Tartışınca ilk arayan ben oluyorum. Aramasam belki hic aramayacak

merhaba. Benim 8 aylık bir ilişkim var. Ciddi düşünerek başladık. Evliliğin ıvır zıvır islerinden korksa da benle evlenmek istedigini soyleyen, genelde üzerime titreyen bir sevgilim var. Fakat sorunumuz en ufak bir tartısmanın bile ayrılıga gitmesi. Daha cok onun beni kızdırdıgı benim de soylendigim durumlar oluyor. Israrla sessiz kalıp yanıt vermeyip surekli kendini haklı goruyor. Nihayetinde sinirim artıyor, sesler yukseliyor. Ve olmadık anda “bitti”deyiveriyor. İki kez oldu bu. İlkinde ben tartımsa sonrası iki gun onu aradım, sallamadı.3 gun o aradı bu kez ben kızgındm. 4. gun barıstık zannedip aradıgımda, “senin istedigin bu degl mi, bitti” dedi. Teli kapattım. 1 saniye sonra aradı barıstık. 2. Kez onun iyiligini dusunup konusurken ona karısıyormsm diye kızıp bagırmaya basladı, yine “bitti” dedi. İki gun sonra ben aradım, en azından konusarak ayrılalım dedim ve barısıldı.

erkeklern yogunlkta oldugu bir fabrikada calısmasına ragmen, evli -bekar hep bayan isimlerinden bahseder oldu. Sakayla karısık rahatsz oldugumu belirtsem de birsey yok cvbı verdi. En son Cuma aradım ve tum gun ulasamadım, aksam sitem ettim, ve “seni aramama ozgurlugm yok mu” sorma seklin kotu vs. dedi tartstık.Halbuki onun oldugu sehre is basvurusu yapms ve sevincmi paylasmak icin aramstm ve oraya gitmemi cok istiyordu.

Dun ise bulundgm sehre kendi ailesnn yanına geliyordu. Otobs terminaline varınca konusacaktık. Sıkılmasın diye aradm. Yanında bir kız oldugunu soyledi. Fabrikadanms. Serviste karsılasmıslar. Oturmuslar birseyler atıstırıyorlarms. Tanıyor musun kızı dedim. Sadece simaen biliyomrs.Daha yeni rahtsızlıgımı belirtmistim, delirdim. Kızıp soylendm. Sustu, ne var bunda haklıyım diyordu. Ben soylenrkn “eh yetti artık” dedi kapattı. Bir gun gecti aramadı. Normalde üzerime titrer, hassastır, ama tartısmada hep kendini haklı gorup, silip atmaya meyilli. 5 gun sonrasına tatil planı bile yapmstk ve heyecanla bekliyordu dune kadar. Ama isin ilginci bayram tatili boyunca arkadasları ile gorusecegini ve bana zaman ayıracamayagını soylemsti bir de. Normalde gercekten cok guvenilir ve sevgi dolu tavırları olan adam son 2 haftadr tuhaf. Sizce durum ne? Tavrım ne olmalı? (Yaslar 29- 33 vve daha once uzun sureli ilskisi olmamıs cunku insanları begenmiyormus)

Güncellemeler
+1 yıl
Başka yorumu olan?
Güncellemeler
+1 yıl
Şimdi de kendisiyle konusan bir arkadasımdan "benim acımdan bir sorun yok, bir iki güne arayacagım" dedigini ogreniyorum. Ailesiyle kalıyor, baska isler karıstırmıyorsa, kızgın degilse neden aramaz bir insan hayret birsey!
Tartışınca ilk arayan ben oluyorum. Aramasam belki hic aramayacak