kızların çoğu uzun boylu erkeklerden ve tabi ki tip olarak yakışıklı erkeklerden hoşlanr ama bence utanmamalısın bu durumdan. Sonuçta Allah seni böyle yaratmış. Ona isyan etmek olmaz. Eminim Birgün seni sevecek biri çıkacak karşına. Pozitif bak hayata çok şeyin değişeceğini göreceksin.
09 Yorumla
Soran+1 yılAllah onları özene bezene yaratmış ama beni sıçmış resmen görseydin halimi hak verirdin. ya sizin boyunuz 1.75 mi ki uzun erkek peşinde köpek gibi dolanıyosunuz?
- +1 yıl
Bende bir bayanım ve 1.55 boyum var. Beni de kısa yaratmış ama halime çok şükür benden daha kisalarinida gördüm. Gerçi bizim en azından topuklu falan giyme avantajımız varda Allah'tan. nişanlım da 1.75 boyunda bak uzunlar da kisalara bakabiliyormuş demek ki. Zamanın var. biraz sabret elbet gönlünce birini bulursun
Soran+1 yılya uzunlar kısalara bakabiliymuş ne demek? ben uzun kız mı istiyorum ben 1.50'lerden red yedim ya Allah beni kısa yeratı diye sevilmemeyi dışlanmayı mı hakediyorum. bak sen bile uzun erkekle nişanlanmışsın neden senden 10 cm uzun olanı seçmedin? yemedi dmi güvenemedin kısa diye
Soran+1 yılya ben 1.50'lerden red yedim kısayım diye beni seven hiç çıkmadı
Soran+1 yıldışı beğenilmeyenin içi merak edilmez. beni tecavüzcüye benzetip de karakterimi yargılayan çok kız var. benim tipim bok gibi bikere bakım kurtarmaz ki. giyim kuşam hiç kurtarmaz
Soran+1 yılyapacak bişi yoksa tersini düşünmem içinde bir sebep yok dimi?
En İyi Cevaplar
yok ya hiç alakası yok ben 170 boyum var bir adamla çıktım 168 ama aşık oldum çok iyiydi romantik kibar oluşu beni etkilemişti 6 aydır ayrıldık onunla bazı problemlerim var olmasa yine barışır çıkardım hattta evlenirdim o bitane önemli olan iç güzelliği kesinlikle
13 Yorumla
Soran+1 yıldışı beğenilmeyenin içi merak edilmez. o arkadaş demek ki çok yakışıklı o yüzden çıktın. hiç değildi deme öyle diyip de yalan çıkanları ok gördüm ben
- +1 yıl
sana onunla tanıştığımı anlatayım bigün alışverişmerkesine gitmiştim sıkıntı bastı dışarı çıktım o sıradada sevgilim aradı işte nasıl tek çıkarsınsen dışarı telefonda baya bir tartıştık o sırada tanıştığım adam işte kısa boylu olan yanımda telefonla konuşuyor çok itici geldi zaten sinirliydim işte seni bırakiyim gideceğin yere böyle ısrar etti onun için başkasını bıraktım yani sesi kısık konuşuyordu boğaz kanseri olmuştu onunla 6 aya yakın çıktım içki içmedi yasakladım sigarayıda şu an çok iyi allaha şükür onu hala ççok seviyorum mutlu olmasını herşeyden çok isterim umarım sende seni seven birini sana değer vericek birini bulursun ama öncelikle bu moddan çık kendine bak ve özgüvenli ol lütfen kendini bırakma
Soran+1 yılkusura bakmada siz ne zamandır tipsiz kısa erkek de özgüven arar oldunuz he? biz sizin ne tür pislik olduğunuzu çok iyi biliyorum hiç boşuna inkar etme gocunma da. tipim yüzünden çok acılar çektim ben
+1 yılKardes herseyin zamani var merak etme. evlenme tarihin yazilidir alninda sen istesen de istemesen de vakti saati geldiginde evlenirsin. hatta sana sunu soyleyeyim cirkin erkekleri manken tipli kizler alir bunu da unutma kafana takma zamanini bekle
04 Yorumla
Soran+1 yılne zamanı ya yaşlandım artık ne zamanı gençliğimi bile yaşayamadım şu lanet olası dış görünüşüm yüzünden nereye gitsem dışlandım
- +1 yıl
Ben 27 yasinda evlendim senin daha 3 yilin var 3 yilda evlenemezsen beni bul ben sana bulurum kiz
- +1 yıl
Ben eminim ki kizlar durust efendi kimselere bakmazlar manita yapayim dersen. salakca sac stilin olacak kupe falan takacaksin yirtik pirtik pantolon giyeceksin hippi gibi gozukeceksin saz gitar flut falan calacaksin bak birsuru kiz pesinde kosar. He oyle degilsen o zaman durust efendi bir kiz allahin sana yazdigi cikar mutlaka karsina
Soran+1 yılküpe müpe bana yakışmaz. saç stil dersen de yanlarım açık stil falan olmaz ztn saçlarım kıvırcık. uzayınca da düzensiz oluyo
kısa baylu erkek varda kısa boylu kız yok mu davul bile dengi dengine
kısa boylu kızlarda kendini avutmasın boşuna yani biz uzunuz diye çocuk gibi yanımızda kısa boylu kız almayız
seninde bir kısmetin vardır elbelt014 Yorumla
Soran+1 yılben 1.50 olan kızlardan kaç kere red yedim biliyo musun haddi hesabı yok hatta benimle arkadaş olmayı bile istemediler uzun erkeklere gittiler
Soran+1 yılbeni tanımak istemiyolar ki yaklaşayım beni gören yolunu değiştiriyo kaçıyo
Soran+1 yılSöylemekten hatta yazmaktan ellerim ağrıdı. Ya biriniz bilr anlamoyo musunuz? Kızlar beni görünce sirek yolunu değiştiriyor diyorum hem konuşsam nası bir konuşma tarzı sergilicem? Picler gibi ayy knk bilmrm ne mi dicem? Ben delikanlı adamım öyle laubaliliklere gelemem
Soran+1 yılOnlar benim huyumdan gitsin ne diye kendimi maymuna çeviriyim bir kız için? Ondan sonra çocuk gibisin diyolar yine bakmıyorlar
Soran+1 yılNe giyiminden bahsediyon ya? Yakışır diye bir deri ceket almoştım adım fortçuya çıktı mk bu ne başkası giyse çok yakıştırırlar. Dış görünüşüme de çok iyi baktım ben spor yaptım bakım yaptım ama boy girdi araya yine beğenilmedim
Soran+1 yılFarklı nası göriniyim punkçı mı olayım?
Soran+1 yılHehee sevmez ben kızların yanında ana bacı sçven erkekler gördüm kızlar kahkaha atıyodu ben edince mi sıkıntı çıkıyo? Hem ben kızların yanında asla küfretmem ama sinirlendirirlese söverim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Bence boşver boyunu takmayı arkadaşım sonra çok pişman olursun hayatını insanlar için şekillendirme bırak kimse seni sevmesin onların karaktersizligi sende kendi kendi ne takıl biliyorum zor yanlız kalmak ama ne yapalım insanların karakteri bu biliyordu herkes yakisikliliga güzelliğe bakıyor boşver
00 Yorumla
+1 yılIsyan etme lütfen Allah herkesi guzel bir sekilde yaratti. Şimdi tövbe et tamam mi seni sevecek biri de biryerde bekliyor emin ol
03 Yorumla
Soran+1 yılHehee bekliyor alayınız uzun erkeklere tapatken beni hangi akıllı sever? Bana dinden imandan Allah'tan bahsedeceğine biraz akıllı olun da kısaları da sevin. Seni de biliyorum 1.80 aşağısına bakmazsın
- +1 yıl
Yaniliyorsun 1.70 biri olmuştu hayatimda
Soran+1 yılHah 1.65 değilde 1.70. Benim hiç şansım yok
+1 yılSenin de var ruhdaşın. Henüz karşına çıkmamış sadece. Karşına çıktığında bu düşüncelerine bakıp "ne aptalmışım" dersin.
013 Yorumla
Soran+1 yıl25 yaşına geldim ne ruhdaşı be? kime insanca davransam onlar benden kaçtılar uzun erkeklerin yanına gittiler. 1.50 tıfılın teki ben kısa erkekleri sevmiyorum uzun erkeklere zaafım var diyo. ulan affedersin çüküm kadar boyun var götten bacaklısın gelmiş bana kısa erkeği gömüyo
- +1 yıl
Sen nefret dolmuşsun ya. Bir kurtul şu düşüncelerinden, algını değiştir. Böyle yaparak hayata dair çok şey kaçırıyorsun, bir an önce uyan bence.
Soran+1 yılkısa erkekleri sevmeyen sizlere neden sevgi besliyim? kısa erkekleri kimse tercih etmez düşünceindesiniz ondan sonra bulursun bulursun ya bulurum tabi tabi. siz Tür kızları uzun erkeklere köpek olduktan sonra ben asla bulamam. gider yabancı alırım size mi kalım peehh. hiç yabancılar sana bakmaz deme. be çalışırken 2 kız sadece ingilizce konuştuğum için hayran kaldılar bana
- +1 yıl
:D arkadaşım her kelimenden önyargı fışkırıyor. Bir dur.
Öncelikle neden genelleme yapıyorsun, benim hakkımda en ufak bile bir fikrin yokken? Bütük kızları aynı görme!
Sadece önyargı değil ön görü konusunda da ustasın her ne kadar yanlış bir öngörü olsa da. Sanki ben sana "kimse sana bakmaz." demişim gibi saldırıya geçiyorsun.
Bu 'aşk' denen kutsal şeyin iki beden arasında olduğuna inanıp kafanda sabit bir algı oluşturan sensin. Yetmezmiş gibi bir de bütün suçu bedenine yüklüyorsun, bedeninin bir suçu yok. Suçlu olan senin kendine olan nefretin.
Soran+1 yılAllah aşkına tipsiz tıfıl biri kendini nası sevebilir? hele ki bu yüzden hep dışlanmışsa hee bana bunun cevabını verebilir misin?
- +1 yıl
İnsan bir şeyine güvenmeden yapamaz, hayatın bir anlamı olmaz onun için. Eğer dış görünüşüne güvenmiyorsan yeteneklerine, becerilerine, karakterine güven.
Soran+1 yılha onlara güveniyorum yetenekliyim müzik yapıyorum program yazıyorum ama gel gör ki bunları gören yok hala beni tipim kötü iye bir yere gelemeyeceğimi adam olamayacağımı düşünüyolar
- +1 yıl
Ne güzel bak.
Onlara inat göster işte becerilerini. Hayatta bizi biz yapan bedenimiz değil ruhumuz. Böyle düşünen insanlar da var, dilerim en kısa zamanda onlardan biriyle karşılaşırsın.
Soran+1 yılama bu demek değil ki bunun için seven çıkıcak. dışı beğenilmeyenin içi merak edilmez bunu bilmiyo usun?
- +1 yıl
Biliyorum. İnan biliyorum. Ama bunu takılarak yaşarsan, her cümlende dış görünüşüne olan nefretine dair ayrıntılar barındırırsan hayatında olan olumlu şeyleri de kaçırırsın. Bu düşünceni tamamen yok etmen zor, evet ama en azından azalt. Azaltmayı dene, algını değiştirmek için çabala. Yani en azından bir dene, bir şey kaybetmessin.
Soran+1 yılyapamıyorum işte olmuyo millet beni tecavüzcüye beznetmeye devam ettiği sürece kendimi beğenemem
- +1 yıl
Hiç ciddi manada denedin mi, doğruyu söyle?
Soran+1 yıldenedim
+1 yılsıkıntı etme hacı illa bir şekilde bir şekilde yoluna koyarsın kısa kızda çok ülkemizde
09 Yorumla
Soran+1 yılkısa kız var diye umut mu besliyim onlar da uzun erkek istiyo 1.48 bile uzun erkein peşinden 1 sene koştu beni istemedi
- +1 yıl
fazla yüz verirsen kim olursa olsunşımarır onun yerine sosyal ortamda tanış ama hemen sevgili moduna girme kendini düzgün ifade edersen zaten kendiliğinden gelişir olay
Soran+1 yılçok denedim ben onları bak geçende bir kızla tanıştım arkadaşça yaklaştım konuşmamız sıkıntı olmaz dedi sonra konuştum senden rahatsız oluyorum dedi. şimdi ne bu bana söyler misin?
- +1 yıl
bazı şeyleri kompleks haline getirmişsin ondan olabilir mi
Soran+1 yılkompleksli olduğumu ben hiç yansıtmadım kimseye bugüne kadar
- +1 yıl
sen öyle sanıyorsun burdaki yorum yapanlara bile direk saldırma modundasın
Soran+1 yılbana saygılı olana sevgi gösterene asla saldırmam. kızları görmüyo musun uzun erkekler daha iyi sizden diyolar şimdi saldırımiyim de napiyim he?
- +1 yıl
o onun tercihi yani... benimde tanıdığımın oğlu baya kısa 162 boyunda ve jokey kendisi adamın yanında gezen hatunları görsen yani bu sende bitiyor
Soran+1 yılarkadaşım anlamıyon galiba. ben arkadaşça yaklaşsam bile kızlar yön değiştiriyor. ben napiyim? yeteneklerimi dile getirsem bile yok olmuyor. ya siz superman kılık erkek mi istiyosunuz ya
Hangi kız 1.80 üzeri sevgilisi olsun istemez ki? :/
09 Yorumla- +1 yıl
uzunuz yine yok yani ona ne demeli o zamanda çok uzunsun mavrası çıkıyor
Soran+1 yılha yani ben kısayım diye ömür boyu yalnız kalcam siz kısa erkekleri güçsüz olarak görmeye utanmıyo musunuz?
- +1 yıl
Sınırdayım 😢
Soran+1 yılkısa erkek güven hissettirmez mi bunu mu diyosun? kısa erkekler kolay lokma mı sizin için? ben bugüne kadar hiç dayak yemedim dayak attım. uzun erkek de olsa ağzına biber sürerim onun bu konuda iyiyimdir çünkü boks ve muay thai yaptım kaslı vücudum da var. ha buna rağmen kısa boyun var diye güven duymuyosanız bana sizin beyninize tükiriyim ben
Soran+1 yılo yüzden bir soruda bütün kızlara 1.80 üzeri kız nasip etsin dedin dimi? yalancı pislik sizin gibilerden tiksiniyorum ben eşinizi tipe boya göre seçip karakterini merak etmeyen tıfıllarsınız. boyunuz 1.50 gelmiş burda uzun erkekler kısalardan daha iyi diye bizi gömüyosun
Soran+1 yılkaç boyun 1.75 mi
+1 yılYa sen ne sanıyorsun? Sanki kızlar erkeklerin peşinde kuyruk mu oluşturuyor? Olayı erkek yönetir
01 Yorumla
Soran+1 yıluzun erkeklerin peşinde köpek gibi dolanıyolar ben gördüğümü söylüyorum
Aşk İlişkileri konusunda 453 cevap paylaştı. iyide kısa boylular daha revaçta şu an ünlülere baksana hepsi cüce ama yanlarında manken kızlar var öyle düşünme bence
01 Yorumla
Soran+1 yılünlü olmak var olmamak var. ünlü olanlara her kız iter 1.30 ol
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence kisa boy sıkıntı değil yakışıklı değilmişsin eğer tip ve para olsaydı emın ol senı de kapan olurdu cevremde cok guzel örneği var.
014 Yorumla
Soran+1 yılAllah beni doğru tipsiz yaratmış. Siz tipe boya göre eş seçmeye devam edin daha çoook üzüleceksiniz
Cevap sahibi+1 yılSen tip yok diye yazdigin icin oyle yazdim ayrica siz biz genellemesi yapacaksan sizler de kalca goguz buyuklugune yuz guzelligine bakarak es secmeye devam edin sonra niye trip atiyor kapris yapiyor he yaw dunya da tek senin etrafinda donuyor digru
Soran+1 yılben hiç bir kızda yüz güzelliği göğüs kalça büyüklüğüne dikkat etmedim. ben dış görünüşe göre eş seçmiyorum
Cevap sahibi+1 yılDemek ki neymis senin istisna oldugun gibi karsi cinste de istisna olabilir genelleme yapmaya gerek yok ayrica soyle bir ihtimal de var eger ozguvenin olsaydi (para tip boy artik eksik neyse tammalarsan) sen de guzellige gogus kalca buyuklugune bakarak es secerdin buyuk olasılıkla
Soran+1 yılboy tip olsa bütün kızlar peşimden koşardı bende aralarından bir tanesini seçerdim tabi. ama ben sevgili arama modunda değilim ki yani sevilmeyi bir tek sevgili olarak mı algılıyosunuz. benim arkadaşım evrem yok bütün gün evdeyim neden? her ortamda dışlandığım için. beni bu asosyalliğe insanlar itti ben kendi kendime seçmedim. hatta zamanında kas yaptık ki hala duruyo araya boy girdi yine olmadı spor bile kurtarmadı yine yol değiştirile beni görünce
Cevap sahibi+1 yılSeni cok iyi anliyorum. tip boy yok diye arkadas cevrenden de dislanman mantikli degil baska bir sey olmali belki de cok sanssizsin
Soran+1 yılhay ben o şansın taaa mk. ne şansmış ya? benden başka milyonlarca kişi şanslı da ben mi şanssızım o nası bir yorum ya? şans değil düpedüz dış görünüş
Cevap sahibi+1 yılYanikiyorsun dis girunus degil ben de yalnizim tek sevgili anlaminda degil arkadasim yok hic senin gibi her gun evdeyim isim de yok ama cirkin degilim kotu bir insan degilim tam tersine insanlar benim agzima siciyor her defasinda ben hicbir sebep bulamadim kendime sadece nasipsizim sanssizim nolacak bundan sonra bilmiyorum gencligin en guzel yillarini asosyal hayal dunyasinda yasayarak geciriyorum
Soran+1 yılarkadaş olalım senle o zaman çünkü aynıyız
Cevap sahibi+1 yılYazarim
Soran+1 yılyaz
Soran+1 yılYazarım dedin yoksun hala srn beni salakk mı sandın kandırmaya mı çalışıyosun?
Cevap sahibi+1 yılYazarim dedim de hemen demedik herhalde 7/24 sitede takilmiyorum su yazdiklarina bak yazmamam gerektigine karar verdim simarik
Soran+1 yılSensin şimarık yakışıklı peşinde koşan salağğın tekisin sie
+1 yılHayat bunları söyleye soyleye geçmez kendini sev başkasını sev illa ki biri sevecek seni
01 Yorumla
Soran+1 yılbeni sevmeyen birini neden seveyim? manyak mıyım ben?
+1 yılÇok karamsarsın bence sorun burda bebek
01 Yorumla
Soran+1 yılsizin yüzünüzde. kısa erkekleri sevmiyosunuz ondan sonra karamsarsın. ilk önce siz bizi sevin ondan sonra karamsarlıktan vazgeçeriz
+1 yılya kardeşim inan boyle alakası yok
01 Yorumla
Soran+1 yılboyla alakası yoksa neden teklif ettiklerim kısa erkek istemiyorum dedi?
+1 yıl1 metrelik kız bulun şuna
00 Yorumla
+1 yılBenim erkek arkadaşımın boyu 175 ben 155
01 Yorumla
Soran+1 yılneden 1.65 erkeği sevmiyosunuz? hem 1.75 erkek kısa değil ortadır. ben 1.75 olsam şükrederdim halime
Haklısın hayat adaletsiz
01 Yorumla
Soran+1 yılbu dünyanın adaletin skiyim
Gizli Üye(25-29)+1 yılBOY moyu boşverin gönül sazınnız uzun olsun
013 Yorumla
Soran+1 yılboyu uzun olmayanın gönlünün sazına bakmıyolar maalesef
Cevap sahibi+1 yılÜzdün🚬
Soran+1 yılsizin yüzünüzden bu işte. uzun erkek sevdanız olmasa bunların hiç birisi olmaz
Cevap sahibi+1 yılReis kalbini kırmak istemezdim sana demiyom ama ne yapayım ben hobbit gibi adamı
Soran+1 yılha ben hobbitim beni napacaksınız dimi? boyunuz 1.50 gelmiş erkek beğenmiyosunuz hobbit gibi adamı napiyim diyosunu hastir ordan
Cevap sahibi+1 yılBence sen bipolarsın
Soran+1 yılbana gelmiş napiyim hobbit gibi adamı diyosun 1.65 senin için hobbitlikse benim bipolar olmam normal beni beğenen yok uzun erkeklerin peşinde köpek gibi dolanın kısa erkekler güven vermez diye onları tercih etmeyin pehh
Cevap sahibi+1 yılKardeşim ben sana hobbitsinmi dedim seni adam koyup cevab verende kabahat
Soran+1 yıl1.65 hobbit değil midir? sen istemiyosun işte cücük boyunla
Cevap sahibi+1 yılneyse senin bu boyun kadar yerdede vardır ğzülme bu yüzden kimse almıyordur seni
Soran+1 yılhe ben hayatım boyunca yalnız başıma milletin mutluluğunu izlicem öyle mi bir sktr git ya
Cevap sahibi+1 yılKes ya mal cüce
Soran+1 yılsensin mal cüce defol git hobbit kılık salakk
+1 yılkardeş boyun kaç ki
02 Yorumla
Soran+1 yıl1.65
- +1 yıl
bende 175 civarıyım çok uzun sayılmam ama 185 lik kızlarla birlikteliğim oldu dağıt bu kafayı
boyun kaçta
06 Yorumla
Soran+1 yılsende diğerleri gibi ay çok kısaymış ayy hobbit diyeceksen hiç sorma yoksa kalbini kırarım
Soran+1 yılya çok duyduk bu lafları. nişanlın kesin baya yakışıklı da ondan dolayı onunlasın. bende ne tip var ne de boy sana kendimi göstersem ayy götüm der engellersin
Soran+1 yılsana ben ne dedim? beni görseydin böyle demezdin ıyy der engellerdin. siz böyle yaptıkça ben neden kendimi beğeniyim? beğendiğim zamanlar bana neler dediler sen biliyo musun? bu tip bu özgüven nerden geliyo tipsizlikte çığır açmışsın kendini nası seveiliyosun. senin yanında olunca rahatsız oluyorum böyle tipsiz bir erkek istemiyorum bilmem ne. ohooo
+1 yılKac boyun?
017 Yorumla
Soran+1 yıl1.65
- +1 yıl
Amssn seni boyls sevecek hiç sevmesin.
Soran+1 yılseven yok ki ztn hep uzunlara tapıyolar
- +1 yıl
Yorumları okudum da.. Durumun çok vahim. Ha yanlış anlama. Boyundan dolayı değil. Herşeyden önce iman eksikliği var bu 1. Seni allahın yarattığına inanıyorsun, ama güzel yarattığına inanmıyorsun. Ayet var ayet koskoca ayet. " biz insanı en güzel biçimde yarattık " Tin :4. İsyan çukuruna düşmüşsun, ona buna saldırarak cirpiniyosun, çıkacağını zannediyorsun. Eskort bilmem ne.. Kızları skecem cinsel açlığım var diyosun. Evet, kızlara bu şekilde yaklaşmıyor olabilirsin ama kalbindeki bu düşünce yüzüne yansıyor uzaklasiyorlar senden. Evet gönül eğlendirmek istetoyorsa bir kız elbette uzun boylu birine gider ki erkeklerde aynı. Sevilmek istiyorum diyosun kendini sevmeyen, birini kim sever ki? Söyle bana. bir durusun olmalı, ben buyum demelisin. Yaş 25 45 gibi konuşuyorsun. bir sakinles önce. Relax. Senin olan seni bulacak.
Soran+1 yıltipsiz biri ben buyum derse millet dalga geçer bunu bil. o cinsel açlık meselesi ondan değil sen çok yanlış anlamışsın. diyorum ki sorunum cinsellik olsaydı eskorta giderdim kızlarla uğraşmazdım umarım anlatabilmişimdir. benim tek isteyip el tutmak sarılmak uzun süreli bir ilişki kurmak ciddi bir ilişki onu diyorum. ayrıca o ayete de asla inanmıyorum. güzel yaratıldıysa neden etraft bir sürü çirkin var? gözle görülünce insan tiksiniyo o çirkinlerden biride benim yani
- +1 yıl
Inanmıyorsan tamam sorun yok. Iyi günler.
Soran+1 yılsorun yok diye beni ateist yapma. ateist değilim ben. sen benim halimi gör ondan sonra konuş tamam mı?
- +1 yıl
Şu an senin yaptığın tipsizlik değil rezillik tamam mı. Seni görmek istemiyorum. Yakışıklısn veya degilsin uzunsun veya kisasin. Ama insansin aklin var beynin var. Boyu kısa olanların beyni eksik olmuyor. Ama bence sende eksik. O 150 kızlar kim ki seni reddediyor ya kim? Red mi ettiler ok by canım de git bir sigara yak keyfine bak. Allah aşkına bu şekilde sevgi bulunmaz ayrica sevgi aranmaz. Ben 155im kısa miyim evet. Siz erkekler at gibi kizlara baktığınız sürece bende yalnız kalacam. Umrumda değil. Elimde olan bisey, mi hayır aglayarak uzuyor muyum hayır eee. Neyse gerçekten lafı uzatmayalım
Soran+1 yılkim at gibi kızlara bakıyo ya kafan mı iyi senin? ben hep 1.50 1.80 görüyorum sokakta ama hiç benim boyumda olanların yanında kız yok
Soran+1 yılayrıca sen uzun erkekleri beğenirsen sadece tabi yalnız kalırsın. 155 boyun var uzun erkeklere tapıyosun yazık kendini ezersin böyle
- +1 yıl
Ahahhaha güldürdün kendini ezen ben miyim sen mi shdhdjsndndkdn ben kendimi seviyorum, beni seven erkek yok mu var. 165i de geldi 175i de geldi 180i de. Sevemedim birşeyler hissedemedim. Uzun diye biseyler yasamak zorunda değilim ayrıca gerçekten eyvallah güldürdün hic gulecegim yoktu hdjsbdhdnxhdhhdch
- +1 yıl
Bana yazık değil sana yazık. Kimseye acımak haddime değil ama acıdım sanaa. 155 erkek arkadaşım var gayette iyiyiz samimyiz dostuz. Oda tipsiz ama ben onu görünce yolumu degistirmiyorum. Sorun tipinde değil senin düşüncelerinde. Gerçekten yazık. Böyle ömür bitmez ben diyim sana.
Soran+1 yılbeni daha tanımayan düşüncelerimi nası bilebilir acaba? ben hiç bişi yapmadığım halde he? benim hiç arkadşım yok dostum yok evde tıkılıp kaldım öyle dışlandım sevilmedim itildim ama sen benle alay ediyosun ne biçim bir insansın sen lan? bide bana dinden bahsediyosun palavracı pislik
- +1 yıl
Hdjfjfjcjncjskxnkcjdjfj
Soran+1 yılgül gül sen gül. bu insanın da ahı tutar sen merak etme. alay etmeye devam et Allah belanıı versin
- +1 yıl
Amin seninde inşallah kardeşim
Soran+1 yılbir defol ya
+1 yılPara kazanmalısın
011 Yorumla
Soran+1 yılçok kolaydı parayla iş çözülmüyo
- +1 yıl
Kardeş bakıyorum sana sürekli bu durum hakkında şikayet ediyorsun senin elinden olmayan bir sebepten dolayı kendini yıpratman ne kadar doğru yarın bir gün bu kadar kafaya taktığın için ya hasta olursan ne olacak yazık değil mi sana. Kendini geliştir her konuda bili, sanat, kültür bol bol kitap oku. Kendinden nefret etme bırak hayatı akışına kızları neden bu kadar önemsiyorsun? aynı dert bende de var tipden kaybettim kaç kızdan red yedim. Kimse beğenmedi ama oturup her gün isyan etmiyorum. Kendimi geliştirmeye çalışıyorum hepsi bu. Gerekirse bir ömür yalnız yaşarım önemli değil bu düşünceden kurtar kendini
Soran+1 yılztn param olsa gider eskorta orda doyarım mk fazla 200 tl. kızlara en az 600 tl harcıyosun. ayrıca kendini geliştirsen de bişi farketmiyo çünkü kızlar tipini beğenmediği adamın karakterini ne iş yaptığını nası biri olduğunu merak etmiyor direk yolunu değiştiriyor. bana neler neler dediler tecavüzcü dediler otobüste beni tacizci fortçu sandılar polise bile yapmadığım bişi yüzünden şikayet ettiler zor kurtuldum. mk kanıtları yok beni tipimden dolayı şikayet ediyolar sizi gidi siziler
Soran+1 yılo. ospular. mikicem şu sansürü
- +1 yıl
😃😃aynisi başım geldi de. Ben kendini gelistirmeni kizlar icin soylemedim. Sadece seni iyi hissettirir. Şimdi öyle bir noktaya geldik ki sen diyorsun kıza para yediririm yani amacin seks kisaca. Ee hal böyle olunca kiz yakisikli erkegi seçer kardeş yapcak bisey yok. Biz de guzeli seceriz sen cirkin bir kadinla yatar misin? Hayir.. hayat adil degil evet kafaya takmamak gerek. Dedigin gibi illa istiyorsan eskorta git bence
Soran+1 yılbenim amacım seks değil ben sevilmek istiyorum sadece. el tutmak başımı omzuna koymak istiyorum öpmek sarılmak istiyorum benim bunlara ihtiyacım var. haa cinsel açlığım da var olabilir kimin yok ki? kızların da var sitede bir sürü sevişmek istiyorum diyen kızlarla dolu hatta bana özelden bile cinsellik konuşmak için gelen kızlar var. giderim eskorta işimi görürüm yani
- +1 yıl
Öyleyse niye arıyorsun he kardeşim sevgi aramakla bulunur mu? Hem diyorsun simdi ki kizlar sevismeye takmis hem diyorsun ben sevgi ariyorum. Arama sevgiyi birak o seni bulsun. Azcik kendine güven
Soran+1 yılkısa ve tipsiz biri kendine güvenebilir mi? hiç mi tipsiz birine bu tipe bu özgüven demedin? ya da kısa boylu birine boyundan büyük işlerle uğraşma diye gömmedin onu? bizim özgüvensiz olmamızın nedeni çocuklukta gençlikte büyük problemler yaşamış olmamız bunun sebebi siz insanlarsınız işte.
- +1 yıl
Yav ben tipsizim diyorum. Niye anlamayayım seni. Kimseye öyle birşey demem bana derler. Insanlar acımasız, pislik evet. Nelerini duydum haklısın. Öyleyse hiç kazanamayacağın savaş için çabalama ben gibi yapacak hiç bir şey yok. Seni ben anlarım ne yaparsak yapalım bize bakmayacaklae
Soran+1 yılparam olsa estetik olcam bak nası bakıyolar bana ztn. ondan sonra skip bırakmazsam bende adam değilim kızlar tipe boya göre eş seçiyo sonra yok beni aldattı yok beni skti bıraktı yok bilmem ne. suç sende ne burda erkeklere saydırıyon ey gerizekalıı. seni seven çıkınca tipinden reddersin yakışıklıya köpek olursun sonra gelmiş erkeklerin hepsi aynı ha sktrin ordan
- +1 yıl
Aynen haklısın yapcak bir şey yok. Anca estetikle işte
Gizli Üye(25-29)+1 yılboyum 171 yapcak bısı yok devam yasamaya
00 Yorumla
+1 yılboyun kaç?
07 Yorumla
Soran+1 yıl1.65 boyum
- +1 yıl
kısa değil o kadar 1.50 olan bir kız bulursun üzülme
Soran+1 yılgüncellemeyi okumadın sanırım
- +1 yıl
her şey sevgili yapmak değil ne diyim 1.40 lık bul o zaman
Soran+1 yıl1.40 ne ya kafayı yedin herhalde. o kadar da değil. ben sadece sevgili yapmaktan yakınmıyorum hiç konuştuğum bir kızda yok herkes beni görünce yolunu değiştiriyo
- +1 yıl
kızlara yüz vermiyeceksin kızlar ulaşamdığı erkeği sever bir fotonu atsana nie yolunu değiştiriyolar merak ettim
Soran+1 yılfoto moto atmam kusura bakma
Aşk İlişkileri konusunda 11,5b cevap paylaştı. çıkar birgün
01 Yorumla
Soran+1 yılçıkar birgün diyipde benim canımı sıkmayın ya. 10 sene öncede de çıkar diyolardı hani çıktı mı? yok yine yalnızız yine dışlanıyooruz
+1 yılboy kaç
06 Yorumla
Soran+1 yıl1.65
- +1 yıl
hmm kısa ama çok ta değil
Soran+1 yılnası çokta değil kısa işte 1.75 bile kısa
- +1 yıl
175, orta boy:)
Soran+1 yılkızlar kısa diyo ama ben demiyorum
- +1 yıl
diyen kızlar cuce
Detaylı bilgi