Zuhal Topal'ın programına katılan kız Huriye?

Kız resmen ünlü olmak için çıkmış oraya M, al. Birde masum ayaklarına yatıyor ya. O dövme ne peki? Hiçte saf bir kıza benzemiyor, oraya reklam için çıktığı çok belli. D, eli gibi hastalıklı gibi bir şey kız. Marazlı gibi beyninde bir sorun var sanki hareketleri bir tuhaf, utangaç naif gibi numara yapıyor güya gözüne bile bakamıyormuş, ayy kıyamam dememizi bekliyor herhalde. Annesi de eküri gibi geliyor yanında pez, eve, nkliğini yapıyor. Kızını resmen ünlü etmek için getirmiş. Birkan'ı sevdiğinden falan değil, onu alet edip geldiler. Kız daha küçücük çocuk be, evlilik çoluk çocuk oyuncağı değil, zor bir şey, sen madem hassas, narinsen senden eş olmaz ki zaten, ne diye geldin evliliği beceremez bu kızz. Ay Allahım birde ben safım, ben narin naif kızım ayaklarına yatmıyor mu uyuz oldum. Ayrıca Zuhal Topal'ı da çok seviyorum ya çok güçlü bir kadın, duruşunda bile bir olgunluk var tiye alıyor bunları. Kızla annesinin niyetleri çok belli. Senin daha kullanacak beynin bile yok, ilkokulu zar zor bitirmişsin, ilkokul mezunu olarak kalmışsın sadece, lise 1'de terk etmişsin okulu, en azından lise mezunu bile değilsin, iş yok güç yok seni zaten hiç kimse işe almaz artık kasiyerleri bile Üniversite mezunu mu değil mi diye seçiyorlar, senin kendine ait bir hayatın yok ki, evleneceksin çöpçünün biriyle koyun gibi hamile kalıp çocuk doğuracaksın senin hayatın böyle olmak zorunda, birde talipleri gelince reddediyor ya Allahım sana geliyorum, kızım sen kimsin ki o adamları beğenmiyorsun ne bekliyordun zengin, yakışıklı, Üni mezunu birini, İşadamı falan mı bekliyordun bir si, k, t, ir git. Yok öyle kolay yoldan armut piş ağzıma düş. Buna gelen erkeklerin aklından şüphe ederim. Bizimde hiç sevgilimiz olmadı, çıktığımız olmadı ama böyle reklam yapmıyoruz, hem ne yani her çıkan sevgili olan kız namussuz mu oluyor, namusunu mu yitiriyor? Allah Allah ya.
Zuhal Topal'ın programına katılan kız Huriye?