Aşk İlişkileri Kimseye beni sevsin diye soytarılık yapmam... ya sever bildiği gibi, ya gider geldiği gibi? Baranozgur Takip Et Xper 5 Yaş: 47 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Susarak unutmayı , Yaşayarak alışmayı , Güvenerek aldanmayı , Severek kaybetmeyi öğrenmiş bir insan için " YALNIZLIK " DERT değil.. Sadece Zevktir.. Kimseye beni sevsin diye soytarılık yapmam... ya sever bildiği gibi, ya gider geldiği gibi? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et
KırgınKalem_ Takip Et Yoda Yaş: 45 , eic 67% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Aynı ben abi zorlan yalnızlıgı sevdim ben ☺️ 1 0 Yorumla
heysenbakbi Takip Et Bilge Yaş: 38 , eic 61% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 667 cevap paylaştı. Tam benlik bir söz 1 2 Yorumla Baranozgur +1 yıl hangisi Yorumla Baranozgur +1 yıl tm olarak Yorumla
K_li1983 Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 49% +1 yıl Geçmiş olsun... 0 3 Yorumla Baranozgur +1 yıl Hayırdır hasta deyilim niye geçmiş olsun dediniz Yorumla K_li1983 +1 yıl Hasta olanaHastalığı atlatana Veya bir belayı atlatana Geçmiş olsun denir.Paylaşımında birşeyleri atlattığını anladım 😐 Yorumla Baranozgur +1 yıl O zaman eyvallah teşekkür ederim bu söze ihtiyacım vardı sağol Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Aynı ben abi zorlan yalnızlıgı sevdim ben ☺️
Tam benlik bir söz
hangisi
tm olarak
Geçmiş olsun...
Hayırdır hasta deyilim niye geçmiş olsun dediniz
Hasta olana
Hastalığı atlatana
Veya bir belayı atlatana