Sevgilime hediye alacam doğum günü vs falan değil içimden geldiği için sadece, karar veremiyorum tek taşmı, tria mı? beştaş mı? sizce hangisi olmalı? sizin önerceğiniz modellerde olabilir Tektaş Beştaş Tria
Kızlar, Kızlar pırlanta yüzük alcam bir bakar mısınız?
Biliyor musun bilmiyorum ama Bu taşların anlamları var Tek taş : ilişkimizde ciddiyim artık bir adım atsak mı ne dersin? Tria (Üç taş) : ilişkinin dünü bugünü yarını yani ne olursa olsun hergün geçmişte gelecekte şimdide seni seviyorum demek Beş taş : aşk sadakat bereket huzur ve mutluluk birlikteliğimiz bunlar üzerine kurulu seni çok seviyorum demek ;) Şimdi sen hangi anlamı sevgiline yüklemek istiyorsun? Bence onu düşün ve hissettiğin neyse onu al 😊 mutluluklar
1
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Yazdıklarını önceden gördüm arastırdım bana anlamsız geldi :) sanırım beştaşa karar verdim
bence klişeden uzaklaşıp daha özgün bir şeyler bakmalısın, mesela bana milyon dolarlık klasik bir tek taş alacağına daha zarif bir şey alması daha çok mutlu eder.
Bana biri yüzük verse bu şekilde pırlanta evlenmek istiyo diye düşünürüm. Sıkıntı bende galiba
1
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Est her insanın düşünceleri farklıdır saygı duyarım, sevgilier günü hediyesi yılbaşı hediyesi gibi bana göre anlamsız günler o günlerde asla hediye almam yani karsımdaki insanı değerli kılmak için illa o gün gelecek gelmeli diye düşünmüyorum, içimden ne zaman gelirse o zaman, bende böyleyim.
Yanlış düşünüyorsun taktığı yüzüklere bakma hediye herzaman kibar ve naif olmalı. Tabiki bu benim şahsi fikrim bana tektaş alınsa minik bir taşı olsun isterim 😉
Anlıyorum seni :) Ki beğenilmemesi durumunda zaten gidip değiştircez öyle aramızda beğenmedim ama ayıp olmasın diye alıyım takıyım giyeyim durumu yok neyse onu söylüyoruz :)
al al valla verdgm paraya hıc acımıorm :) npıım kararsz kalıosn ınsn hepsi benim olsun ıstyo takıntı gbı bızde bıraz bnce ama olsn rhtlıorz aykkbı çanta renkler ne bıllım al al bsver:)
En İyi Cevaplar