tesettürlüyümyaşm 24 eşim29 yasında kendi işinin patronu bende 9 aylık evlıyım evlendikten bir ay sonra markette çalışmaya basladım. Her evlılıkte oldugu gbi acı tRtısmalrmzoldu pireyi deveyapan bir kocam var he hakkını yemıyorum dine göre bir çol tartısmamız, abartısız topuz yapardım önceleri Birde yarım spor çorap gıyerdım spor ayakkabıdan azda olsa ayak bileğim gözükürdü benımle bunları. mücadelesini verdi 3-4 ay sonra kocamı dinliyim o masıl ısterse öylr yapayım dedimtopuz yapmaktan vazgecıp saçımı ensemde toplamaya basladım ogünbugundur dugun harici saçımı topuzyapmam ama her düğüne gittiğimeve geldiğimdekinayeli bir şekilde kavga eder benımle benide tahrık ederkavga etmeye sabırla susarım ama sonundapatlarım patlayıslarımda ananınevinegit gibi kelımeler kullandıgı için
ve ben artık dısarda kendıme bakmayan biri haline geldim annemle yanyana geldıgımızde benim için anneme kardeşin mi diyorlar yani okadaar bakmıyorum kendime siz düşünün , işten eve gelince balmaya calısıyorum elımden geldıgınce haliyle topluma çıktgmdada biraz kendime bakmak istiyormşimdi belki adam haklı evet bu anlattıklarımda azda olsa haklı iki hafta önce düğün mevzularından tatrtıştık Ben finald konusunca sesini yükseltip tokat atıp çenemi tuttu aglama s. k. rim aglamanı diyip cam cerceve indirdi ve kalk annenin evine götürücem seni annemevinegitme zamanın gelmiş felan dedidün ise işten cıktık eve geldık ona tatlı tatlı sitemler ettim benimşe ilgilenemiyorsun oyun oynuyorsn hep falan amatüm lafı o an agzıma tıktı bir sus be kadın ne çene var sende bıktım felan dediBirçok sebeb var çalıştıgım için eve yetişemıyoruö çoğu zaman bulaşıktı çamaşırdı beni kendi işe soktu ev bal dök yala olmadıgındada basıyor kalayı çenesini kapatamyrm
yani beni birşey durduruyor evlenmeden önce asla bukdr sabırlı degıldm nasıl sabredıyrm bu adama
kinayelişekıldehep ananın babanınEvıne götüreyım dedi sizce nıkah düşmüşmüdür?
Böyle bir kocayla nasıl başa çıkılır?
Daha yazamadıgım anlatamadgm çok şey var inanın...
ve ben artık dısarda kendıme bakmayan biri haline geldim annemle yanyana geldıgımızde benim için anneme kardeşin mi diyorlar yani okadaar bakmıyorum kendime siz düşünün , işten eve gelince balmaya calısıyorum elımden geldıgınce haliyle topluma çıktgmdada biraz kendime bakmak istiyormşimdi belki adam haklı evet bu anlattıklarımda azda olsa haklı iki hafta önce düğün mevzularından tatrtıştık Ben finald konusunca sesini yükseltip tokat atıp çenemi tuttu aglama s. k. rim aglamanı diyip cam cerceve indirdi ve kalk annenin evine götürücem seni annemevinegitme zamanın gelmiş felan dedidün ise işten cıktık eve geldık ona tatlı tatlı sitemler ettim benimşe ilgilenemiyorsun oyun oynuyorsn hep falan amatüm lafı o an agzıma tıktı bir sus be kadın ne çene var sende bıktım felan dediBirçok sebeb var çalıştıgım için eve yetişemıyoruö çoğu zaman bulaşıktı çamaşırdı beni kendi işe soktu ev bal dök yala olmadıgındada basıyor kalayı çenesini kapatamyrm
yani beni birşey durduruyor evlenmeden önce asla bukdr sabırlı degıldm nasıl sabredıyrm bu adama
kinayelişekıldehep ananın babanınEvıne götüreyım dedi sizce nıkah düşmüşmüdür?
Böyle bir kocayla nasıl başa çıkılır?
Daha yazamadıgım anlatamadgm çok şey var inanın...
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer