+1 yılben sevsem birini her saniye beraber olmak isterim acıkcası biraz yedektesin gibi sanki bilmiyorum hareketleri davranışları nasıl ama dikkat et :) günahını almayım
06 Yorumla- +1 yıl
utangac olsa bile bişiler yapar diye düşünüyorum konusacak cok konu var :) ve de
Soran+1 yılaynen istemiyor demek ki
- +1 yıl
ben sadece senin sölediklerine göre konusuyorum kendime göre gördüklerime göre insan sevdiği zaman bam başka oluyor cünkü
Soran+1 yılBu çocuk değişik anlayamıyorum ben bunu
- +1 yıl
gecegezene gönder :) fabrika ayarlarına döndürüyüm garip insan cok bende garibimdir ama o kadarda değil
- +1 yıl
https://www.youtube.com/watch?v=Fr5HJ11wRNQ
al benden sana gelsin
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 390 cevap paylaştı. şaçma sapan konuşmayın ya. Sürekli mesaj atsa da sıkıldım bunaltıyosuuuaan beni dersiniz tabi yazmayacak sen yazmayı dene her gün ne kaybedersin sanki
05 Yorumla
Soran+1 yılher gün mü? meraklısı gibiymiş gibi olur
- +1 yıl
E seviyorum demiyor musun yaz sen arada bir ondan da bekle eyvallah. Ama sadece mesaj yazmıyor diye bu şekilde yaftalamak da doğru değil. Mesaj attığında nasıl karşılandıgı önemli şimdi o mesaj atar sen zorla konuşuyor gibi takılıyorsan yazmaz tabi ki millete zorla mesaj mı yazdıracağız diye. Şayet bu aralar aynısını ben yaşıyorum.
Soran+1 yılAsıl o bana zorla konuşuyormuş gibi geliyor kardeşim benim. Sordum derdin ne diye meşgulüm dedi zorla konuşuyormuşsun gibi eğer öyleyse söyle lütfen dedim hayır zorla değil istemesem cevap yazmam dedi küstahça ya.
Soran+1 yılKonuşması umrumda değilsin tavrından.
Aşk İlişkileri konusunda 452 cevap paylaştı. sen yazmadan yazmıyorsa umursamıyor dediğin gibi ilgilenmez karışmaz nerdesın ne yapıyorsun sahiplenmez
116 Yorumla
Soran+1 yılSordum konuşacak konu bulamıyorum dedi. Amacı ne?
Soran+1 yılSadece flörttü 1 aydır telefonda görüşmedik bile.
Soran+1 yılBiz tanıştık 2 hafta konuştuk sonra sustu konuşmadı. 2 hafta yazmadı ben yazınca cevap verdi vs. sordum derdin ne diye meşgulüm dedi konuşmak istiyorum ama konuşacak konu bulamıyorum dedi ortak noktalarımızı bilmiyorum dedi. Daha beni tanımadan ortak noktaya geçmiş.
Soran+1 yılBence de en sonunda patladım işte konuşmayalım dedim engel attı sonra kaldırmış rehberinden silinmişim geri eklemiş durumuna eğer sen değilsen öyleyse kim eğer şimdi değilse öyleyse ne zaman yazmış arıza. Hem engel atıyor ilk çocuk gibi. Beni WhatsAppda izliyor bildiğin. Girdiğim saatlerde giriyor sonra çıkıyor tekrar giriyor çıktım mı falan diye. Amacı ne?
Soran+1 yılNe merakı peki? Ben buna son konusmada Allah'a emanet ol dedim bana bunun ne anlama geldiğini biliyorsun umarım birini Allah'a emanet ediyorsan bir gün tekrar görüşürüz anlamındadır falan dedi manidar şekilde. Anlayamıyorum sorunlu.
Soran+1 yılBu askermiş Harp akademisinde son yılıymış bu sene mezun olacakmış ama 15 temmuz yüzünden üniversiteye gelmiş buraya. İşte psikoloji meselesi de var bunda. Diyorum ki utangaç mı? Neden tanışalım dedi o zaman. Sonra diyorum ki İTÜ'de okuyor dersleri zor 21 ders alıyormuş ama insan hiç mi zaman bulup yazmaz ya? Siz söyleyin lütfen.
- +1 yıl
haklısın yok ya ne utanacak en utangacı bıle arayıp sorar kaybetmek ıstemez korkar ya başkası olursa dıye bu istemediğinden öyle piskolojı bozukta olsa insan arar sorar yanı çok bellı hiçbir açıklaması yyok bu yaptıgının da ıkı haftalıkmış nıye bu kadar takıldıgını anlayamadım aşıkmış gibisin sil gitsin numarasını ilgilenme
Soran+1 yılBen zaten konuşmayalım dedim numaramı silmeni istiyorum dedim ben sildim o engel atıp tekrar eklemiş rehbere şimdi de her saat başı bana bakıyor çevrim içi miyim diye sorunlu. Bana yazar mı? Ben soğudum bundan hiç kalıbının adamı değil.
Soran+1 yılBence de konuşmak isteyen yazar bir şekilde ama uzun sürede çevrim içi kalmıyor konuştuğu kişi de yok herhalde. Tekrar rehberine eklemesinden belli dengesiz olduğu ruh hastası.
İlgisiz. Ama sen ayrılcam desen bırakmaz seni. Çünkü yedeksin.
01 Yorumla
Soran+1 yılDedim bırakmak istemedi ama yazma bana dedim ilk gün engel atmış 1 gün sonra kaldırmış sorunlu sonra durumuna boşver yazmış ondan sonra da rehberine tekrar eklemiş eğer sen değilsen öyleyse kim eğer şimdi değilse öyleyse ne zaman yazmış arıza.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
33Cevap
+1 yılİşine geldiğinde arayip soruyosa yedeksin. Şutla gitsin.
30 Yorumla
+1 yılgerçekten seven adam. konuşcak biseyler bulur sen yedektesin uzgunum.
10 YorumlaYazsa da yedekte tutabilir ne fenalar onlar, konuştuğu kızı takip et anlarsın..
10 YorumlaYedekte tutmak demiyelimde , daha o lvl a atlamamissiniz diyelim
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılböböbö benim gibi üşengeç biri ise öyle yapar her an yazmaz aklına gelsede üşenir belki felaket telalları sizmi oluyorsunuz başka söz gelmedi aklıma umarım uymuştur :D
00 Yorumla
+1 yılsen kırılma diye yazıyor sadece. yedekte tutmak ayrı bişi.
00 Yorumlasen bişey yapalım diyip sonra vazgeçtim geçtiğinde yanında kalmaktansa başka bir yere gidiyorsa
00 Yorumlaİlişkisi varsa ilgilenmiyorsa yedekte tutuyordur. Arayıp sormuyor ilgilenmiyor bir yerlere davet etmiyorsa
00 Yorumla
+1 yılBen de pek yazmam karşı taraf yazmadan. Huy meselesi bence
00 Yorumlademekki ksdeki tüm arkadaşlarımın yedek arkadaşıyım :D
00 YorumlaEvet seni yedekte tutuyor.
03 Yorumla
Soran+1 yılAllah onu alsın. İyi niyetliydim ona karşı.
Soran+1 yılKonuşmuyorum zaten. 😒
bce öyle onlarin surekli iki secenegi vardi muhakak.
00 Yorumla
+1 yılSen de yazma bence kesinlikle
20 YorumlaYes şu an yedeksin yanlız kalınca yakınlaşır sana varsa biri umursamaz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbence alakası yok yazmakla falan geç yazıyor diye aldatıyor anlamına gelmez.
010 Yorumla
Soran+1 yılGeç yazıyor demedim hiç yazmıyor dedim ya da ben yazınca yazıyor her şeyi benden bekliyordu. Böyle davranış mı olur?
Cevap sahibi+1 yılgüncelleme baktımda bende yani bazen konu bulamyınca ne yazacagımı bilmiyorum olur böyle seyler sen konu ac konusmaya calıs
Soran+1 yılO tanışmak istedi sonra sustu sinirimi bozdu neden ben uğraşayım? Onun bir şeyler yapması gerekmiyor mu?
Cevap sahibi+1 yılmesafe uzak mı?
Soran+1 yılYa ne mesafesi ben Beşiktaştayım o Sarıyerde mesafe yok bile bununla nette tanıştık adam 2 haftada 1 kere konuşalım bile demedi. Ayrıntılı anlatsam çok uzun olacak ama beni üzdü.
Cevap sahibi+1 yıloxele gel istersen daha ayrıntılı konusalım istersen
Soran+1 yılÇok uzun dinlemek istemezsin.
Cevap sahibi+1 yılsakıncası yok gel
Soran+1 yılSenin burcun da mı akrep? Ben çözemediğim için sordum amacı ne diye onu.
Cevap sahibi+1 yılaman gelmiyorsan gelme ya tamam burc falan bosverrr
+1 yılKız yedek kulübesindeyse.
111 Yorumla- +1 yıl
Onu bilmem ama sen hic yedek klubesine dusme ki dusurulmemelisinde
- +1 yıl
@zevkleguven sağol
- +1 yıl
Onmli deilde @liveinthemoment takibin karslkli olani makbukdr derler
- +1 yıl
@zevkleguven kimler demiş?
- +1 yıl
Minik kuslar :)
- +1 yıl
@zevkleguven onları takip et o zaman.
- +1 yıl
Peki yinede teskrler
- +1 yıl
@zevkleguven 👍
- +1 yıl
Nerde okuyrsun
Soran+1 yılYalnız burada konuşmazsanız sevinirim. Gidin özele lütfen.
- +1 yıl
Cok haklisin pardon
+1 yılHiç belli olmaz valla
04 Yorumla
Soran+1 yılnasıl yani
- +1 yıl
bir yakınımın da ilişkisi böyleydi. Kız yazmadıkça oğlan hiç yazmıyodu falan oğlan pislik yaptı ayrıldığı günün ertesi başka kızlarla konuşmaya başladı.
Soran+1 yılerkekler hep pislik
- +1 yıl
Aynen öyle. Ama gerçekten iyileri de var ☺️
+1 yılAha tam benim durum. Yedekte tutuyo tabiki
011 Yorumla
Soran+1 yılSinirlerim bozuluyor
- +1 yıl
Iki gundur yazmiyorum o da yazmiyo yazmicam ama daha
Soran+1 yılne ikisi 3 hafta yazmadı
- +1 yıl
Bana 7 ay yazmadi ne diyosun
Soran+1 yıl7 ay sonra nasıl ve ne diye yazdı ki?
- +1 yıl
Ben yazdim canm
Soran+1 yılO da kötü olmuş.
Soran+1 yılSenin burcun ne onunki ne?
- +1 yıl
Niye biliyo musun benim hesabima girip videomu begendi bende profiline girdim baktim eski sevgilisine geri donmus tarih var bende dayamamadim yazdim sonra da soyledi zaten videonu bilerek begendim mesaj atacagini biliyodum dedi
Soran+1 yılYuh artık
- +1 yıl
Ya iste oyle ne yapmaya calistigini anlamiyorum canm
+1 yılYedekte tutuyor hemen ayrıl 😂
10 YorumlaYedek kulübesine bakarım 😏
00 Yorumla
+1 yılKizin ihtiyaci varken ortada yoktur
00 YorumlaYedek kadrodasin haberin olsun
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 785 cevap paylaştı.
+1 yılSeni arka plana atiyodur
00 Yorumla Evet eger durum boyle ise cepte tutmaya çalışıyor
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 64,5b cevap paylaştı.
+1 yılSürekli geçiştiriryorsa
014 Yorumla
Soran+1 yılAslında geçiştirmiyordu ben sormadan her şeyi anlatıyordu ama ben yazmadan da yazmıyordu. Sordum konuşacak konu bulamıyorum dedi. Çok sacma konuşacak konu bulamıyor diye hep benden mesaj beklemesi normal mi?
- +1 yıl
bence normal, elinde kesin kanıt yoksa bence endişelenme
Soran+1 yılKanıt değil ama yeni tanışmışken hiç yazmaması normal mi? 2 hafta konuşup sonra benden bekledi. Hep son mesajları ben attım. Amacı ne sizce?
- +1 yıl
biraz küsen bir yapısı var galiba
Soran+1 yılSormayın gerçekten bu utangaç falan dışarıdan bakınca sanki ben istedim tanışmayı sanki ben erkeğim uğraşıyorum şaka gibi.
- +1 yıl
:)) ben 2
Soran+1 yılSiz de mi akrep burcusunuz? Ben onu anlayamıyorum cidden. 😔 Çok değişik bir insan.
- +1 yıl
balık :)
Soran+1 yılAynı işte. Su grubu. Utangaçsınız yani. Ama insan yeni tanışmışken neden susar ki? İlgilense illa ki yazmaz mı?
- +1 yıl
bu erkekleri idare etmen lazım :) maço birini arıyorsan başka biri ile aşk macerasına atılmalısın
Soran+1 yılBen maço falan demedim zaten. Yazmamasına anlam veremediğimi söyledim. Bizi kim idare edecek?
- +1 yıl
:)) sen onu idare etmelisin
Soran+1 yılTeşekkürler yorumunuz için.
- +1 yıl
Rica ederim
+1 yılKendine bir iyilik yap ve yalnız Takıl...
01 Yorumla
Soran+1 yılTamam...
- Aşk İlişkileri konusunda 9,3b cevap paylaştı.
+1 yılKonuşmalarından yaklaşımlarından direkt anlarım
00 Yorumla
+1 yıloyuna girince anlarsın
00 Yorumla
+1 yılİlgilenmiyorsa olay biter
00 Yorumla
+1 yılSnaa davrandigi gibi davraniyosa yedekdesin
00 Yorumla
+1 yıldawranısındaki degişiklikten
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıladam ilgisiz olduğundan sen yazarsan yazıyor :D
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılCekınıyordur demekki
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet hel benden bekliyor mesajları falan her gün de yazmıyor haftadan haftaya konuşuluyor şaka gibi
- +1 yıl
Sana karsı ilgili değil bence sende yazma
+1 yılrahat davranıyosa baya
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılizin verme o zaman
10 Yorumlasen daha çok seviyosun
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİşi düşünce aradiginda
00 Yorumla
+1 yılNobetci golcü:)
00 YorumlaKanıt yoksa masumdur
02 Yorumla
Soran+1 yılKanıt derken
Gizli Üye(30-35)+1 yılhissetcen
01 Yorumla
Soran+1 yılHissettim.
+1 yılYedekte h
00 YorumlaYedeksin
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 17,5b cevap paylaştı.
+1 yılsorarak
02 Yorumla
Soran+1 yılsordum konuşmak istiyorum ama konuşacak konu bulamıyorum Merhaba Nasılsından öteye gitmiyor sonra konuşma bu da kötü bence dedi
hiç yazmamak daha mı iyi bu koşulda?- +1 yıl
boşan.
Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Hissedilir
00 Yorumla
+1 yılherkes kahin olmuş
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı.
+1 yılyedektesin
00 Yorumla
+1 yılBilmem
00 Yorumla
+1 yılHmm ilginççç
00 Yorumlasevmiyodur seni
00 YorumlaAnlayamam
00 Yorumlasevştnmi
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 24,4b cevap paylaştı. Evlilik olmaz ise
00 Yorumla
+1 yılYedektesin
00 Yorumla