Ayrılmayı dusunen sevgili?

Arkadaşlar bir seneyi geçmiş ilişkimiz var aileler tanıştı sevgilim çok aşırı kıskanç üç hafta öncesinde dışarı gezmeye ciktim haber de verdim kahvedydim diye mesaj atms beni görmüş aradi nerdesin diye. Okulun ynndyim dedim yalan attim halbuki kahvenin ynna gelmistim o kızmasın onu takip ettiğimi sanmasın dye yaln attim yakaldi beni. Uc gün konuşmadık duzelir gibi oldu aramız ama bitirmedi de. Uc hafta oldu hala soğuk dvranio ben noluyor demeye başladım üstüne vardım hep suratı asik gzuel söz yok birşey yok askim bile demio bogiyorsun beni dedi sen üstüme vardikca ayrılık düşünmeye başladım mutsuzum dedim duzelsin aramız diye yapıyorum dedim birşey yapma sıkma boğma sürekli buluşmak isteme sürekli birşey isteme benden deyip çıktı. Bitti de demedi dedi ki kendin ol mutlu olursak devam ederiz olmazsak ayrılırız zamanla göreceğiz dedi. Ne demek istio ve napmalyim duzelsin istyrum ama temelli kendini bna kapattı hep yüzü asik başkasına guluyo ama bna gelince yok
Güncellemeler
+1 yıl
Benim israrlarim ayriligi dusunduruyormus. Ben düzelsin istediğim için üstüne vardım seviyorum da npacgm ya ayağını denk al ayrılmak istemiyorsan dedi çıktı
Güncellemeler
+1 yıl
Aramız duzelir mi ya😢
Ayrılmayı dusunen sevgili?