Bence bu bir döngüdür... Baki olan sevgi değil miydi zaten... İnsan ne kadar severse o kadar güvenir bence... Önce kalbini güvenir sonra tüm ömrünü... Tabi en önemlisi de karşılıksız güvenir... En güzeli de bu güvenin karşılığını alabilmektir... Bu da güvenle oluyor tabii...
Güvenle kalın... ♡
Güncellemeler
+1 yıl
❤❤❤
Sizce "Sevgi ile Güven" doğru orantılı mıdır? Yoksa insan güvenmek istediği için kendisine nedenler, bahaneler mi arar?
Bir yere kadar evet doğru bir orantı var, bir yerden sonra orantı yerini stabil hale getiriyor. Yani sevgi ile bir yere kadar güven artırabilrisiniz ondan sonra güven endeksi sevgiden bağımsız olarak haraket eder
güvenmediğin birini seviyor olsan bile içinde hep bir şüphe olduğu için huzurlu ve rahat olamzsın şüphe beyni kemiren bir kurt gibidir içten içe yer bitirir insanı ve zamanla artan huzursuzluk ilişkide kavgalara yol açar ve sona doğru getirir
Bana göre orantı yok. Benim güvendiğim kişiler sevmediğim kişilerde olabilir. Karakteri çok düzgündür ama ben sevmiyorumdur. İlla karakteri düzgün güvenilir diye sevecek değilim.
Sevdigin icin gormezsin bazi seyleri gorduklerini gormememzlikten gelirsin bazen. Dogru orantili olsun ister insan bunun icin kendi kendimize oynuyoruz sanki.
Eğer sevgi derken aşktan bahsediyorsan benim için birbirinden bağımsız. Çünkü çok güvendiğin kişiler oldu ama sevmedim. Sevdiğim de oldu ama güvenemedim.
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Sizce "Sevgi ile Güven" doğru orantılı mıdır? Yoksa insan güvenmek istediği için kendisine nedenler, bahaneler mi arar?
En İyi Cevaplar