Kız arkadaşımı çok özlüyorum?

Arkadaşlar daha önce herkesin olduğu gibi bir kız arkadaşım vardı 17 yaşındayken falan çok sevmiştim falan filan sonra ayrıldık 20 yaşındayım şu an bir kız arkadaşım var yaklaşık olarak 6-7 aydır çıkıyoruz fakat ilk başlarda iyi hoş kız ama sevgili olmayız demiştim kendi kendime hemde kapalı bir kız kendim kapalı kızlardan pek hoşlanmıyorum hatta ben ünide evde tek yaşıyorum arkadaşken gelmişti o zaman sevgili olmuştuk bunla tanıştığımda erkek arkadaşı vardı biz bestfriend olmuştuk bana kız falan ayarlamaya çalışmıştı daha sonra işler değişti bana üniversitedeki evime geldiğinde dayanamayıp sevgili olmuştum şimdi ise aradan 6-7 ay zaman geçti sürekli özlüyorum sanki bazende soğuyorum ama şu an nedense çok özlüyorum telefonla konuşurken kapatasım gelmiyor bu neyden kaynaklanıyor birde arada birşey var beni tutuyor sanki mesela ara sıra eski sevgilimi hatırlar gibi oluyorum ama onuda özlemiyorum birde biz ilk ilişkimizde vajinası böyle patlak gibiydi garipti daha sonra yaptığımızda kan gelmemişti tuvalette işerken beni çağırdı böyle peçete de 1 damla kan vardı daha önceki erkek arkadşıyla bir kez arkadan yapmış belkide güven probleminden dolayı tam bağlanamıyorum belkide bu olaydan dolayı bilmiyorum sizin görüşleriniz nelerdir
Kız arkadaşımı çok özlüyorum?