Gurur aşk ile yan yana olmuyor maalesef. Aşkta gurur olmaz. Eğer aşkta gurur olursa samimiyet kalmaz. İnatlaşmalar, zıtlaşmalar ve zamanla da soğuma yaşanır. Gurur yapan kişi karşısındakinden adım bekler. Ama unutmamak gerekir ki fazla naz aşık usandırır.
Siz gurur yaparak karşınızdakinin size adım atmasını beklerken, beklediğiniz kişi çoktan kaçıp gitmiş olabilir. Gurur olmalı ancak dozu önemlidir. İnatlaşma uzatılmamalı, sorunlar susarak değil konuşarak çözülmelidir. Susmak ve beklemek aşkı öldürür. Yanlış anlaşılmalar olur. Ve sonunda da ayrılık kaçınılmazdır.
Benim size tavsiyem gurur meselesi yapmak yerine sorunları konuşun. Canınızı sıkan bir şey olduğunda bunu net olarak anlatın. Sizi üzen, kıran her neyse bunu ele alın ve eğer gerçekten affedemeyeceğiniz şeyler yapılmışsa kararınızı net verin. Ya ayrılın tamamen bitirin ya da çözüme ulaşıncaya kadar çaba sarfedin.
Evet bizim ayrilik sebebimizdi o kaybetti ben defalarca açıklama istedim neden benden bir anda ayrildin seni sevmiyorum dedi ve konusacak bisey kalmadi artik ona asik falan değilim soğuyorum hatta hoslanmaya başladıgim biri var belkide unutuyorum eskisini 😊
En İyi Cevaplar