Vucidun her yeri tuy siyah kucuk sayilir bazi yerlerde cok ama. Agda yapsa batiyor. Her yere de yapamaz. Sirt gobek felan... lazer yaptirabilir ama ne kadar sonuc alir bilmiyor. Siz evlenir misiniz boyle biriyle iyi biriyse. Bu arada baska sikintisi yok yani
Cevabın nedir?
Gizli Üye(30-35)+1 yılTen rengim beyaz, tüylerim siyah. Vücudumda tüylü bölgeleri söyleyeyim sana: göğüs ucum, boynumda 3-4 tane, göbeğim, bikini bölgem, kuyruk sokumum, kollarım, bacaklarım kısacası her yerim. Hormonlarımda bozukluk var büyük ihtimalle ama kilo alırım diye korktuğumdan tedaviye başlamadım bile. Yediklerimle hormonlarımı dengede tutmaya çalışıyorum ve komple vücut ağdaya gidiyorum zamanla incelip seyreldiklerini de gözlemledim. Sen kendinle barışık ol, kendini sev. Şahsen ben evlenirken diyeceğim durum böyle böyle temizim ama tüy problemim var diye. Bunu sorun edecek biriyse hayatımda olmasına gerek yok zaten. Yeterince olgunluğa erişememiş bir insanla evlenmeyeceğim için sevinmiş olurum :) Böyle düşün
12 Yorumla
Soran+1 yılBana sorun degil kendimle barisigim. Ama erkekler sorun ediyor bir yerde haklilar ama bakalim :)
Cevap sahibi+1 yılÖyle de biz de reklamlarda gördüğümüz kaymak gibi beyleri heves edip döşü kıllı bir beyefendiyle evleniyoruz genelde. Buna rağmen biz de sorun etmiyoruz. Aşk varsa hallolmayacak şey yok, aşk evliliği yap
En İyi Cevaplar
biraz mantıklı düşünürsen kimse istemez ama evli olan tanıdıklarım var. mesele evlilik değil. evlenir evlenmesine ama senden ne kadar haz alır ne kadar memnun olur, neleri içine atar bilinmez. yani sen en iyisi lazerden ne kadar sonuç alabileceğini düşünmeden lazere başla artık. Önce bir hastaneye git, kadın doğum uzmanı ve dermatoloğa. bunlar bir baksın neden oluyor böyle. varsa ilaç verirler. Hem onları kullan hem de bir yandan lazere git. Benim de hormon bozukluğum vardı, hem tedavi oldum hem lazere gittim hatta lazer aleti aldım bir sene önce. rahat rahat göz çevren hariç her yerini lazer yapabilirsin. sırtına da göbeğine de varsa yüzüne de..
10 Yorumla
Sen insanlara Aldırma seni seven olduğun gibi sevmeyecekse neden evleneceksin sende insansın bu senin elinde olan bir sorun değil Elizabeth Taylor da tüylü bir kadın ama bana sorarsan çok güzel bir kadındı
Bak kılları yok eden spreyler var artık Epila ya da Avanos al ikisi de güzel araştır kullan bunları zamanla hiç bir sorunun kalmaz yok olur onlar
birde testere dişli aslan pençesi bir tutam çay yap her gün iki bardak iç şekersiz bal falanda karıştırma sade şekilde iç umarım iyi olursun23 Yorumla
Soran+1 yılBen sorun yapmiyorum bunu bana zarari yok. Evlenirsem evlencegim kisiye soylesem mi onda kararsiz kaldim. Tamam lazer yaptiririm ama sonucta yapay olacak ve fayda vermezse sorun olur belki sonra diye yoksa bir sey degil
Soran+1 yılPeki saol cok
aslında o kılları görüp öyle konuşmak lazım. bir kız vardı hep derdi erkek gibi kıllıyım erkek gibi kıllıyım diye. birgün ilişkiye girdik. çok hafif zor farkedilen kılları vardı. bunlar ne kadar uzuyor diye sordum. daha ne kadar uzayacak uzun işte dedi. he tamam dedim. yani sen gözünde büyütüyor olabilirsin.
14 Yorumla
Soran+1 yılYok ya benimkiler farkli biraz. Erkek gibi degil ama kiza nazaran cok
Soran+1 yılErkek gozuyle de oyle. Cok var.
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
11
Cevap
62Cevap
Canm bak benimde durumum senin ki gibi gerckten de bir kız bu durumu eşi icin sorun edebiliyor
Lazer demis cogu ama şöyle bisi var sen hemen sonuc alsan dahi evlenip hamile kaldığında bütün hormonların yeniden çalışıp o kıllar tekrar çıkmaya başlar yani buna çözüm lazer dersen bu sadece hamilelige kadr olur üzgünüm
Mesela ben hep temizlemekten yanayım senden farkim olarak sırtımda yok onun dışında vucudumu komple agdayla alıyorum üşenmeden11 Yorumla
Soran+1 yılHamilelikten sonra yine gerekebilir evet ama mecbur yani
Lazer ince tüyleri görmez babanın sakalı gibi olur öyle gezersin sonra. Bilmeyenlere aldırma sen. İğneli epilasyon yaptır ince tüyler için tek çare bu. Ayrıca sırtında nasıl var merak ettim hormonal sorun olmasın?
110 Yorumla
Soran+1 yılSirtta govdede kucuk acik siyah tarzda ama belli oluyor siyah oldugundan saglik sorunum yok
Soran+1 yılIgneliyi komple sirta nasil yaptircam
Soran+1 yılCogalttiktan sonra tekrar geri inceltir ama?
- +1 yıl
Hayır. Araştır internette insanlar yüzlerindeki ince tüyler için gidip ne hale gelmişler hatta üst bacakta bile aynı şeyi yaşayan var. Benim gittiğim yerde bu tiplere lazerzede diyorlar :D Zaten hemen çoğaltmaz ilk birkaç seans azalır sen bitti sanırken bir bakmışsın erkeklerden beter hale gelmişsin
Soran+1 yılAma sonucta kalinlasmis tuy bu. Lazeri tekrar tuttugunda yime yakar? Tamam ilk cogaltabilir ama sonrasinda devam ettikce azaltmaya baslar ayva tuyune cevirir birakir?
Soran+1 yılBitene kadar. En az iki sene kesin giderim. Duruma gore 10 sene iste
Soran+1 yılAma saol yorumun icin dusunurum ayva tarzi tuylerim icin
Gizli Üye(30-35)+1 yılAynı sorun bendede var. Sırtımda yok ama belimde göbeğimde hatta popomda dahi var ve ben çok rahatsızım bu konudan. Önve doktora gitmeyi düşünüyorum hormonlarım için sende git eğer ilaçla etkisini görmezsen lazer epilasyona git. Kendinden utanma sonuçta sen istemededin bunu ayrıca o lazerde çalışanlar neler neler görmüşlerdir
10 YorumlaBana göre vücut güzellik gibi geçici şeylerin önemi bir yete kadardır daha önemlisi sadakat sevgi aşk tır
14 Yorumla
Soran+1 yılGamam oyle de sevismek istiuceksin sorun olmaz mi sana
Soran+1 yılTuyleri agzina gelicek ama. Yine de sorun degil mi? Lazer yaptiricam zaten
+1 yılevlenirim tabi tüy yüzünden güzel ve iyi bir kaçırılmaya gelmez
17 Yorumla- +1 yıl
bir kız kaçırılmaya gelmez
Soran+1 yılBencede ama sevisirken sorun olmaz mi sana
- +1 yıl
utandım :) , sorun olmaz, sevdikten sonra o tüyleri görmem bile
Soran+1 yılAgzina gelicek ama
- +1 yıl
ahaha , ya sen kimden yanasın, recep ivedik değilsindir herhalde ufacık tüyün nesi ağzıma gelecek tüysüz kız mı var sanıyon evde saatlerce tüy yolup dışarı çıkıyorlarlar diye tüysüz mü sandın onları her yerlerinde olmasa da illaki bir yerlerinde var , hem lazer daha tehlikeli cildi bozuyor , ufak rütuşlarla olan doğal güzellik bence en iyisi
Soran+1 yılLazer bana sart iste. Kizlar evet mini etek giymeden once temizler cikarlar disari. Ama benim sade bacaklarda degil sorunum orda benim. Govde sirt felan yani. Almiyorum da daha cok cikmasinlar diye. Ancak lazer. Ben simdi lazer yaptirsam tuyler yok olsa evlendikten sonra yine tekrarlar belki. Ondan korkuyorum
- +1 yıl
onu evlendikten sonra düşünürsün , hem eşin bunu dert etmez zaten
+1 yılNe kadar sonuç alır Derken Seanslar uzar en fazla ama elınde sonunda bıtmıyormu bu tüğler
15 Yorumla
Soran+1 yılYani kol bacak tamam da govde ve sirt ne biliyim. Siyah kucuk tuyler ama bariz belli.
- +1 yıl
tamam işte onun içinde Epilasyona git Kucuk tugler cihazın görmemesı nedeniyle seans suresı uzayabılıyor ama sonunda yok oluyor dıye bılıyorum. Bir erkek olarak bende normale göre daha tuglu bırıyım ama ben bıle kendımde ıstemıyorum ve eşimde olmasını hayatta ıstemem
Soran+1 yılSimdi lazere gitsem. Tuysuz olsam. Bu yapay olacak. Ve evlenince yine cikarsa esime sorun olabilir. Basindan soyliyim di mi bunu ona.
- +1 yıl
Lazerli tedavi Kılları tekrar çıkarmaz. Kaliteli bir Epilasyon merkezine gitt kullandıgı teknolojıde kaliteli olsun Bır daha çıkmaz. Yahu kılın yapayı doğalımı olur kıl kıl dır Hoş bir görünüm değil
Soran+1 yılPeki saol
Evlenirim niye evlenmiym kılları için mi sevicem sanki yeterki bana güven ve sevgi versin gerisi birlikte aşılır
16 Yorumla
Soran+1 yılSevisirken sorun olmaz mi
Soran+1 yılIste epilasyon belki kucuk tuylerinde ise yaramaz. Yani gobekte felan siyah tuyler var. Kucuk biraz kil degil ama bayagi belli. Bel ayni sirt ayni
Soran+1 yılBen yaptiricam. Yarar ama yine sormak da fayda var. Saol
+1 yılben açıkçası istemezdim çünkü yemeğe kendi kipriğim düşse yemeği bırakıyorum ben. muhtemelen göğüs başında filan da vardır onlardan hele ki sırt da önemli yer yani yalamak için vs istemezdim
20 Yorumla
+1 yılLazer %100 sonuc vermektedir. Gereken miktarda seasnlarinizi alin ve bu dertbettiginiz seyden kurtulun. Eseskisi gibi pahali bir operasyonda degil. Cok faydasiningoreceksiniz
13 Yorumla- +1 yıl
Guzelliginiz daha bir ortaya cikacak.
Ps killi vajina yalamaya bayilirm
Soran+1 yılTemizim. Sade tuyluyum ama
- +1 yıl
tamam iste tuylerden kurtulmak istiyorsaniz lazer yaptirin
+1 yılTüyler o kadar göze batan bir şey olmaz benim için.
12 Yorumla
- +1 yıl
Hayır,
Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. evlenirim. seveyim yeter. kıl dediğinin bir caresi bulunur.
20 YorumlaSıkıntı karakter ve dürüstlükte eğer onlarda sıkıntı yoksa sorun olmaz
18 Yorumla
Soran+1 yılOnlarda sorun yok ama sevisirken rahatsiz olmaz misin
Soran+1 yılLazerle tam tuysuz olurum belki :)
Soran+1 yılNeden gerek var bence. Maliyetli olacak ama tuysuzluhe deger
Soran+1 yılAhah sevdim son yorumu :) ben erkekte sorun etmem sade kendimde
- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılSen yinede tüylerden kurtulmaya bak herkeklerde yeterincr tuy var zaten
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBaşka sıkıntısı yoksa ben evlenir sonra zaten gerekirse adayı ben yaparım :D
14 Yorumla
Soran+1 yılButun vucut ama
Cevap sahibi+1 yılBenimde butun vucud tuylu onun kaç katı normal birşey bu temizledikten sonra sonucta madende altın olduktan sonra dagın üstündeki taşları kırmak kolay iş
Soran+1 yılBen erkekte sorun etmiyorum
Cevap sahibi+1 yılBende sorun etmem ama çoksa pürüzsüz olmasını tercih ederim ve ne gerekiyorsa yaparım yani kuaföre götürmesi falan zewkler için bence katlanılır
Lazer tavsiye ederim sanirim sirtada yapiyorlardir.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıldeğişeni boyası yoksa evlenirim. :D takılmayın kardeşim böyle şeylere elbet biri çıkar karşınıza sizi olduğunuz gibi kabul eden.
20 Yorumla
+1 yılGerek yok ben almiyim saol ondan dolayı bir önceki kız arkadaşımdan ayrıldım iğrenç oluyor
10 YorumlaASLAAAA işim olmaz. şu an GEL 24 saat yapalım üstüne de para vericem dese gitmem.
Ne Tüyü ne kılı abi yaa.10 Yorumlafakir adama onu da vermezler
21 Yorumla
Soran+1 yılFakir zengin ayirt etmem adammi dihe bakarim
+1 yılbende tüy kıl takıntısı var büyük ihtimalle evlenmezdim
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılönce yakarak tüm tüylerini yok ederim sonra düşünürüm :)
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Önemli olan tüyü değil karakteri
24 Yorumla
Soran+1 yılAma yatakda sana baticak
Soran+1 yılErkeklerde sorun etmiyorum ben istedigi kadar batsin ama kizda kotu iste
+1 yılGüzelmisin onu söyle..
11 Yorumla
Soran+1 yılEvet
tam benlik kıllı severim ben😍
11 Yorumla
Soran+1 yılNasil seversin yani? Kimse sevmez
Ben az once bir yere yazdim yorum olarak. Ozellikle vajinasi killi kadinlardan inanilmaz haz aliyorim cok kyif veriyor
00 Yorumlatraş ederse neden olmasın
13 Yorumla
Soran+1 yılKol bacak tamam da sirti govdeyi tras ederse batar daha kotu. Lazer yaptirir ama belki sonuc alamaz
Soran+1 yılYuzune de lazer yaptirmis mesela ya cikarsa yine ki yuzde cikiyormus yavas yavas. 10 sene yuzu icin lazere gidicek belki
+1 yılFarketmez bakımlı olsun oral yaparken ağzıma gelmesinde
02 Yorumla
Soran+1 yılBatar ama agzina tuy olmasa da
- +1 yıl
Batmaz iyi aldıktan içine koklerken rahatsız etmez nasıl ki deliginin yani
Başkasını Bilmem ben kişiliğine ve sevmeme bakarım
12 Yorumla
Soran+1 yılPeki sebiyorsun ama sevisince sorun olmaz mi sana
+1 yılBen erkek olsam evlenmem 😕
10 YorumlaSevdikten sonra herseyine katlanirim ytrki sevsin
27 Yorumla
Soran+1 yılSevmede sorun yok. Cok iyi biri hatta. Sade vucut tuylu
Soran+1 yılmesaj atmiyorum kimseye kusura bakma
tüylü bir kız ne kadar güzel olabilir merak ettim
40 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvlenirim tabi, sağlığı yerinde olsun
12 Yorumla
Soran+1 yılSevisirken sorun olmaz mi sana
Cevap sahibi+1 yılOlmaz ne olucak sanki
+1 yılTatlım severim kim. o kız
12 Yorumla
Soran+1 yılTam da benim
- +1 yıl
Tatlım söylemek istediklerim var sa
Birak evlenmeyi, sevismem bile
10 YorumlaHer yere yapabilir o ne saçmalık.
10 Yorumla
+1 yıltüylerden kurtulamıyo mu manevi değerleri mi var
10 YorumlaTüylü kiz güzel olmaz
10 Yorumla
+1 yılErkeklerde tuylu
11 Yorumla
Soran+1 yılBen erkeklerde sorun etmiyorum ki kizlarda sorun ediyorum ama
Cinsel Yaşam konusunda 420 cevap paylaştı. Evlenirim kıla tüye takılmam
30 Yorumla
+1 yılKıllı kızlar dayımdır Asdf
20 Yorumlaonlar halledilir yani
10 YorumlaTuy denen sey gider yeterki kız iyi olsun
10 Yorumlatamam tuylusun evlenılır
00 Yorumla
+1 yılgörmeden bişey diyemem
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 17b cevap paylaştı. Evlenirim
26 Yorumla
Soran+1 yılSana baticak ama o tuyler
Soran+1 yılSen gogus yalamayi sevensin :) mesela gogusunu yalarken gogsunun kenarindaki 5 yane tuy batacak
Soran+1 yılIyiymis ya :)
evet neden olmasın
18 Yorumla
Soran+1 yılAgzina gelicek
Soran+1 yılNekadar da yapsa cikma asmasinda batar
Soran+1 yılPeki saol yorumlar icin
+1 yılSarı tüy olsa neyse de siyah diyorsun
10 YorumlaKadında tüy saçlı yemek gibidir
10 YorumlaBu nedir a. k?
10 YorumlaBilmem şu anki ön yargm hayr dio
10 Yorumla