Sürekli kendini övüyorsa, bana ben sormadan direk çok detay anlatıyorsa. Mesela şöyle diyeyim. Yok annem şu işi yapıyor yok babam şu işi yspıyor. ilk buluşmada işini, okulunu, yaşını bilmem yeterlidir diye düşünüyorum. Yavaş yavaş ben çözerim zaten, o ne öyle sivisini bıraksın önüme bari. Cimriyse, kafa dengi değilse, hiç bir ortak yönümüz yoksa, gülmemişsek, cıvıksa, çok ciddiyse, oturmasını kalkmasını bilmiyorsa, hava atmayı seviyorsa, kendini olduğundan daha iyi göstermeye çalışıyorsa. Mesela biriyle buluşmuştum 2 sene önce falan:) marlbora paketinin icinde lm sigarası vardı. Ee ben lm icmesine takılmadım. Ama neden o paketin içinde? Artistlik olsun. İçtiğin sigarayı neden saklıyorsun da şov yapmaya çalışıyorsun. O an anladım zaten kolpa biri olduğunu. Arkadaş yazmış ama bende yazayım renkli pantolon giyiyorsa olmaz evet. Spor ayakkabıdan başka bir ayakkabıda giymesin hiç tarzım değil. Öyle kabadayı gibide takılmasın. Çok nazikte olmasın. İlk buluşmada tabiki erkek ödesin. 2. bulusmada ben teklif ederim ya da kalkar kendim öderim gizliden. Öyle işte daha birşey çok valla biz kızlara erkek beğendirmek zor. Tip önemli de bunlardan biri varsa istiyosa bir kıvanc tatlıtuğ olsun yine de olmaz o iş
Beni, çevremi yönetmeye çalışabilecek bir hava vermesin ilerde de yapmasın anında silerim hayatımdan. Karşımda başını telefondan kaldırmamazlık yapmasın o hesabı ona ödettirir çıkarım 😅. Çok yav şamasın. Biraz ağırbaşlı olsun sevgilisi değilim bir şeyi değilim. Hesap sorma işine hiç girmesin. Sevgilim değilken karıya gitsem de bir şey diyemez. yerini bilsin. bunlara dikkat etsin zaten bizim de aha şu kızla konuşmaya başladım karıya gidip delirteyim diyecek halimiz de yok😅. neyse özellikle dikkat ettiğim bunlar.
diğer insanları sürekli aşağılaması, kendini yüksek gormesi, sakız çiğnemesi, nefes almaması, nufus cuzdanının pembemsi olmaması, photoshop programlarını çok iyi kullanıp bunu kullanmayı gerektiricek bir bölümde okumaması ya da işte çalışmaması :D
İlk buluşmada hesap ödetilmemeli, zaten ilk buluşmada yemek yemenin lüzmu yok. Kahveyi de ısmarlayın yani
Cok sessiz olunmamalı. Yani konuşkan takılmak lazım, eğlenceli ve enerjik.
Sürekli maddi durumlardan bahsedilmemeli vay efendim evim var arabam var şöyle böyle, varsa var yani napalım kardeşim dimi?
Dert anlatılmamalı, yani herkesin bir dersi var cok büyük bir problem de olabilir ama ilk buluşma değil bunun yeri. Bende direk bu adamın sorunlarıyla mı uğraşcam ya hissi oluşturuyor.
Sırf kızı tavlamak için yerli yersiz yalan sıkılmamalı, ben böyleyim ben vururum ben şöyleyim lafları edilmemeli. İlk buluşmada ben dilini ne kadar az kullanırsak o kadar iyidir
1:Kadını küçüksen kadın dediğin çocuk yapacak kafasında olanlar 2 :Kafasında cinselik olanlar 3:Kendini beğenmişler 4:Çok konuşanlar gereksiz 5:kabadayı tipler 6:Güven vermeyen tipler 7:Çapkın olan erkekler 8:Şahini ile kız tavlıcağını sanan tipler 9:Abartan tipler herseyi 10:kendini akılı sanan erkekler 11:Ana kuzusu tipler 12:Dikkat çekmeye çalışan tipler 13:Ruhsuz halden anlamayan erkekler 14:Duygularını belli etmeyen tipler 15 :Telefonu hep meşgul olan tipler
1) biri sizi ona anlatmış, siz de öyle olmak için g.. yırtarsanız 2) onun içtiğinin yediğinin aynısını ısmarlamaya kalkarsanız 3) her söylediğine gülmeye veya cool olmaya çalışırsanız 4) hesabı ortak ödemeye kalkarsanız Gitmeden onunla son bir selfie çektirin, güzel anı olur😂😂😂
Erkekler de ; 1- Mal varlığından bahseden erkek 2- Yaptığı kavgaları anlatan erkek 3- Garsona köle muamelesi yapmak (iki taraf içinde geçerli)
Kızlarda; 1-Dikkat çekmeye çalışan sesli gülen kahkaha atan kız 2-Karşısındaki insana saygı duymayıp buluşmaya geç gelen kız 3-Her gittiği yerde burada tanıdığım var diyen kız
öncelikle kendisinden çok bahseden erkek. daha sonra karşıdaki insanın görüşlerini önemsemeyip kendi görüşlerini dayatan erkek. Çok konuşan ve boş konuşan erkek. çok alakasız yerde durmadan iltifat eden erkek. her konu hakkında bilgisi var gbi konuşan erkek. Cinsiyetçi erkek.
buluşmayı görmek istersen herzaman tavsiye ettiğim şeydir dostça yaklaşın önce kadını kendinize alıştırın :)
Kardeşim kendin gibi ol, neyse o ol kıza yaranmaya kalkma bunlar değer nedir bilmezler çünkü zamanında hep birilerinden darbe yedikleri için hoşlarına gitmez. İçinden nasıl geliyorsa öyle davran bunun yanısıra. Şınu yapsam olur mu yapmasam olur mu diye arada kalma karşındakinin senden ne fazlası ne eksiği var eşit şartlarda olduğunuzu unutma. İlk buluşma da hesabı mümkünse kendin ödemeye çalış ama üsteleme de. Bazı kızlar bu konuda kendileri de ödemek istiyor bazen içleri rahat etsin diye ;)
Cimri davranırsa, ve akıcı bir sohpeti yoksa. Bazen erkekler kendilerini anlatmaktan kadına fırsat vermiyor. oysaki kadınlar konuşmayı çok sever. eğer kadını etkilemek istiyorsanız ona sorular yöneltip pür dikkat dinleyin, yorumlar yapın falan böyle.. sonra kadın moda girince su akar yolunu bulur
yemek yemeye gidelimm... ya da ben cirkinim ama güzel bakimli kiz isterim..(ilk konuşmada)... bacagini ayirarak oturursa.. cok gicik kendini ovmesi... ya da ailesini ya da parasini evini... filan filan... ya da şehir sehir gezerim istersen senide götürürum... iş hayatini anlatmasi... gözünün icine bakip... hemen etkilendim demesi... ya da hemen nezman bulusuruz tekrardan... sormasi... . daha varda aklima gelmiyir
sevgili yapiyosun bunlarin olmasini beklemiyosan sevgili hayatina hic girme ne bekliosunuz robot robot oturmayimi yoksa o senin ayagina sen onun ayaginami bakican
Eski sevgilisinden bahsediyorsa hatta onu kotulemek icin bile olsa, dilinden düşünmüyorsa, telefonuyla cok ilgiliyse, benimle konuşmasini sık sık gelen mesaj ve bildirim sesi bölüyorsa! Bana hitap ederken nazik değil kaba ve dusuncesiz se! Kendini cok begeniyorsa ve ukalaysa!
Laubali ise, aşağılayıcı tavırları ve egosu varsa, salak salak konuşuyorsa, direk yavsama durumu varsa, şirin görünmek için her dediğime gülüyor ya da mal mal bakıyorsa içten ve samimi değilse ilk görüşme bile yarıda biter bence kendi olmalı insan sadece rahat olun içten olun gerisi gelir zaten...
Nazik ve anlayisli bir tavir sergilemeli. Biz kizlar hemen hisseder anlariz, iyi bak iyi biri mi degil mi sorgula sorular sor Yanitlari hos ve mutevazi degil ise bence kaybetmistir. Bide icten gulumsemesi gerek. Benim sevgilim ilk bulusmada arkamdan bakmis taa ki sokagi donene kadar. Ve kosup sarilmak istemis. Boyle bir dusuncesi var mi yok mu bunu da bil bakalim. Degerini gozden gecir 😉
1) Hersey tamam hadi beni al gözüyle yaklasan kadini sevemedim. 2) Masa altindan bacak sallayip konfeksiyonda calismasina ragmen isimi gücümü kazandigimi soran tiplerde oldu , hayir oldu cevabimiz. 3) ben annemden ayrilamam TR ye gelirsen olur diyenler yine hayir oldu cevabimiz
Saygisiz Kaba Igrendirici davranista bulunan Bos bos her seye gulen Aklinin kafasinda degilde bel altinda olan Pis pasakli olan Bakimsiz olan Ezik ezilen tip olan Sevilmedigi halde bulasan Gereksiz samimiyet yapan Yilisik Vs vs yani😊
Hemen anlatim geçenlerde biriyle tanıştım buluştuk kafede otururken bana evimin kira olup olmadığını yüzümdeki makyajı neler sürmüşüm etmişim falan sonra kendi işini parasını benim mesleğimin parasını sonra tırnaklarıma baktı uzatıyomuyum die falan ama hiç terslemedim suyuna gittim falan eve geldim sııbidaha da konuşmadım 😂 buda bole bir anımdı
Efendi bir tavır takınırsanız bir daha görüşmezler. Çok kez kendi tarafımdan ve arkadaşlarım tarafından teyit edildi. Burada kızların söylediklerine aldanmayın, hepsi efendi erkek istiyoruz deyip piclere takılırlar. Hafif tatlı pic modunda takılırsanız 2. bulusma garanti.
Sürekli paradan, takıldığı mekanlardan, bindiği arabalardan bahsediyorsa , eski kız arkadaşlarının arkasından atıp tutuyorsa, ego tatmin etmeye çalışıyorsa kısa süre içinde gözümde gollum a dönüşüyor.
Kaba küfürlü veya lanlı konuşursa, sen onu yapmayacaksın bunu yapmayacaksın deyip kııstlamaya hemen egemen olmaya çalışıyosa, maço gibi tavırları varsa, bana saygısı yoksa birdaha buluşmam
ama hani biraz aşırı kibarsa. bazı şeyleri seni rahatsız etmemek için yaptım derse nasıl düşünürsünüz? ben mesela aşık olduğum kızın erkek arkadaşı olup olmadığını ev arkadaşı olan başka kıza sordum. sizce bu nasıl karşılanır? onunla ciddi düşündüğümü mü yoksa sapı_ğın teki olduğumu mu? (bu arada ev arkadaşını da tanımıyordum internetten buldum)
@hello_world beni rahatsız etmemek için bişey yapmasın bana yapmacık gelir kendi olsun ben onu tercih ederdim, kızı ev arkadaşına sorman o kızı önemsediğini gösterir bu işin sapıklıkla alakası yok ciddi düşündüğünü de anlamaz ben önemsediğini düşünürdüm
Labali hareket ederse küfür ederse garsona falan saygısızlık yaparsa kaba davranırsa yalan söylerse bana karşı çok ciddi davranırsa eğlenceli olmazsa yani komik olmazsa kısacası o zaman diliminde mutlu olmazsam
konuşmayan sürekli konu aç diyen aşırı gülen veya aşırı ciddi hesabı kıza kitleyen karşısında hatun varken başkalarına kaş göz yapan bakan sürekli telefonu ile ilgilenen veya konuşan aşırı konuşan ter kokan bakımsız
Kime olursa olsun ukalalık yaparsa soğurum Devamlı kendinden bahsederse Sözümü keserse Yanaşmaya çalışırsa Cep telefonuna gereksiz yere devamlı bakarsa Maddi durumunu iyiyse devamlı dile getirirse Hesabı bana ödetirse Başka kızları keserse
@fussemaniaq bir zaman erkek öder ama ondan sonra kızda artık bişeyler yapmaya çalışabilir ya zaten çalışmasınıda geçtim sadece teklif etmesi bile yeter zaten erkeğin alacagını zannetmiyorum ya bir alır iki alır 10 20 kez de erkek karşılar
@fussemaniaq Erkek kadın ilişkisinde erkek her zaman otorite ve kadınını koruyan kollayan bir rol üstlenmeli. Hesabı kadına ödetmesi kendi vasifsizligini ortaya koyar. Ha hep erkek ödesin demiyorum zaten kadın da teklif etmeli ama erkek kabul etmemeli kadın zaten samimiyse tuvalet ayağına gidip hesabı ödeyip gelir.
@ElPatroon Seninle ödeyeceğin hesap için çıkan belli olur kardeşim sen o kadar öderken o bir kez olsun kalkıp senden gizli hesabı ödemeyip ay yok ben öderim aşkım AA olmaz ama tamam bidahaki sefere ben odicem ama diye laf salatası yapanların da bir zahmet gerçek niyetini sezin ama dimi
Ukala kendini beğenmiş yerine göre hareket etmeyen ve hesabı ödemeyen bu param yok manası değil kibarliktan yapılan birşeydir bunlar varsa 2 nci olmaz.
Egoluysa, cimriyse, tek amacının cinsellik olduğunu anlamışsam, bakımsızsa, kaba davranıyorsa ve çokça küfürlü konuşuyorsa falan ikinci buluşmayı göremez.
Soğuk, sıkılgan, bir an önce gitmek ister gibi olan, konuşmayan erkekler. Ve bir de tam tersi aşırı girişken gözü hep sağda solda çok aceleci erkekler 2. yi göremez bence
Aşırı girişken tavırlar.. İlk buluşmada dokunulmasından iğreti kaparım. Omzuma bile dokunsa hoşlanmam. Ayrıca fazla özgüvenli de oldukça itici bulduğum bir şey.
Umursamaz olmasın ağır başlı olsun Kibar Ve ilk buluşma olduğu için özenli olmalı bunlar olmaz kaba Ve özensiz biri olursa o günü bitiririm evet ama bir dahası olmaz 😉
Entel ayağına yatar Espri kasar Uzatır Bilemiyorum diyemez Burç meraklısı görünür Çok konuşup pot kırar Saçma sorular sorar Gereksiz edebiyat kasar Para konusunda ayılaşır
Rahatsiz edici davranislarda bulunmasi OR: bakimsiz olmasi cok konusmasi yakinlasmaya calismasi yav samak gibi bunlar olursa konusacagini hic sanmiyorum
Ve bir şey hisseden erkekler daha çok red yiyor kızlar bir türlü idrak edemiyor seven insan az da olsa heyecanlanır hiç heyecanlanmayan aşırı cool erkek sevmiyordur ama öylelerini tercih ediyorlar
@kaptanpırays Ben ayırt edebiliyorum seven erkekle sevmeyen erkeği. Seven erkek aşırı düşünceli oluyor. Herşeyi sana soruyor, sana göre hareket ediyor. Diğeri biraz daha kafasına göre oluyor. Daha ilk buluşmada erkeğin empati yapıp yapmamasından anlaşılır.
Keşke hemcinslerin de böyle olsa öyle salakça şeyleri kriter haline getiriyorlar ki yok efendim erkek dediğin spor ayakkabı dışında ayakkabı giymezmiş yok kundura giyen erkekle işi olmazmış
Yakışıklı kardeşlerim var zengin bide mercedes cla 200 amg lı bı dostum var ıstersen bı ara verebılırım telefonunu bekardır oda bilgin olsun evlilik iyidir kur yuvanı karıs coluk cocuga hanfendi.
Eminim ve katılıyorum kesinlikle insanin eğitimli ve ekonomik özgürlüğü olmalıdır. Öncelikle sorumluluk sahibi olmak zorundadır aksi mümkün değildir. Demek istediğim çoğu gerekmez misal Mercedes şart değildir mutluluk için orta sınıf bir araba yeter. Tatil için beş yıldızlı ultra lüks yerler gerekmez mutlu olmak için. 15 bin liralık bir evde oturmadan da huzurlu bir yuvası olabilir insanın. Giysilerin guess olmasa da kaliteli olabilir. Vb... Elbette herkes kaliteli şeyler giymek sahip olmak ister. Lakin gelir ve gider dengesi vardır.
Haklısın katılıyorum herkes en iyisini ister ama herkees en iyisini haketmiyor herkes en iyisini hakederse ozaman piyasa değeri sıfır bazına düşer o yuzden yetindiğiniz kadarıyla hayatı yaşayınnnn :@
ilk buluşmada sapkınlık belirtsi gösterirse 2. si asla olmaz
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
kızların yoruma baktımda alayı hesap ödeten erkekden nefret ediyormuş :D bir soruda görmüştüm hesabı kim ödemeli diye bir cok kız ortak veya farketmez kimde varsa o ödesin diye ee ulan bu kızlar kim abi alayı yalancı bunların :D
En İyi Cevaplar