İngiltere’de 'Toplum Politikaları Araştırma Merkezi' tarafından yapılan bir araştırma kadınlar hakkında yıllarca bilinen bir tabuyu yerle bir etti!Araştırmaya göre kadınlar 40 yıl önce evleneceği adamın kariyerine ya da parasına bakıyordu. Ancak günümüz kadını artık parası olanla değil kendisini mutlu eden erkekle evlenmeyi tercih ediyor. Uzmanlar “Kariyer yapan ve para kazanmaya başlayan kadın artık kendinden daha alt sınıftan" biriyle evleniyor.. Siz sevgilinizden/eşinizden ne beklersiniz? #Meczup
Herkesin yıllardır cevabını aradığı 'evlilikte aşk mı, para mı' sorusu artık cevabını buldu! Aşkta sizin için önemli olan ne?
bence o kadınlar kullanılmıştır, aklı yettiğine tasma takıp evlenmiştir.
ingiltere deki durum biraz da karışık, avrupa ülkelerinde evlilik durumu çok olmuyor. muhtemelen bu evlilikteki erkek çok yalvarmıştır kendinden üst sınıf kadınla evlenmek için.
1
1 Yorumla
Cevap sahibi
+1 yıl
kadınlar genelde kendinden daha üstün statüdeki erkekten hoşlanır.
Şimdiki kadınlar genelde çalışıyo ee doğal olarak araştırma doğruyu söylüyor bana göre bende beni mutlu edecek çok sevecek birini isterdim çünkü ekonomik özgürlüğüm var paraya ihtiyacım yok..
En bayıldığım haber tipi " X araştırma merkezinin yaptığı Y araştırmasının sonuçlarına göre Z tipine yönelik hareketler arttı. Aslında X+Y+Z= T yi verir"
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Herkesin yıllardır cevabını aradığı 'evlilikte aşk mı, para mı' sorusu artık cevabını buldu! Aşkta sizin için önemli olan ne?
En İyi Cevaplar