Beni sevmiyor ve ben onu 3 yıldır seviyorum. Defalarca sevmediğini söyledi ve şu an 9 gündür ne aradı, nede bir mesaj yazdı. Ama ben hala belki arar diye bekliyorum. Onu sevdiğimden son 6 aydır haberi vardı. 31 yasında olduğu içinde evlenmesini istiyordu ailesi, oda evlenmek istiyordu başka biriyle. Onu. çok seviyorum ve onsuzluk canımı çok acıtıyor. Ne yapmalıyım? Başkasıyla evlenirse ne yaparım?
Cevabın nedir?
Kimi benden çok Seversen, onu senden alırım." ve ekler:
"Onsuz yaşayamam deme, seni onsuz da yaşatırım."
ve mevsim geçer, gölge veren ağaçların dalları kurur, sabır taşar, canından saydığın yar bile bir gün el olur...
Aklın şaşar, dostun düşmana dönüşür, düşman kalkar dost olur, öyle garip bir dünya...
Olmaz dediğin ne varsa hepsi olur...
Düşmem dersin düşersin, şaşmam dersin şaşarsın.
En garibi de budur ya... Öldüm der durur, yine de yaşarsın...
Mevlana260 Yorumla
En İyi Cevaplar
tek bir sey soyleyeyim sana unut ya da unutmus gibi yap gitme pesinden ya da bekleme onu donse bile kabul etme benden sana bir tavsiye..
46 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim. Ama öyle seviyorum ki arasa kabul ederim, keşke arasa. İçimde bir umut var, belki yine görse biraz bağlanır. Göz gördüğüne akarmış ya. Karadenizlimin kalbide bana aksın, uşaklar doğurayım ona:))
Soran+1 yılHaklısınız biliyorum. Birşey sorucam, bilmediğim için. Ben onun whatsaptan son görülmesini takip ediyorum, numaram onda kayıtlımıdır hala. Silse göremem değilmi son görülmesini?
Soran+1 yılAnladım sağolun.. Teşekkür ederim:)
- +1 yıl
Ayarlardan her kes görsün kalmış değiştirmemiş vatsapdan kayıtlı rehberle alakalı değil yani
- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılUnut sevme onu.. bu aşkın sonu ne yazıkki hicran, gözyaşı dolu...😢😭😭😢😢😭😭😢😢
215 Yorumla
Soran+1 yılZaten bir okyanus dolar gözyaşlarımla. Sen böyle gülüyorsunya gülüşünü Seveyim senin benim neşe kaynağım derdi. Sen Gülünce vişne ağacı çiçekler açıyor derdi. Şimdi vişne ağacının çiçekleri kurudu
- +1 yıl
Karaları bağlama. Seni seveni zehir olsada yut, seni sevmeyeni bal olsa unut.. değerini küçültme daha fazla. Kıymetini bilen biriyle ol. Gururlu ol.
Soran+1 yılHaklısınız. Peki ararsa ne yapayım
- +1 yıl
Açma kızım açma yahu. Asla ama asla açma. msajina cvp verme. Süs. Sessiz ol. Konuşma. Paylaşım yapma sosyal medya hesaplarında ona ithafen acı çektiğini belli eden kızgınlığını belli eden sözler paylaşma. Yapma. Hepsi bu
Soran+1 yılHaklısınız. Peki son soru? Kızmayın:)) Ya evlenirse, ikiz çocuğu olursa, bana söylediklerinin hepsini o kadına söylerse
- +1 yıl
Sende ona söylediklerinin hepsini bir başkasıyla yapıyor ol.😉😉 bu kadar basit.
Soran+1 yıl:)) Çok teşekkür ederim. Yoruldunuz laf anlatmaktan bana:))
- +1 yıl
Yorulmam ben. Ne zaman istersen gel. Burda bir ablan var😎😘😘😘uygula sen ttlm.
Soran+1 yıl:)) Çok tatlısınız.. Dua edin ne olur, belki sever...:)
- +1 yıl
Yavrum bak hala anlamadığın bir şey var. Sevmeyen birine seni sevmesi için dua etmek çok iradesizce.. Sevmiyor. bunu kabul et yoluna bak. Goruceksin nasıl tıpış tıpış geldigini
Soran+1 yılTamam:)) Teşekkür ederim:))
- +1 yıl
Hayırlısı için dua et. Hayırlısı neyse o olsn. Diyelim ki sevsin diye dua ettin. Seni çok sevdi. Evlendiniz. Ve senden soğuyup başka biriyle aldatmaya kalktı. Ve artk çocuğun var. Bebenle babaevine dönmek mi istiyorsun. Yoksa sevdiğin ve sana değer bir adamla ömur boyu birlikte hayatın tadını cikartmakmi? Bana değil kendine ver bu sorunun cevabini
Soran+1 yılHaklısınız, çok haklısınız. Sizin dediğiniz gibi deneyeceğim. Gerçekten teşekkür ederim, biraz olsun acım dindi...
- +1 yıl
Rica ederim kuzum😊🍭
Soran+1 yıl:))
aklıma ıtazura na kiss geldi :D izle derim bir taktik kap
28 Yorumla
Soran+1 yılO nedir
Soran+1 yılItazura nedir:)
- +1 yıl
bir anime bir kız var 4 yıl boyunca bir oğlanı seviyor oğlana açılıyor oğlan bunu reddediyor aşağılıyor kız gururunu bir kenara atıyor çocuğun peşini bırakmıyor :D çocuk bunu hep eziyor kötülüyor en sonunda kız vazgeçiyor oğlandan uzaklaşıyor oğlan buna evlenme teklifi ediyor :D
Soran+1 yıl:) Çok güzelmiş, anladım. Yani bende olurunamı bırakayım artık, zaten çok koştum, oda kaçtı. Yani herşeyi olurunamı bırakayım?
Soran+1 yılDoğru sevdiğimi söyledim, kıskandığımı belli ettim, aradım, mesajlar yazdım, çok üstüne düştüm. Ama şu an 9 gündür hiç konuşmadık, bende bir mesaj bile atmadım. Onun aramasını bekliyorum. Döner mi bana karadenizlim, sever mi beni:))
Soran+1 yıl:) :) Çok tatlısın, içime su serptin. Dua et olurmu arasın, aramasını bekliyorum. Biliyormusun ona bir kere sarılsam şu an çektiğim acılar diner.. Uşağumu özledim:))
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
63
Cevap
38Cevap
+1 yılŞöyle bir durum var senden vazgeçmiş bir adamı tekrar istemen yanlış ama ben de bir kızım biliyorum bu duyguyu için yanıyor onu başkasıyla görünce aklına gelmeyecek hayal edemeyeceğin şeyler yapmak istiyorsun biraz arkadaşlarınla gezmeyi tozmayı dene yine aklına gelecek her türlü aklına gelecek unutmak çok zordur Bir insanı Yeni Bir hayata başlasam bile yine o gelir aklına ama yeni gelen insan sana o eski unutturmanı sağlar sen şu an ona kendini takıp seni umursamayan bir insana uğruna canını bile veriyorsun ama onun bundan haberi bile yok neden çünkü biliyor musun zamanındaki ilişkinizde birbirinizi bıraktığınız için veya zamanla tanıştınız o bağları kuramadınız için o bağları tekrar kurmak çok zor bunu sana kaç insan der kaç kişi der ama yine yok dersin gelecek dersin arayacak dersin ama öyle olmaz hiçbir zaman boşa zaman kaybettiğini anladığın zaman çok pişman olacaksın ay bak çok sevdiğin bir insan da olur sen o duyguyu şu an yaşıyorsun ileride evlendiğinde falan bir şey olduğunda sen yine o aklına gelecek ama onun aklına sen bile yoksun 9 gündür aramayıp yazmayan bir insan kim bilir kimle ne yapıyordur kendine yazık etme bak bunu çok insan demiştir sana aşk geçici bir hevestir ama seninki bir bağımlılık bağımlılık yani bu bunun ne dersem diyeyim anlamazsın bunun için psikiyatriye gitsen bile yaramaz içinde bitirmeyi denedikçe içindeki yaralar açılır canın yanar ama elinde sonunda bu can acısıyla karşılaşmak zorundasın pes etmemen gerekir o başkasıyla evlenmek isteyen kişi şu an seni hatırlamıyordur bile keyfine bakıyordur zaten 9 gün yazmayan bir insanla ne beklersin ki ama aşıksın işte laf dinletemezsin gönlüne ama o günün bir gün ondan vazgeçer emin ol zor olur çok zor olur ama içine bir karamsarlık düşecek ve neden ya diyeceksin böyle nedenlerde boğulacaksın bundan kurtulman için başka aktivitelerle ilgilenmen gerekir o kişi evlenecek ve sen yine onu bekleyeceksin evlendikten sonra her şey bitecek karısına sadık bir erkek karısı için yaşayan bir erkek olacak çocukları olacak biliyorum çok açık sözlüyüm bunları birini söylemesi gerekiyor sana çünkü canın öyle de böyle de yanacak ondan sonra sen tek başına kalmış ve güvendiğin erkekten darbe yemiş bir insan olarak kalacaksın bunlar hiç yaşamaman için Yeni Bir hayata başlaman gerekli yeni insanlarla tanışıp beni bir hayat kurman gerekli çünkü öyle yaptı ve bunu senin de yapman lazım başarman lazım kendine yazık etme sen bir kızsın her zaman bir sıfır öndesin kız istediğini her zaman elde eder erkek zorlanır unutma onu elde etmek için uğraşma daha fazla çünkü o gitti o bitti senin sadece eşi varken kullanır evleneceği varken kullanır seni seviyormuş gibi gösterip sana zaman harcatır zamanı boşa harcamamalısın çünkü senin bir değerin var kendine bir Saygın var ise unutmayı dene zor olsa bile dene çünkü başaracaksın başka aktivitelerle ilgilen ondan haberin olmasın diye engelliler tarafından arkadaşlarında haber vermeyin bana de bir Birak yazma onu etme bile neden senin değerini anlamayan bir insanın bir yerini kaldırıyorsun ki Burak o senin değerini anlasın sana şu an 9 ay 9 hafta mı ne yazmadı değil mi sana seni daha çok kendine düşündürüp seni bağlamaya çalışıyor kendine aklına sürekli geleyim bana bağlansın çünkü sen ona bağlandığın için seni kullanacak istediğini yaptıracak sana ama sen öyle sevdiğin için kör kütük istediğini yapacaksın bu erkeklerin genelde kullandığı bir şeydir kendini daha fazla düşünüp daha çok bağlayacak sonunda onun olduğunu hissedince sen istediği gibi bir oyuncak gibi kullanacak ve sen şu an onun elinde avucunun içindesin kendini o avucun içinden kurtar başka bir yere tutun ailene tutun arkadaşlarına tutun ama o adama tutunma o dalı bir gün senden kıracak çünkü sana dediklerimi evet çok boş gelebilir ne ne saçma konuşuyor ya bu dersin saçmalıyor işte unutamayacağım benim falan diyeceksin ama sen bunu kendi psikolojini yer ediyorsun
50 YorumlaBeni Sevmeyen Birini Nasıl Unutabilirim?

beni sevmeyen birini nasıl unutabilirim ? Bazen hayatımızdaki insanlar beklediğimiz gibi yanımızda durmaz ve bu durum bizi derinden etkileyebilir. Beni sevmeyen birini nasıl unutabilirim? diye düşünmek, bu durumu yaşayan herkes için kaçınılmaz bir durum. Unutulmaz bir aşk hikayesi yaşamak herkesin hayali olabilir, ama bazen hikayelerimiz beklediğimiz gibi ilerlemiyor. Öncelikle, duygularını kabullen ve kendine zaman ayır. Yeni hobiler edin, ilginç bulduğun şeyleri keşfetmek için ilk adımı at. Bu senin dikkatini dağıtır ve yeni tutkular bulmana yardımcı olur. Arkadaşlarınla daha fazla zaman geçir, onların desteğiyle kendini daha iyi hissedeceksin. Fiziksel aktivitelere yönel, spor yapmak ya da yürüyüşe çıkmak gibi. Bu aktiviteler, hem zihinsel hem de fiziksel sağlığını iyileştirecektir. Kendini geliştir, belki uzun süredir öğrenmek istediğin bir şeyler var, şimdi tam zamanı. Unutmak için zamana ihtiyacın olacak, ama kendine olan inancını kaybetme ve her günü değerli kılacak yeni şeyler bul. Eğer sen de ''Beni sevmeyen birini nasıl unutabilirim?" diye düşünüyorsan, sevmeyen birini unutmana yardımcı olacak beş önerimiz var:
- 1. Kendine Zaman Ayır: Bu süreci atlatmanın bir yolunu bulmak istiyorsan, ilk olarak kendine zaman ayırman gerektiğini unutmamalısın. Bu süreç, duygularını anlamana ve kabullenmene yardımcı olur. Kendinle baş başa kalmak, iç dünyana yolculuk yapmak, belki de uzun zamandır ihmal ettiğin duygularla yüzleşmek için harika bir fırsat olabilir.

kendine zaman ayır - 2. Yeni Hobiler Edin: Yeni hobiler edinmek de unutmanın anahtarlarından biridir. Yeni bir hobi ya da aktivite edinmek, zihnini meşgul eder ve seni olumlu yönde etkiler. Belki uzun zamandır denemek istediğin bir şey vardır, şimdi tam zamanı! Belki resim yapmak, bir müzik aleti çalmak ya da yemek pişirmek gibi sana zevk verecek aktivitelerle ilgilenebilirsin. Yeni bir hobi, hayatına yeni bir renk, yeni bir amaç katabilir ve zihnini meşgul ederek geçmiş düşüncelerinden uzaklaştırabilir.

yeni hobiler edin - 3. Arkadaşlarınla Vakit Geçir: Arkadaşlarınla daha fazla vakit geçirmek de önemlidir. Onlar senin en zor zamanlarında yanında olan, seni en iyi anlayan kişilerdir. Arkadaşlarınla gülmek, dertleşmek ve yeni anılar biriktirmek, yalnız olmadığını hissettirir ve bu süreci daha kolay atlatmana yardımcı olur.

arkadaşlarınla vakit geçir - 4. Fiziksel Aktivitelere Katıl: Spor yapmak ya da herhangi bir fiziksel aktivite, hem zihinsel hem de fiziksel sağlığın için harika bir yoldur. Fiziksel aktivitelere katılmak, hem zihinsel hem de fiziksel sağlığın için müthiş faydalar sağlar. Spor yapmak, yürüyüşe çıkmak, yoga yapmak gibi aktiviteler endorfin salgılamanı sağlar ve bu da seni daha mutlu hissettirir. Fiziksel aktivite, stresle başa çıkmanda ve duygusal olarak daha güçlü hissetmende büyük rol oynar.

fiziksel aktivitelere katıl - 5. Kendini Geliştir: Bu süreçte kendini geliştirmeye odaklan. Belki yeni bir dil öğrenmek, profesyonel bir kursa katılmak ya da ilginç bulduğun konularda kitaplar okumak gibi. Kendini geliştirmek, kendine olan güvenini artırır ve yeni bir sayfa açmana yardımcı olur. Unutma, her ne kadar zor görünse de, zamanla ve doğru adımlarla yaraların sarılacak ve yeni başlangıçlar yapabileceksin. Bu yolculukta kendine karşı sabırlı ol, kendi değerini bil ve her gününü değerli kılacak şeyler bulmaya çalış.

kendini geliştir 00 YorumlaBirini unutmak zor olabilir, ancak mümkündür. İşte yardımcı olabilecek bazı adımlar:
1. Zamanı verin: Zaman, acının hafiflemesine ve duyguların yatışmasına yardımcı olabilir. Kendinize zaman tanıyın ve acele etmeyin.
2. Duygularınızı kabul edin: Üzüntü, öfke, hayal kırıklığı gibi duygular normaldir ve onları kabul etmek önemlidir. Duygularınıza izin verin ve bunları ifade etmekten kaçınmayın.
3. Destek alın: Aileniz, arkadaşlarınız veya bir terapist gibi güvendiğiniz kişilerle duygularınızı paylaşın. Destek almak duygusal iyileşme sürecinizi hızlandırabilir.
4. Kendinize iyi bakın: Kendinize fiziksel ve duygusal olarak iyi bakın. Sağlıklı beslenme, egzersiz yapma, hobiler edinme gibi aktiviteler ruh halinizi iyileştirebilir.
5. Yeni deneyimler yaşayın: Yeni aktivitelere katılarak veya yeni hobiler edinerek zihinsel olarak meşgul olun. Yeni deneyimler, eski duyguları unutmanıza yardımcı olabilir.
6. Kendinize odaklanın: Kendinizi tanımak, hedeflerinizi belirlemek ve kişisel gelişiminize odaklanmak, kendinizi yeniden inşa etmenize yardımcı olabilir.
Unutmayın ki herkesin duygusal iyileşme süreci farklıdır ve sabır ve öz şefkat önemlidir.10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılÖnce kadın kelimeisnin anlamına bakabilirsin. Sonra ben bekarım biliyorum ama yasayanalri gördüm hayatta ki en büyük acı evlat acısı iken anne baba yaşamaya devam ediyorsa ben onsuz ne yaaprim demek büyük saçmalık. Aşk iki kişilik biz demektir bir adam bir kadına bir duygu besliyorsa söyler peşinden gider yanında durur tek taraflı olan platonik aşk adı altında aslında takintidir. Bence kendinizi keşfedin önce ben kimim deyin
30 Yorumla
+1 yılYaa Allah aşkına seni sevmiyorsa neden peşinden koşuyorsun, istiyorsan onu unutturabilirim sana çok umursamaz olursun ona emin ol, ama bu mesaj bir sulanma değildir. Yanlış anlama ben 4 yılda 9 kız arkadaşımın çektiği aşk acısını veya platonik sevdiği kişiler ile fikir vererek düşüncelerini daha mantıklı olarak ilerlettim, ancak sen bu gidişle çok ama çok acı çekersin, baştan söyliyim
30 Yorumla
+1 yılBende ilk asik oldugum kisi tarafindan terk edilmiştim cok seviyodum psikolojik men cokus yasamistim 3 yil boyunca baya unutmak icin cok sey cektim ama pes etmedim , emin ol sonra kurtuldugun icin Allaha şükür ediyosun.. Simdi baska biriyle cok mutluyum ve iyi ki o olmamis diyorum. Kendini sakin birakma ilk baslarda acitiyo her gece aglama vs ama inan sonunda mutlu olan sen olursun ki zaten o kisiler genellikle essek gibi yaziyolar seni mutlu gorunce en azindan benimki beni geri kazanmak icin baya bi uğraşmışti ama herneyse pes etme sakin sana deger vermiyen biri icin uzulmene degmez.
30 YorumlaZaman diycem. Ne zamanı ya diyceksin. Ama zamanla geçecek bundan emin ol lütfen. Odak noktanı değiştir. Slow müzik dinleme, spor yap. Arkadaşlarınla güzel vakit geçir. Onu hatırlatan yerlerden uzak dur. İnançlıysan ibadetine daha da ağırlık ver. Zamanla geçecek kimse vazgeçilmez değildir. Sen üzüldüğün günler, geceler o Allah bilir kimlerle gülüp eğleniyordu. Ağlaman, üzülmen onun umrunda değil. Değerlisin, kendini seç ve hayatına bak..⭐️
20 Yorumla
+1 yılBu durum her insanda yaşanır yanç hayatının hangi dönemine denk gelirse gelsin yaşanıyor. Maalesef sana onu unut diyemem çünkü insanlad genellikle uzun süreli aşık olduğu veya ilk aşklarını unutamazlar. şu an sana geçmeyecek gibi geliyor farkındayım fakat zaman her şeyin ilacı cümlesi gerçekten de doğrudur. İleride sadece bu isimde birini seviyodum diyip anacaksın ama hissizce. Sana tavsiyem kendi kendine soğumak için bahaneler üretip kötü özelliklerini araman ve bence mesaj atmaması iyi olmuş konuşmaman yararına olur
10 YorumlaBir buçuk yıl oldu onu tanıyalı ve sayamicagım kadar ayrıldık onunla ve nasıl olduysa geri barıştık ama barismamız uzun surmüyordu. ama bu defa ona daha çok inandım güvendim çok değişmişti çünkü fark ediyordum bunu ve daha çok bağlandım ona ve bir gün nasıl olduysa bana beni arkadaşça sevdiğini söyledi ki bn onu hayalime alacak kadar çok sevmişken. onu sevmem ona yetmedi hep benimle oyun oynadı bırakmam dedi ama yolun yarısına gelmeden tepetaklak etti beni. En çok kendjme kızıyorum ne kadar aptalım diye seni iki üç kere yarı yolda bırakan üzen ağlatan birini nasıl olurda tekrar tekrar affadersin seversin.. kuşun kanadını öptüğü yerden vuran adamsın sen;)
30 Yorumla
+1 yılAbla merhaba hala seviyor musun bilmiyorum ama kolay unutamazsın sevmesen bile unutamazsın nerdeyse tüm yorumları okudum hatta sana yazmak için üye oldum çünkü google da arattım karşıma çıktı. Korkmuştur belki belkide bencil biridir çünkü aranızda yaş farkı varmış baya ama sen ne istiyorsan neyi yapıp mutlu olacaksan onu yap düşünerek yap sadece. Ve sevgi bi hastalık aşırı sevgi de ölümcül aşırı sevme biri demiş zaten hobi bul uğraş bişeylerle zamanla gider aklından doğru demiş denemişsindir zaten ama eğer denemediysen dene bunu ve yanlış bişey söylediysem de kusuruma bakma :)
20 YorumlaSeni sevmeyen birini unutmanın tek yolu ondan uzak kalmak ve zamana bırakmak. Boşa dememişler gözden ırak olan gönülden de ırak olur diye. Ve bu bir anda olacak bir durum da değil zaman her şeyin ilacı. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle..
20 Yorumla
+1 yıl4. Yılımız olucaktı bu yıl ama beni bırakıp başka bi erkeğe gitti sadice sevmek istemiştim bişeyi beceremiyorum hayatım çok kötü geçiyor diyordum en azından bu kız var diye o da başkasına gitti artık
Ben daha galeriden fotolarını silemiyorum 😥 o nasıl unutup gitti beni bu kadar kolay 🚬🚬🚬🚬 unutmak elimde değil30 Yorumla
+1 yılNe diyor pirim Mevlana (k. s) : Sev seni seveni dağda çoban olsa , sevme seni sevmeyeni , sarayda sultan olsa.
62 Yorumla
Soran+1 yılOnu 3 yıldır uzaktan Sevmiştim ve 25 ekimde söyledim. Görüştük birşeyler yaşadık fakat sonra ben sana umut vermedim dedi. Ben senin duygularını yaşamıyorum dedi. Ağladığım zaman aağlayabilirsin bu senin sorunun dedi. Çok acıyor canım
- +1 yıl
Abooo. Çok kötü olmuş. İnsanlar böyle işte kardeş. Daha neler göreceksin.
+1 yılÖncelikle kendine değer vermelisin. Kendinle ilgilen, yeni hobiler edin, gez, yeni insanlarla tanış, değişik aktivitelere katıl arkadaşlarınla buluş, alışveriş yap kendine her açıdan önem göster kendini geliştireceğin aktivitelere katıl. Bunları yaptıktan sonra hayatın çok değişecek. Kendini iyi ve özel hissedeceksin. Bir başkası için 3 yıl kendini yıprattığını düşündüğünde birkaç dakika 3 yılın için üzülüp önüne bakacaksın. Slayyy 💅🏻
00 YorumlaKonuştuğu başka biri olduğunu öğrenince içten içe yavaştan bu durumu kabulleneceksin. Ha evet unutmak zor lakin bu durumu kabullenirsen olay kendiliğinden gelişir.
10 YorumlaBence sevmeye önce kendinden başla, biraz değerini bil, kendine sarıl, seni mutlu edecek aktivitelerde bulun, bir hobi edin… şöyle giyin kuşan dışarı çık arkadaşlarınla buluş, hareketli müzikler dinle, o kaybetti de.. daha iyilerini bulursun emin ol. Seni seven değer veren , ağlamana üzülmene kıyamayan insanlar al hayatına. Niye takılıp kalıyorsun ki seni sevmeyen bir insana? Onlarca seçenek varken? Çivi çiviyi söküyor unutursun emin ol
10 Yorumla
+1 yılmaalesef ki seni sevmeyen birisini zorlayamazsın ve unutman gerekiyor uzgunum ama baska insanlari hayatina alman gerekiyor onu unutmak icin demek istedigim sey asla yara bandi gibi kullanmak degil tabi ki fakat karsinda sana deger vermeyen bir insan var
00 YorumlaSeni sebebi sev kizim birak pesinden koşmayı zaten sen ne kadar kossan o o kadar kaçar birak o pişman olacak emin ol
312 Yorumla
Soran+1 yılBir gece konuşurken moralin bozuktu sanki dedim evet bozuktu sayende şimdide sayede düzeldi sen Gülünce gülüyorum ben dedi. Sen Gülünce güneşler açıyor yanına gelince o güneşte ısınacağım dedi. Bunlar umut değilmi?
Soran+1 yıl@nirham en azından sevilmişsin, umudun var. Ben nasıl yaşayacağım onsuz
- +1 yıl
Kimi benden çok Seversen, onu senden alırım." ve ekler:
"Onsuz yaşayamam deme, seni onsuz da yaşatırım."
ve mevsim geçer, gölge veren ağaçların dalları kurur, sabır taşar, canından saydığın yar bile bir gün el olur...
Aklın şaşar, dostun düşmana dönüşür, düşman kalkar dost olur, öyle garip bir dünya...
Olmaz dediğin ne varsa hepsi olur...
Düşmem dersin düşersin, şaşmam dersin şaşarsın.
En garibi de budur ya... Öldüm der durur, yine de yaşarsın...
Mevlana
Soran+1 yıl@LeqaLemoN çok güzel bir söz.. Allahı seviyorum ve benim kalbimi ona çevirdiği gibi onuda bana çevirmesini istiyorum. Çokmu zor bir kalbi çevirmek Allah için
Soran+1 yıl@LeqaLemoN :)) Kızmayın ne olur. Yerden göğe kadar haklısınız. Ama karadenizlimi çok seviyorum:)
Soran+1 yıl@LeqaLemoN :)) İnşallah öyle olur abi ama bu karadenizli biraz zor sever beni. Çok sağolun:)) Yoruldunuz bana laf anlatmaktan. Sevdim bir kere:))
Soran+1 yıl@LeqaLemoN haklısınız.. Doğru söze ne denirki:)) Onu benim gibi kimse sevemez ama, benim kadar sadık sevemezler. Ama anlamadı işte...
+1 yılZamanla. Ha dedimmi olmaz bu işler. Kendine zaman ver acını yaşa. Uğraşlar bul hobiler edin sosyalleş
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 424 cevap paylaştı. Hiçbişey yapamazsın biri seni sevmiyorsa zorlayamazsın onu ne yaparsan yap olmaz yani bazen akışına bırakmak gerekir
00 YorumlaSeni sevmiyorsa unutman kolay.. asil unutmasi zor olan seni seven kisilerdir. o yuzden seni sevmeyeni düsunmene gerek yok. yakinda silinir aklindan.
11 Yorumla
Soran+1 yılBir saniye çıkmıyor.. Yaktı beni gözleri elleri sesi. 3 yıldır sevdim ve seviyorum. Ne olur benim olsa, uşaklarımız olsa. Çokmu şey istiyorum?:)
+1 yılher yerden sil yeni hobiler edin hemen unutamazsin ama zamanla alişirsin
08 Yorumla
Soran+1 yılSesini bile özledim. Ya ikiz çocuğu olursa, evlenirse? Onu o zaman tamamen kaybetmiş olacağım
- +1 yıl
böyle şeyler nasip kismet işidir belki de hakkında hayırlısı budur
Soran+1 yılDoğru.. İnşallah evlenemez:)) Yine bana kalsın karadenizlim
- +1 yıl
bu karadenizlerden ne çektik beaa😅😅
Soran+1 yıl:)) Keçi o keçi.. Benim tatlı keçim. Gönlüm ona kondu
- +1 yıl
☺☺umarım kavusursunuz
Soran+1 yıl:)) İnşallah.. Çok teşekkür ederim, kıymetli yorumlarınız için:)))
- +1 yıl
rica ederim:)
Defalarca sevmediğini söylemesine rağmen sevgin nasıl bitmedi😱
00 Yorumla
+1 yılOnu unutmaya çalışabilirsin kendine bir uğraş bul çık gez dolaş zamanla unutursun
00 Yorumla
+1 yılİşin zor canım ya bu çok koyar sevmemesi işte zaman en iyi ilaçtır
00 YorumlaSizi sevmediğini sürekli kendinize tekrar ederek soğumaya çalışabilirsiniz.
00 Yorumla
+1 yılUnutursun gider unutulmayan aci yoktur merak etme
23 Yorumla
Soran+1 yılArarsa ne yapayım. Sesini bile özledim onun..
- +1 yıl
Aramaz
Soran+1 yılDoğru aramıyor zaten
Bana sorarsan onun doğru kişi olmadığını anlaman lazım ve unutabilmek için bobilerinle uğraşman lazım veya yeni hobiler bulman lazım. Bilerek unutmaya çalışmak için düşüncesiyle birşeyler yapmaya kendini zorlarsan unutmayabilirsin.
10 Yorumla3 senedir sosyal hayatım yok dışarı okul dışında çıkmıyorum arkadaşım yok kimse beni sevmiyor herkes benimle dalga geçiyor okulda bana eziyet çektiriyorlar artık dayanamıyorum iyi forumlar annem bile beni sevmiyor
00 Yorumla
+1 yılBen de unutamıyorum onu sevdiğimi söyledim. Ama tek adım atmadi bana. Ve evlenmeyi düşündüğünü birileriyle bu amaçla görüştüğünü duydum. O kadar kötü ki.. neden unutamadigimi anlamıyorum. Hakkında onca kötü şey duydum yine unutamıyorum çok kötü bu..
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBaska birisini sevmeyi denemelisin hayatına baska birilerini al diğer türlü zor.. Bende 7 aydır ask acısı cekiyorum
10 Yorumla
+1 yılSenin yaşın kaç bu arada? Seviyorsan akışına bırak anlaşılan o seni önemsemiyor bile. Zamanla geçiyor merak etme. Karşına daha mükemmel birisi çıkacak eminim.
13 Yorumla
Soran+1 yıl19.. Unutamam.. Onu unutamam
- +1 yıl
Bende öyle diyordum şimdi çok sevdiğim birisiyle beraberim beni seviyor beni mutlu ediyor kimseden duymadığım iltiafatlaro ediyor en önemlisi onu sevdiğimi ve onun beni sevdiğini hissediyorum. Sende unutacaksın. Ve başka insanlarla tanışacaksın.
Soran+1 yılYa evlenirse, o başkasının olursa.. Keşke hiç tanımasaydım ama tanıdım. 3 yıldır seviyorum. Onu hep çocuk gibi severdim, oda beni küçücük çocuk gibissevmiyorsun, ben 31 yaşındayım derdi. O başkasının olursa çocukları olursa ben ne yaparım
unut gitsin yasida gelmis elemanin evlilik icin geciyor bile.
13 Yorumla
Soran+1 yılEvlenirse ben ne yaparım. O zaman hiç atamaz, zaten arasada ben Allahtan korkarım konuşamam. Hep ikiz çocuğum olsun derdi, o kadından ikiz çocuğu olursa
Soran+1 yılHaklısınız ama hala bir umut işte
Daha Çok sev Daha çok düşün O seni ne kadar istemesede Bi bakmışsın Zamanla Boşa düşündüğünü Bi hiç uğruna Üzüldüğünü Anlarsın Anladığın zaman onun seni istemediğinden Daha çok sevmeyeceksin
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılsenin gibi etten kemikten bir insanı bu kadar takıntı haline getirmeye gerek yok bence
10 YorumlaAbla adam seni tamiyor zaten baskasiyla evleneceği varmışki ailesi evlenmesini istiyor sana bir sürü dayı buluruz zaten 31 yasinda birsuru dayı var ona benzer bir tane yapıştır gitsin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBizi sevmeyeni unutcaz knk kendimizi yıpratmaya değmez
00 YorumlaÇivi çiviyi söker konuşabildiğin kadar erkekle konuş sürekli gez çalış aklına onu düşünmek bile gelmesin zamanla azalacaktır herşeye çare vardır unutma
00 Yorumla
+1 yılYapma bak. Sevmiyorsa sal gitsin. Olmaz öyle. Belki bir başkasını seviyor, ya da evren onun seninle uygun olmadığını bildiği için uzaklaştırıyor. Önüne bak ve doğru kişiyi Bekle...
00 Yorumla
+1 yılSeni sevmeyeni unutucaksın kafanı dağıtmak için yaşadığın yerde sahil varsa sahile git arkadaşlarınla daha sık takıl çalışıyorsan işine odaklanman için elinden geleni yap vs.
00 YorumlaVala bacım kusura bakma ama adam sana kaç kere sevmiyorum demiş kadinsin bide seni istemeyeni sende isteme uzakdur adamdan biraz ağır ol başka admlra bak
00 YorumlaBence onu düşünmeyi bırakmalısın normal hayatına devam etmeye çalış seviyorsa geri sana döner ne olursa olsun seni sevmeyen birini sende sevme bencil ol
00 YorumlaAsla ve asla o kişiyi unutmak için başkası ile çıkma. Kötü karakterlerini göz önünde bulundur soğumak için elinden geleni yap. Zaten seni o kadar reddetmiş birine hala değer vermen tuhaf
00 YorumlaUnut başkasını sevmeye çalıs yenı ınsalr tanı takılı kalma hayat kısa bı sekılde tadını cıkar ve mutlu olmaya bak
00 Yorumla
+1 yılSeni merak etse düşünse illa ki sana yazardı. Senin için doğru kişi olmayabilir
20 Yorumla
+1 yılSeni en iyi ben anlarım instagramdan takipleşip dertleşelim mi biraz
10 YorumlaSevmiyorsa zorlama kendimden biliyorum değer bilmiyorlar
00 YorumlaBaşkasıyla ol başta istemiyorsun ama illa sana göre biri denk geliyor ve unutmaya başlıyorsun
00 YorumlaSana yaptiklarini hatirla ve sevmedigini zaten soğuyosun
00 YorumlaSeni sevmeyen birini bekleme aklında bitir zorlaman seni küçük düşürüyor
00 Yorumla
+1 yılBaşka birisini mutlu ettiğini düşün bir kaç güne unutursun
00 YorumlaKalbini kırmış zaten daha ne bekliyorsun mezarına asfalt mı döksün
00 YorumlaHeryerden engelle, onu hatırlatacak herşeyi sil ve yok et.
10 Yorumla
+1 yılKaybetme korkunu ona belli ettigin an erkekler uzaklaşır ve gider :(
00 Yorumla
+1 yıluğraşacak şeyler bularak
09 Yorumla
Soran+1 yılAnladım.. Aklım ona gidiyor hep.. 31 yasında evlenmesinden korkuyorum
- +1 yıl
Korkunun ecele faydası yok der atalar. Kendi işine gücüne bak. Yarın birinin kollarındayken iyi ki böyle olmuş dersin. Hayat böyledir.
Soran+1 yılPeki ya evlenirse yani duyarsam. Bana söylediği çok istediği ikiz çocuğu olursa
- +1 yıl
Dedim ya yarın iyiki böyle olmuş dersin. ÖYle bir seversin ki birini. Kurtulun bu takıntılardan... Biraz gelişim lütfen. Tamam zor bilirim. Ama 8-10 ay sıkçan dişini
Soran+1 yıl:) İnşallah evlenemez, yine bana kalır uşağum:)
- +1 yıl
Hayırlısı diyeceksin.
Soran+1 yılHaklısınız.. Çok teşekkürler:)) Zaman ayırdınız sağolun
- +1 yıl
Sen de sağ ol emin ol ölüm yok ucunda ve yarın karşınıza daha iyisi daha sevdiğiniz biri illa çıkacaktır. Ve geçmişe bakıp iyi ki de böyle olmuş diyeceksiniz. Unutmayın hayatta her zaman hayırlısı olur. Yani böyle olması senin için daha iyi. Bunu belirten ALLAH'tır. O söylüyorsa vardır bir bildiği ona güvenin ;)
Soran+1 yıl:) Teşekkür ederim. Sağolun:)
+1 yılUnutmaya çalış ilgi alanı bul
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılSeverek eline ne geciyor
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAynı şeyi bende yaşadım kafanda bitirmezsen hiç bir yerde bitmez
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 345 cevap paylaştı.
+1 yılBilmiyorum cunku bende ayni durumdayım
00 Yorumla bunu sormayarak başlayabilirsin
00 Yorumla- Devamını Gör (41)
Devamını Gör(86)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri