İyi akşamlar arkadaşlar... Bu büyük konuşmak beni kafamı karıştırıyor tam olarak nedir bu? Tamam, yani asla katiyyenli cümlelerle başlarsak daaaa mesela atıyorum yolda giderken ıyy kızın saçını kesimine rengine bak ya insan bir kuaföre gider dediğim de muhakkak o benim başıma geliyor, bir şekilde ne kadar dikkat etsem de hayatımın kötü bir zaman diliminde beni buluyor bir şekilde oluyor...
Öyle ki artık insanlar hakkında eleştiri yapamaz hale geldim. o da güzel evet bu da güzel diyorum ki başıma gelmesin:D ama bu sefer de beni başkalarından ayıran özelliğimi kaybetmişim gibi hissediyorum çünkü insan düşünceleriyle fikirleriyle vardır herşeye he bu da güzel demek biraz aptallık olmuyor mu sizce de? Hal böyle iken size sorayım dedim nedir bunun ölçüsü arkadaşlar? herşeyi beğenmek anlamında değildir bu heralde ama benim en ufak bir eleştirimde başıma geliyor sanki:D
Kınadığınız şey başınıza gelmedikçe ölmezsiniz. Hz. Muhammed (s.a.v)
Bela insanın diline bağlıdır. Bir kimse bir şeyi (asla, kesinlikle, katiyyen) ”yapmam” dedi mi, şeytan her işini bırakıp onu yaptırana kadar uğraşır. Hz.Muhammed (s.a.v)
Öyle ki artık insanlar hakkında eleştiri yapamaz hale geldim. o da güzel evet bu da güzel diyorum ki başıma gelmesin:D ama bu sefer de beni başkalarından ayıran özelliğimi kaybetmişim gibi hissediyorum çünkü insan düşünceleriyle fikirleriyle vardır herşeye he bu da güzel demek biraz aptallık olmuyor mu sizce de? Hal böyle iken size sorayım dedim nedir bunun ölçüsü arkadaşlar? herşeyi beğenmek anlamında değildir bu heralde ama benim en ufak bir eleştirimde başıma geliyor sanki:D
Kınadığınız şey başınıza gelmedikçe ölmezsiniz. Hz. Muhammed (s.a.v)
Bela insanın diline bağlıdır. Bir kimse bir şeyi (asla, kesinlikle, katiyyen) ”yapmam” dedi mi, şeytan her işini bırakıp onu yaptırana kadar uğraşır. Hz.Muhammed (s.a.v)
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer