soru başlıkta gayet açık :) geçmişinde cok çapkın olan, ortam görmüş bir erkeğin size sadık olup baglanması hosunuza gidermi? buna ek olarak böyle bir erkeğe sahıp olmak istermiydiniz diyim?
Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Sonuşta her insan belli miktarda ortamlar görmüş her erkeğin çapkınlığı olmuştur. Önemli olan bana olan tavrıdır ama 7 sinde neyse 70 inde deöyle olur diyerekten sanırım istemezdim :D
01 Yorumla
Soran+1 yılHahahaha güzel basladın kötü bitirdin
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılGecmisi gecmiste birakip birakmadigina bagli. dedigin gibi acilmayacaksa ve daha dzgun bir insan olucaksa..
111 Yorumla
Soran+1 yılkesınlıkle. yanı gecmısın yorucu hayatından gercekten sıkılıp yorulmus sakınce konusabılcegı herseyı paylasabılcegı bırını arıyosa mesela..
Cevap sahibi+1 yılElbette. insan beser elbet sasar. ama dedigim gbi kriterlerine uymasi esas olan.
Soran+1 yılaynen sonucta cıddıyse bı ınsan ve bu hayatan baska bı hayata yenı bı sayfa acmak ıstıyosa ve kendıne göre uygun herseyı yasayabılcegı bırını blursa neden aldatsın
Cevap sahibi+1 yılHaklisiniz. fakat bu gecmisini temiz isteyen insanlari da yargilamayi gerektirmiyor. tercih meselesi
Soran+1 yılbenımkı yargılama degıl, ben olacakları söyluyorum. birazcık cevren genısse veya olaylara hakımsen anlarsın zaten nezaman böyle ısteyen bır ınsan olsa tak tam tersı cıkıyor karsısına sonuc husran, saygı duyacaksın. gecmıs gerıde kalmıstır
Cevap sahibi+1 yılDediginizi anliyorum ama kendini tek bir insana saklayan ksilerde mevcut. sonucta herkesin bir gecmisi yok. herneyse. capkin bir erkegi asktan kör etmek ve yola getirmek cok hos fakat utopik bir taraftanda
Soran+1 yılneden utopik olsunki.
Cevap sahibi+1 yılYani ben rastlamadim diyeyim kendi adima. vardur elbet
Soran+1 yılbence bunları yazması bile bir kanıt böyle bir erkegin :) dedgim gibi ben eskıden arkadaslarımla sahılde ıddaya gırerdım kım daha cok kız tavlıcak dıye yarısırdık sımdı böyle brinin yazdıklarına bakarmısın :)
Cevap sahibi+1 yılEvet kanit. demekki sansli biriymis her kimse bnu basaran
Soran+1 yılşu an için öyle biri yok :)
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar Ne Diyor
25
sevgilim böyleymiş eskiden. kızlarla arasinda cinsel olarak bir sey yasanmamis ama capkinmis. simdi birlikteyiz uzun suredir ve gozu benden baskasini gormez benim de hosuma gidiyor
07 Yorumla
Soran+1 yılbak nekadar guzel demekkı olunca oluomus. bana ınanmıyolar :)
Soran+1 yılbak ben yazları sahilde arkadaslarımla kım daha fazla kız tavlıcak dye iddaya giren biriyim ama Şu an yazdıklarıma bak sence bunu yazmak bile bişeylerın ıspatı degilmi
Soran+1 yılImmm açıkcası hayır yok ama olabilir :)
Soran+1 yılkesinlikle cok haklısın ve aynı dusuncelere sahıbız senınle :)
Hiç güvenemeyecegin biriyle ne kadar mutlu oluna bilir ki
07 Yorumla
Soran+1 yılMeden hiç güvenemeyesin
Soran+1 yılneden unutamayayım kı tamam eglencelı ve renklı bı hayatım vardı ama bir okadarda yorucu ben zaten kendım cıkmak ıstıyoum bu hayattan yanı sevgılımın zoruyla degıl :)
Soran+1 yılKesinlikle doydum inan bana :) can yakma konusunda kendime güveniyorum zamanında yaktım ama busefer olmicak :)
Soran+1 yılAynen bakalım bende öylr diyorum özel bir çabam yok bulmak için bakalım kimi cıkarıcak Karsıma zaman:)
+1 yılGerçek olabileceğine inanma ihtimalim olsa hoşuma gider ama böyle bir ihtimal yokm
01 Yorumla
Soran+1 yılNeden olmasın ki ben varım
Aşk İlişkileri konusunda 703 cevap paylaştı. Güzel olur şimdi yalan yok ama hadi yine yaparsa diyede düşünülür
01 Yorumla
Soran+1 yılAma ya kendine güveniyosa
+1 yılonu sadık yapan kizin marifeti bence😂keske yapabiksek
01 Yorumla
Soran+1 yılAhaha demi bencede güzel bakış acısı :)
+1 yılO istediği kadar sadık olsun ben güvenmem hoşumada gitmez
017 Yorumla
Soran+1 yılböyle dar kafalar umarım sonsuza dek karsıma cıkmaz..
- +1 yıl
Umarım senin gibi genişlerde sonsuza dek karşıma çıkmaz
Soran+1 yılinsallah sadık bildigin guvendıgın adamlar senı aldatırda bu yorumun aklına gelır :)
- +1 yıl
Sen kimsinki bana beddua ediyorsun. İtin duası kabul olsaydı gökten kemik yağardı. Senin gibiler gider yemediği bok kalmaz. Sonra gelip temiz kıza aşık olmak için çabalarlar. Ben temizsem karşımda da temiz birisini isterim. Düşüncelere saygın yoksa soru sormayacaksın!!!
Soran+1 yılahaha nooldu birden agresifleştin? korkunc gercekler bunlar canım benım. gelecektekı kocan kımbılır kımle yatıp kalkıyo Şu an . ben gerçekcı bırıyım. sen sımdı dersın kımbılır senın karın napıyo falan filan :) gülüyorum sana sadece, cunku ben ınsanları gecmısınden dolayı yargılamam helekı sevdıysem asla..
- +1 yıl
Gelecekteki kocam belli. Kimseylede yatıp kalkmıyor hergünde beraberiz beraber büyüdük. Sende o geniş düşüncelerini al ve s*ktir git. Sen aciz bir insansın. Bir erkek güvendiği gerçekten sevdiği bir kızla birşey yaşamışsa ve ondan ayrılmışsa anlaşamayıp sonra gelip beni sevmişse benim yanında her zaman yeri var ama senin gibi kimle ne bok yediği belli olmayan bir insanın yeri olamaz. Senin karınında nasıl olacağı belli oldu. Pavyonlardan toplarsın artık. Ve acizsin dedim çünkü sen sevdiğin güvendiğin güvenini boşa çıkartsın dedin. Geçmişi kötü olan birine denk gel demedin. Konuyla alakasız ve saçmaydı. O küçük beynini daha fazla yorma.
Soran+1 yıl:) ayakta uyuyosundur umarım :)))))) ama dedigim gibi bir durum olunca ben aklına geleyim. ismimin bas harfi e, mr. e demişti dersin :) ben insan sarrafıyım kızım. senın gibi kezoların basına gelır hep böyle durumlar :) ayakta uyusun haberın olmaz, 30 yasında evlıyken mutlu mesut kocamın dızının dıbındeyım dıye sevınırken kocan bayi toplantısı ayagında fan fin fon dadır daha ruhun duymaz :)
- +1 yıl
Hayatta erdem sahibi ve karakterli insanlar vardır. Ve senin bu düşüncelerin hâlâ varken sen soruda bahsettiğin sadık insan olamazsın. Senin gibi abazaları çok iyi bildiğim içinde asla güvenmem dedim. Bu benim fikrim saygı duymuyorsan henüz olgun ve mantıklı bir insan olamamışsın demektir. Senin gibi insanlar istediği cevabı alamayınca beddua ederler. Buna aciz insan denir. Soruda hoşunuza gider mi demişsin iki cevap var evet gider hayır gitmez. Gitmez kelimesini kaldırmıyorsan sorunun detay kısmında hayır hoşuma gitmez demeyin diyebilirsin. Sen hayatta hiçbir zaman mutlu olamayacaksın. İnsan sarrafıyım diyip kendini daha çözememiş çok insana rastladım. İstediğin kadar çeneni yor. Senin gibi üç kuruşluk insanların sözlerini takmam. Hayatta hiçbir zaman mutlu olamayacaksın derken bunu seni kızdırmak veya üzmek için değil bunu ciddi anlamda söyledim. Ergenliğini temsil eden "kezo" kelimesini de kullandığına göre daha fazla yoruma gerek yok. Herkesin kalitesi belli
Soran+1 yıliyide arkadasım senın hayatta hıcbı zaman mutlu olamıcaksın lafını takacak birine mi benzıyorum ben? :) ben senın gibileri cok gördüm inan bana cevrem genıstır hepsının sonu husran oldu ya bak benı bul 10yıl sonra yaz tamammı ben biliyorum olacakları :)
ha bu arada bana abaza demıssın, abazalık terimini bir yap bakalım ben ne abazalık yaptım? sordugum soruya gelecek olursak ben hayır demene sıkıntı yapmadım sadece artık aşın şu daracık kafalarınızı genısletın bıraz. yemın ediyorum suudi arabistandakı kızlar sizden daha genıs görusludur. oradaki bir toprak ağası seni haremine bile katmaz bu kafayla bil istedim :) cariye bile olamazsın.. :)- +1 yıl
Cariye olacak kadar düşük değilim zaten. Sen benim cevabıma saygı duymuyorsan sözlerine de saygı duymam. Ne abazalık yaptım diyorsun zaten soruda ben abazayım demişsin. O sözüde takip takma diye söylemedim umrumda bile değil. 10 yıl sonrada sana oturup tabiki yazacak değilim. Yaptığım yorumla dar görüşlü ilan edebilirsin. Ama benim görüşüm normal seninki çok geniş. Acizliğini kabullenmen gerek. Bir şeyi söylerken iki kere düşün. Senin karşına seni seven çıkmayacak ben buna eminim. Oturup insan sarrafıyım senin gibileri iyi bilirim demekle olmaz. Yanlış düşünüyorsun. Ben güveneceğim insanı biliyorum. Ben gözüne bakınca anlıyorum. Bana yalan söylendiğinde nasıl hareketlerde bulunulduğunu anlıyorum. O yüzden içim rahat. Mutluyumda. Seni seven birisi çıkmayacak dedim yukarda ama umarım çıkar. İnsanın seveceği birisinin olmasından çok kendisini seven birisinin olması muhteşem bir şey. Şu yaptığın acizliğide otur ve düşün.
Soran+1 yılgüzel arkadasım benım capkın olmam abaza olmam anlamına gelmez bunu bikere aklına sok birbirlerine tamamen zıt kelımeler bunlar bunu bil
seven cıkmaz dıyosun ama inan bana senın o cocugu sevdıgınden kat ve kat benı seven bı kız oldu Şu an onunla ayrıyız ama öl desem ölecek derecede benı sevdıgıne ben ve hatta cevremdekı herkes kalıbımızı basarız bunuda bil, senın yorumuna saygı duymam ayrı ama kafanın zihinsel olarak etkılesıme kapalı olmam konusu ayrı ve bu konuda saygı bekleme- +1 yıl
İnsanları çok iyi tanıyorum sarrafım felan dedim ya 😂 bu son yazdığım paragraftan anlamadığını anladım. Sen seviyor sanırsın ama bir bakarsın alışkanlık. Bu neye benziyor biliyor musun senin bana dediğin güven meselesine benziyor. Sen sadık sanırsın ama neler yapıyordur gibisinden dedin ya ışte onlar aynı eş değerde. Seviyorsa neden beraber değilsiniz? Ha sen sevmiyorsun ama dimi. Eminim ulaşamadığı için seviyordur. Benim algım açık. Abaza insanlar çapkın insanlardır. Buda aklında bulunsun. Senin bana söylediklerinin hiçbiri bana uygun değil. Benim geçmişimdeki insanlarda daha önceki kız arkadaşıyla bişey yaşayanda oldu. Ben bunu normal karşıladım. Ama huylu huyundan vazgeçmez. Senin gibi her gördüğü kıza sulanan insan sadık olamaz. Bak çok farklı. O yüzden güvenmem istemem dedim. Bu benim dar görüşlü olduğumu göstermez. Ha ben desenli erkek hiçbirşey yapmamış olacak kız hiçbir şey yapmamış olacak. O zaman dar görüşlü olurum. Basit düşüncelerini al ve git
Soran+1 yıl:) tek bı konuya cevap vercem cunku cok bos konusuyosun :) ben ıstemedıgım ıcın Şu an bırlıkte degılız anladın? :) ve ona cok yanlıs yapmama ragmen hala benı eskısı gıbı sevıyor :)
- +1 yıl
Seven değil s*ken yaranır. Burdaki s*ken mecaz anlamda senin şu çapkınlığınla alakası yok. Bak ne güzel dedin ben ona çok yanlış yaptığım halde seviyor. Zaten bu doğa kanunu. İnsanlar kensilerini seven kendilerine hata yapmayan ve üzerine düşen insanlardan soğurlar. Bak ne dicem hayat tecrüben aslında yok biliyor musun. Inşaallah çok daha tecrübeli bir insan olursun. Bunu samimi söylüyorum. O kız sen ona böyle acı çektirdiğin için sana ulaşamadığı için seviyor. Bu bir alışkanlık. Bu elde etme duygusu. O kız ene in için onsuz yapamıyorum. O benim her şeyim o olmazsa ölürüm desede sadece elde etme duygusunun bir karşılığı. Bak ben bu konu üzerinde kitap bile yazarım. Üzüldüm sana. Ama umarım mutlu olursun. Tüm güzellikler seni bulsun. İyi akşamlar
Soran+1 yılYa kızım ne saçmalıyosun :) beni tanımıyosun bile.. Hayır ssna ulaşamadı diyosun da nerden biliyosun :) bos konusma :)
- +1 yıl
Uyumadın mı sen hâlâ bir s*ktir git senle mi uğraşacam ya. Anca boş konuşma diyip dur başka bildiğin kelime yok. Oturup düşünme kapasitesi yok çocuğun. Hâlâ laf sokuyor sanıyor bide. Hadi işine
Soran+1 yılYa bir benim mesajlarıma bak bide seninkilere. Anca küfür hakaret. Seviyeni ve karakterini belli ediyosun. Sen daha sadık san sevgilini hadi bb
+1 yılhayır gelmez huyundan kimse vazgeçmez ömrümün sonuna kadar sadık kalacağını düşünmüyorum
026 Yorumla
Soran+1 yılyargısız infaz dedkleri bu olsa gerek. ömrumun sonuna kadar senın gibi dar görüşkü kızları uzat tutsun allah benden..
- +1 yıl
haha dua ediyor bide gerçekten alemsin :)
Soran+1 yılnapıyım yanı suna bak ciddi anlamda diyorum ben sonucta bunubişeylerden sıkılmısım ki soruyorum insanları tanımadan yorum yapmak bence yanlıs ben iradeli biriyimdir..
- +1 yıl
iradeyle ilgisi yok bunun herşeyin herkesin tadına bakmışsın karşıdaki tatmin etmez seni yetemez bir süre sonra oda bayginlik verecek mantık ilişkisi kuracaksın o saatten sonra oluruna bırakıp geçecek zaman ne mutluluk ne huzur verir
Soran+1 yılneden tat vermesın ki sonucta sevdıgım kadın yani insan sevdıgınden tat alır
- +1 yıl
ya öyle delicesine sevemezsin ki alışkanlık yapicak devam ediyor etsin diceksin.
- +1 yıl
ve illa ki bir yedek olucak
Soran+1 yılhayır ama bak ciddi anlamda diyorum sonucta heves degılkı
- +1 yıl
Sen kendini daha sevmeden sartlandiriyorsun allah askina ezbere sevmek mi olur ihtimaller üstüne konuşma
Soran+1 yılşartlandırma ne alaka :)
- +1 yıl
sevicem sadık kalıcam heves olmicak diyorsun bu sartlandirmak değil mi bir sevde bunları sonra düşünürsün emin ol olmicak
Soran+1 yılahaha ne diyim kardeşim? aldatcam mı diyim? hayır yanı ne demem lazım :D :D :D
- +1 yıl
Hayırlısı de 😆
Soran+1 yılelbette hayırlısı ama ben yapacaklarımdan bahsedıyorum ben sonucta aldatmıcam nolursa olsun ve ciddi anlamda sevebılecegımı dusunuyorum :)
- +1 yıl
ohoo planlar hayallere dalmissin 😂 geç bu işleri kandırma kendini herkeste bir eksik buluyorsun zorlaşıyor
Soran+1 yılben kendımı bılıyorum :) bakalım eğer karsıma gerçekten sevebılecegım biri cıkarsa kesınlıkle ama kesınlıkle ben bunları yapıcam, zamanında sahılde kım daha fazla kız tavlıcak dıye arkadaslarımla ıddaya gıren ben ondan baskasına bakmıcam bile. ben biliyorum kendımı :)
- +1 yıl
Tamam hadi için rahat etsin dediğin gibi olsun 😅
Soran+1 yıliçimin rahat etmesını gerektırcek bişe yok ben olcakları bılıyorum :)
- +1 yıl
inşallah canım inşallah 😋
Soran+1 yılbak ya hala ınanmıyo
- +1 yıl
sevdigin insanı inandiracaksin buna pardon daha hala ortada olmayan sevmeye çalışacağın insanı 😄
Soran+1 yılŞu an ortada olmaması hıc olmıcagı anlamına mı gelıyo?
- +1 yıl
olunca konuşalım o zaman
Soran+1 yılistesem bir saat sonra olur ama dogru ınsanı bulmak :)
- +1 yıl
ee bunun için cabaliyorsun zaten
Soran+1 yılAynen elbette :)
+1 yılEvet hoşuma gidebilir ama hep aklım onda olur birşey yapıyormu diye ve eminimki bigun eline firsat geçince yapar. Alışmış bikere
09 Yorumla
Soran+1 yılFırsat geçince diye bişey yok böyle insanlar fırsatı kendi yaratır kendimden biliyorum o istemedikçe bişe olmaz merak etme
- +1 yıl
Ama yapar yani bir şekilde sonuçta. Alışmış artık. Tek kişiye bagli olmak zor gelir yapamazlar.
Soran+1 yılYa kendimden güveniyorum şahsen ben yapmam yani :) güven banaaaa :))
O tek kişi ona yetiyorsa hiçbişey yapmaz:) hadi yat uyu yarın devam ederiz :)- +1 yıl
Devam etcek bisey yok. Yaparsiniz adim gibide eminim buna.
Soran+1 yılNe biliyim sohbet muhabbet yani. Ben olmaz diyorum tabi kişiden kişiye değişir ben kendi açımdan diyorum
- +1 yıl
Simdi olmaz dersin ama alışmış kudurmustan beterdir. Kimse bana bunu inandiramaz yani.
Soran+1 yılbunu denemeden kimse bilemez ve ben kendıme güveniyorum sinirli hanım :)
- +1 yıl
İnşallah dediğin gibi olursunda ben yanılırım.
Soran+1 yılEminimmmmmm :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılgeçmişinde çok çapkın olan, ortam görmüş bir kadının sana sadık olup bağlanması hoşuna gider mi?
01 Yorumla
Soran+1 yılelbette gıder, sonucta onca güzel ortamı eglencelı ortamı bırakıp kendını sana adadıgını dusununce ınsanın içi bir hoş oluyo
Tabiki. Ama önceden konuştuğu kızlar veya erkekler falan işin içindeyse, istemem kalsın.
01 Yorumla
Soran+1 yılHayır kızlar olmıcak ama erkek arkadaşlarım olabilir
+1 yılGüvenemezsin ki insanlar zaten değişmez
05 Yorumla
Soran+1 yılNeden degişmesin
- +1 yıl
Yaptıkları yanlışlar değişir ama kişiliği sanmıyorum
Soran+1 yılİnsan hatalardan ders çıkarır
- +1 yıl
Bu doğru bunu dedim zaten
Soran+1 yılKesinlikle :)
Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. Güvenmezdim, güvenim yoksada Aşkda yok
03 Yorumla
Soran+1 yılGüvenilmicek ne var
Soran+1 yıladı ustunde gecmıs
En çekici erkek tipi bana göre 🤗
02 Yorumla
Soran+1 yılCiddimisin
+1 yılasla geçmişini sorun ederim
03 Yorumla
Soran+1 yılGeçmiş adı üstünde
- +1 yıl
erkekler de aynı şeyi kadınlar için söylese keşke ayrıca ben çapkın bir erkekle olup itibarımı zedelemem
Soran+1 yılşahsen ben söyluyorum sonucta gecmısınde kaldı ve onu sevıyosam mecburen zaten onu o sekılde kabul ederım napıyım sevdıgım ınsanı sırf gecmısınden dolayı bırakamam
gitsin az ötede yaşasın
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇok hemde. Hayalim desem😇
05 Yorumla
Soran+1 yılGerçekten mi
Cevap sahibi+1 yılTabiki
Soran+1 yılsevindim :)
Cevap sahibi+1 yıl😊👍
Soran+1 yıl:) :) :)
Her bayan ister sadık erkek
01 Yorumla
Soran+1 yılAynen :)
Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Herkız kendini özel hisseder
01 Yorumla
Soran+1 yılbuna sevındım.
tabikide
01 Yorumla
Soran+1 yılÇok teşekkürler :)
+1 yılGider
01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler
evet
01 Yorumla
Soran+1 yılteşekkürler
+1 yılHayır.
01 Yorumla
Soran+1 yılsenın bılecegın iş
- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yıltabiki
01 Yorumla
Soran+1 yılsevindim
+1 yılHayir
01 Yorumla
Soran+1 yılNeden
Hosuma gider
020 Yorumla
Soran+1 yılGerçektenmi
Soran+1 yılaynen adı ustunde gecmıs yani
Soran+1 yılKesinlikle böyle olgun olman beni cok sevindird
Soran+1 yıltanıyabılcegın bırı degılım fazla takılmam buralarda
Soran+1 yılTakip atıyım çok merak ettiysen
Soran+1 yılAttım takip de beklediğin kişi çıkmadım sanırm 😄
Soran+1 yılAnladım yani anlamadım konusmıcaz mı? İkimiz de Ankaralıymısızda:)
Soran+1 yılEvet bende o yuzden yazdım zaten :)
Soran+1 yılAdın ne ki?
Soran+1 yılSanıyorum en azından burdan tanısmamısıZdır
Soran+1 yılmesaj Atsana bir
Daha fazla(10)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Kızlar, geçmişinde cok çapkın olan, ortam görmüş bir erkeğin size sadık olup baglanması hosunuza gidermi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler