Kendinden yasca buyuk ve evli birine asik olmak?

Arkadaslar bir cogunuz beni su an kiniyor olabilir. Bende bundan 7-8 ay once kendinden yasca buyuk olan biriyle sevgili olan arkadasima kizim nasil bakiyorsun boyle adama demistim. simdi daha kotu diyebilecegim durum benim basima geldi. benden 17 yas buyuk olmasi degil mevzu. evli ve cocuklu olmasi. ben 24 yasindayim o ise 41. her zaman konu ne olur ise olsun bir baskasini mutsuz edip onun mutsuzlugu uzerine mutluluk kurulamayacagina inandim. bir kadin ve feminist olarak bunu yapmak kabul edecegim bir sey olamaz. ama insan kime ve ne zaman asik olacagini tabi ki secemiyor. fakat nasil davranip davranmiyacagimiz bizim elimizde. bazi arkadaslar para-luks falan icin oldugunu da dusunebilir fakat degil. ayni sirketteyiz ben muhendis olarak oraya gireli 4 ay oldu o ise tornada. fakat bunlarin hic bir degeri ve farki yok gozumde. sadece olamaz bunu biliyorum. aci cekiyorum diyemem ama sanki yuregim eziliyor gogus kafesimin altinda. bu durumdan ve histen nasil kurtulurum bilmiyorum. lutfen bir akil fikir verin cunku su an ben pek fazla dusunemiyorum..
Kendinden yasca buyuk ve evli birine asik olmak?