Aşk İlişkileri Kızlar GAY olmak ister miydiniz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor erkek olsam kesin gay olurdum dediğiniz oluyor mu. ya da gay izlerken kıskanma oluyor mu özeti ya da ve yahut şu erkekler neden kızlara bakıyo dediğiniz oluyor mu :)gay olmak süper bişeye benziyo Kızlar GAY olmak ister miydiniz? Cevapla Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
Oluştur Takip Et Master Yaş: 30 , eic 74% +1 yıl Elini sallasan bu tip erkeğe değiyor sanarsın.. Bu erkeklerin çoğunluğu oluşturduğu bir toplumda neyin homoluğundan bahsediyorsun..https://www.imgim.com/9075incic7883740.jpg 0 1 Yorumla Soran +1 yıl :) gönül bbu ota da konar şeyede Yorumla
Hacerr96 Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl Erkek olsam kesin karizma olurdum ama gay olurmuydum onu bilemiyorum😁 0 1 Yorumla Endüstriyel +1 yıl bak sen 😂 Yorumla
JesusChrist00 Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 35% +1 yıl Bir popom var onu da kaybetmek istemem. 1 1 Yorumla Aİsmail +1 yıl Aynn ya Yorumla
GayBiri Takip Et Xper 6 Yaş: 29 +1 yıl Oğlanlar yakisikli ayol😍😍😍 0 1 Yorumla Soran +1 yıl aynen reis Yorumla
En İyi Cevaplar