Sevgilim çalışmamı istemiyor! Yardım !

Sevgilim çalışmama karşı

2,5 yıldır beraberiz , Ailelerimizde biliyor . Ve ikimizde aynı Üniversite'yi okuyoruz Ticaret va Satış bölümünde aynı sınıftayız.

Ama erkeklerin olduğu yerlerde çalışmama izin vermiyor... Şu an 2 ay bize tatil, kendisi Türkiyede memleketine gitti, bende fransada kaldım ve sadece kız olan yerlere iş başvurdum ama bulamadım ... Kendisinin maddi durumu iyi ama benim ve ailemizin o kadar iyi değil... ve benim çalışmamı anlayışla karşılamıyor, eğer benden habersiz çalışırsan çok kötü olur şimdiden söyliyim, istemiyorum , türlü türlü insanlar var diyor, sana kalmış ister sözümü dinle , ister dinleme diyor ve konuşmuyoruz... beni çok kıskanıyor , bende kıskanıyorum ama yinede anlayışlıyım ve güveniyorum... Ben herşey güzellikle olsun istiyorum ama o beni hiç anlamıyor hep kavga ediyoruz ... mesajla ne kadar kendimi ifade etsem boşuna oluyor, yine dediğini diyor... Gelmesini bekliyorum yüzyüze konuşmak içinmi , geldiğinde biliyorum ben ona patlıcam , içimde herşeyi tutmaktan sıkıldım , kendisine seviyorum herşeye rağmen :/

Ne yapabilirim ?
Sevgilim çalışmamı istemiyor! Yardım !