Sizce gençlik aşkı unutulurmu?

17 yaşında bir gençle beraber çalışıyorduk aynı iş yerinde ikimizde aynı yaştaydık o beni cok sevdigini söylerdi ama ben ona karşı birşey hissetmiyordum benim gözümün önünde jiletle göğsüne baş harfimi yazdı bileğini keserdi Odasının duvarlarında hep ismim yazardı ben res t cektikce o ağlardı Daha sonra ben sevdiğim insanla nişanlandım o bana yemin etti sen kaç cocuk annesi olursan ol seninle seninle evlenicem dedi daha sonra ben evlendim benim düğün günü içmiş sarhoş oldugundan istenmeyen nedenlerden dolayı odaevlenmek zorunda kalmış bana haber gönderdi beni mahfetti diye benim evliliğim Hakkı'nda oturdugum semt Hakkı'nda bilgi edinmiş ama Beni arayıp rasız etmedi. 26 yıl sonra tesadüfen fesbukta bulduk birbirimizi benim. resim yok fesbugumda yalnız daha sonra arkadaşça dostça yazarak konuşuyorduk eşinden boşandığını 2cocugu oldugunu beni halen unutamadığını hep aklında kaldığımı söyledi Buarada bende eşimden ayrıydım ona söylemedim düzeyli bir konuşmaydı beni tarif et dediğimde oldugum gibi tarif etti yanagımdaki Gamze'ye kadarodönemde bana ait yaşanmış herşeyi hatırlıyor kendisi emlakçı farklı isim kullanarak aradım ses tonumdan benim olduğumu söyledi hiç telefonda konuşmamış bir kişi ses tonundan tanırmı Bana çocukları Hakkı'nda kendisi Hakkı'nda herşeyi anlatıyor bana ufak birşeyi açıklama yapmak zorunda hissediyor daha sonra eşimden ayrı olduğumu söyledim benim hiç bir şekilde üzülmememi herşekilde arkamda olucagını söylüyor aglamama dayanamaz beni hiç birşekilde zor duruma sokmuyorsokmakta istemiyorçünkü bana laf gelmesini istemediğini söylüyor 1yıldır hiç aksatmadan hergece iyigeceler mesajı. Günaydın mesajı atıyor. Kendi fesbukun şifresini verdi bana cocuklarıyla tanıştırdı şimdi evlenmek istediğini halen cok sevdigini söylüyor sizce gercek sevgimi yoksa ödenemlerde geri çevirdiğim için intikammı alıyor
Sizce gençlik aşkı unutulurmu?