3 aydır uzaktan yürütüyoruz ilişkimizi. Ikimiz de oldukça zor zamanlar geçirdik, geçiriyoruz. O olduğu şehirden ve işinden nefret ediyor, ben psikolojim bozuk olduğu için psikolojik tedavi görüyorum. Ikimizin de 1süre sonra konuşacak, paylaşacak 1 şeyimiz kalmadı. O çok yoğun çalışıyor günde 15-20 dakika konuşuyoruz, sonra kapatıyoruz. Sürekli neşeli pozitif davranmam gerekiyor bu da artık zorlamaya başladı beni. Geçen ay yanına gittim ve ona dokunmak onunla sevişmek istemediğimi farkettim. Çünkü aklıma yüreğime 1başkası kazınmıştı ben kendime itiraf edemesem de. Bunu onun yanına gidip, onu sevdiğim halde ona dokunmak çok zor gelince anladım. Sevgilimin yanındayken aklımdan1 saniye olsun çıkmadı. Çok iğrenç 1 insan olduğumu hisettim. Sonra 2 hafta önce hiç ummadığım anda, benden hoşlandığını söyledi. Sevgilim olduğunu öğrendiği gün. Ertesi gün ben de duygularımı itiraf ettim. Ama uzak durmaya çalıştık. Dün gittik arkadaşımda kaldık gece. Evde kimse yoktu. Ayrı odalara yatak kurduk. Sonra kendimi tutamadım yanina gidip onunla uyumak istediğimi söyledim. Uyuduk. Ama hiç temas etmeden. Sonra sabaha doğru uyandım elini tuttum. Saatlerce el ele tutuştuk. Ondan uzak duramıyordum. Onu öpmek istedim. Beni reddetti. Çok kötüyüm. Hem sevgilimi aldattığım için hem de bu yeni çocuğa aşık olduğum için. Ne yapmalıyım. Sevgilimden ayrılmak ve itiraf etmek istiyorum. Bu çocukla birlikte olmak için değil. Dürüst olmak gerektiği için. Ama benden nefret edecek. Beni çok seviyor. Ne yapmalıyım? Siz olsanız ne yaparsınız?
Sevgilimi aldattım ne yapmalıyım?