Sana gelemiyorum tam anlamıyla ama senden gidemiyorum da demek ne demek?

Arkadaşlar öncelikle merhabalar yaklaşık 7 Aydir bir ilişkim var ve erkek arkadaşimin ilk uzun ilişkisi , ve ciddi anlamda ilişki yaşamayı bilmiyor hep şu zamana kadar flört ettiği için zor geliyor sanırım haliyle. Ben seni seviyorum ve mutluyumda ama ayrılmak istemiyorum ama istiyorum da diyor kararsızım diyor. Ben bitsin mı diyorum öyle de olmiycak diyor ben seni uzmekten bıktım dedi bu akşam napicaz bilmiyorum dedi kadar veremiyor. Bu akşam ara verelim deneyelim dedi. Ben hayır tamam en biter ozaman dedim. Bitsin mı diyorsun yani dedi bende belkide dedim tamam bitsin dedi. Sonra beni aradı ve ağladı telefonda telefonu kapatırken de yüz yüze konuşucaz tamam mı dedi. Yani ayrılalım diyor sonra yine gönlü kabul etmiyor sinirden öyle dedim dedi teli kapatırken bana yardım edin ne yapmam lazım. Oda seviyor bende ama sanırım bazı sorunları var kendi içinde maddi güvencesi yok ondan olabilir mı bu gelgitleri ya da ben seni üzmek istemiyorum dedi güvenmiyorum kendime dedi ya bu ne demek oluyor yaklaşık 3 aydir böyle hep karamsar bana yardım edin çıldıricam ne yapmam lazım...
Sana gelemiyorum tam anlamıyla ama senden gidemiyorum da demek ne demek?